18/03/2011

takde tajuk la senang..

Assalamualaikum. Salam sejahtera buat readers blog ni. Alhamdulillah, setinggi kesyukuran kepada Allah di atas segala limpah nikmat dan rahmatNya buat kita semua. Selawat dan salam buat nabi junjungan muhammad SAW. Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad. =) 



Okay, intro dah siap, masuk isi pulak. Ekseli aku tatau nak tulis ape kat entri ni. Sesaje rase nak update, maka jejari runcing(sbenanye nak tulis jejari taff tapi segan XD) pon pantas menari di atas kibod lantas membentuk susunan bait ayat buat bacaan semua yang sudi bukak blog ni. Cewahh ! Memang mintak siku ah tulis ayat bunga-bunga stok nak ngorat awek UIA. Kan kan? HAHAHA !



Buat pengetahuan semua, aku sampai mesir lebih kurang jam 7 malam hari rabu lepas. Sesampainye kat epot, bas dah tunggu. Alhamdulillah + nasib baik. Lepas semayang jamak dekat epot, bas terus meluncur laju pulang ke shoubra yakni tempat blaja aku la kan. 5 minit pertama je aku hidup, lepas tu sepanjang perjalanan aku separuh mati. Kalo bas eksiden sekalipon, tak jamin aku akan bangun. kehkehkeh.



Sampai rumah pulak lebih kurang kol 10. Jalan jem+bawak slow+letakjepapepondekatsini = sampai lambat. Then masuk rumah masyaAllah, debu tayah cakap la nyah oi! Merata-rata! Aku rase tinggal lebih kurang sebulan je, apsal tahap kedebuan dah macam tinggal setahun?! Nak tanak terpaksa bersihkan bilik dulu. Anak teruna la katakan. Bilik sendiri, sendiri kemas. Noktah ! takde unsur bongkak mahupon riak. *muka megah* =P 



Lastly, lepas kemas lebih(sikit) kurang(banyak) bermaksud sikit sangat yang dikemas, aku terus bentang tilam, tepuk-tepuk kasi empuk sikit, kemudian beradulah tubuh dengan segala isinya. Hehe. Sekian wassalam.



APSAL ENTRI NI DAH JADI MACAM DIARI? GEDIK SANGATT~  KEH KEH KEH !



p/s - lepas ni mungkin entri gambar je. insyaAllah !


CSC_0199
baju ni memang 100% sama. eh tak, saiz tak sama, turun jadi 99%. hehe


*siriyes aku suka tengok org pakai kaler ijau epal ngan biru turqoise.
alahaii~ harharhar. 
jadi, silalah uplod~ =D
Thank you for reading this entry !

16 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

semoga tidur dengan tenang :)

Misshy Innz said...

hai izwan .
kah kah kah xD



der, jari lu runcing ke ??
;p

KuNanGKuNanG said...
This comment has been removed by the author.
KuNanGKuNanG said...

alhamdulillah slmt sampai...tyg baju ke tyg body2..he3...jgn marah, gurau je...

YaNa said...

perghh..baju nak sama..tp saiz plak tak sama...ish2...hehehe...

Penggali (OM) said...

saiz x sme, haha

AMINRAZAL said...

katang molek r mg we din..hahaha

JIJI YU said...

abang katang

ain fathihah said...

gedik juga la. hehe

hana said...

agak gedik jugak la..
=D

FarhaNezam said...

agak gedik ya Haha.. takpa pic cool..

░♥si lampu neon♥░ said...

agak gedik santai gitu..tapi alhamdulillah da selamat sampai kan =)


Jeng3x…
# (Silampuneon dah Grad !) Gambar Konvokesyen PISMP 2011- Part 1#
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#

diana said...

jejari runcing??
eh!!bukan cekam ke tu???

Ummu~Ishak said...

yg belah kiri lebih ciut

hehe

tuan empunya robok said...

auww ! :D haha

Khai artzfar said...

as - salam..anda ditag cpat bwa m-16 tmbak aku,.,.hahaha http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/03/kenapa-aku-suka-blog-mereka-part-2.html

Related Posts with Thumbnails