28/03/2011

semalam 27 hari ni 28.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat korang yang sudi bukak blog ni. Alhamdulillah. Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad.



Okay. Memula nak mintak ampun bebanyak sebab biarkan blog ni kesunyian tanpa sebarang update. Ekseli tak sunyi sangat pon sebab kat blog aku kan ade bloglist. Blog dorang hebat stylo cun kacak habes. Boleh je bukak pastu baca pastu tengok blog dorang. Cuci mata pon boleh sebab dorang semuanya cun kacak hensem lawa kiut. Tak caye? Try bukak sendiri. hahaha.



Hurm. Memandangkan semalam besday aku(terpaksa bagitau sebab sengaja nak bagitau haha) aku terima banyak sangat ucapan. Paling banyak semenjak berkecimpung dalam bidang alam maya ni. Hamek ko! berkecimpung terus aku bagi. kahkahkah. Sempena dengan ini, aku nak ucapkan terima ksih tak terhingga kepada awak, kamu, dia, dan mereka yang wish tuk aku n izwan. Siriyes terharu. Nasib tak nanges jek. Hahaha.



Tuk pengetahuan, skang ni tenet umah aku pupus tuk sementara. Hidup tertekan dalam seminggu dua ni sebab taley nak on9, taley usyar awek fb, taley chat, n yang meyayat hati bila taley nak update blog. Pilu hati. tsk tsk tsk. -_-"


Mungkin dua tiga hari lagi tenet akan okay. Kalo tak, makan minggu jugak la kot. Hanya perlu sabar. hahahaha. Entri tade gambar sebab update gune henfon je. K bai! Asslmualaikum.


IMG-20110327-00026





Thank you for reading this entry !

9 comments:

man yusoef said...

owh besday ko ke semalam??? aku tak on9 plak..haha..hepi besday wei...smoga pnjg umo, murah rezeki. Slmt dunia & akhirat. Amin...yg penting aku lagi muda. Eh yeke? HAHAHAHHA

tarijemariatul said...

hepi belated besday buat anda dan kembar.=)

Wan Zulqhairi said...

tengok tv ja laa...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

bismillahirrahmanirrahim

happy belated birthday..
sila sabar.
tenet takde tu dugaan bila bertambah umur..
=)

Anonymous said...

niat pon xbtol dh..mujo la jugok tenet xdop tuh..hahahhaha~~

hiro said...

epi besday la boh..ngaji molek..semak doh tu.

emiliana anuyai said...

: HAPPY birthday laaa. :)

Farah said...

La , dah lepas ke birthday ? Hik . Sumpah tak perasan .

Happy belated birthday ! May Allah bless .

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

kate entry takde gambar? tapi last2 tu ada lak gambar. hurmm. musykil2.

Related Posts with Thumbnails