20/03/2011

Mintak maaf taley nak update blog skang ni. Mekaseh kepada internet kerana berjaya membuatkan dirinya berada di tahap yang paling lembap. cilake !


Hijau epal, turqoise, oren, dan pepel.
 
"nak tanye sikit boleh?".

"silakan".

"kenapa pilih kaler tu? kalo nak tahu, tu semua kaler feveret".

"aik? tak tanye pon".

"erk! bia la, saje nak bagitau. haha".

"hmm. okay, tengs sebab bagitau. hihi"

"lagi satu, feveret bukan suke pakai tapi suke tengok orang pakai. espeseli AWEK. keh keh keh"

***



tak paham? sila jangan segan nak abaikan entri ni. harharhar. sebelom terlupe, selamat kembali ke u. besok kan? ok bai !~ Assalamualaikum.


Thank you for reading this entry !

6 comments:

JIJI YU said...

wokeh..doa ko aku bia buleh masuk u balik

JIJI YU said...

wokeh..doa ko aku bia buleh masuk u balik

diana said...

suka pepel..
tapi kalau pakai apa2 tak suka pepel..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
engkau pakai berukbenkah..aku juga begitu

Rozuan Ismail said...

apa si kembatolo ni merepek..x kan otak blank mase internet lembap..ke x de mood nk msuk u..hehe

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa siyes, lyeah suke and banyak baju yang kaler tu. *siyes tak tipu tu pun warna fevret*

=.='

Related Posts with Thumbnails