22/03/2011

gila.

Gila. Sepatah pon dah memadai untuk buat kita semua bayangkan spesis gila ni camane. Sifat, perangai, rupa, dan perwatakan tu semua akan loading dengan sendiri dalam kepala hotak korang kan? Tapi pelis jangan silap bayang. Kang tetibe korang terloading fasha sandha tang rupe orang gila memang stim ah~ hahaha. Maaf nyah, pengaruh cerekarama terlampau kuat dalam diri ni. Tak dapat dibendung lagi. kehkehkeh. Ade pulak bagi watak orang gila cun cenggitu. Nanti jangan salahkan media kalo tetibe kuar paper tajuk "orang gila dirogol beramai-ramai!". Pfft !



Itu kalo satu gila. Lain pulak jadinya kalo gila tu ditambah. Maksud aku ceni, gila+gila. Haa ! Kalo bijak cuba teka ape jadi? Bukan makin gila la noks~ Aiyo ! Gila+gila=gila-gila la. Sifir dye mudah je, 1+1=11. So, kalo gila tambah gila, otomatik la jadi gila-gila. Cewahh! Cemerlang gila math aku. Memang patut ah aku tak suke math. harharhar.



Gila-gila pulak takde kaitan langsung dengan kadar saluran otak yang tersumbat yep. Itu cuma merujuk kepada perangai sahaja. Tapi kadang-kadang, manusia sengaja menjadikan perangai dye gila-gila semata-mata tanak bagi life dorang bosan dan sunyi. Contoh macam aku. hahaha. Tak perlu ulas pon takpe kan? ekeke.



Okay, last skali tebiat manusia yang suka jadikan gila sebagai kata ganda. Jap, tebiat ke tabiat? ok teruskan.. Contohnye ceni, izwan berkata "cun gila awek tu weh, rugi ko tak tengok din!". Jadi, sebagai izuddin yang normal otaknye, apakah yang dye harus interpret ayat tu? Adakah awek cun itu gila? Ataupon izwan yang gila kerana awek tu cun? Ataupon yang lain-lain? Harap korang boleh tolong. Hahaha. Ok bai~



pshyco
agak2 bole tak duet ngan fasha lam citer carekarama tu? xD
Thank you for reading this entry !

21 comments:

Encik Suami said...

Assalamualaikum...
Dah mcm muka kene rasuk dah.

Lizzie Yasmin said...

siyes aku pening baca.. or aku tak baca betul2...

Anonymous said...

cito main time kat erup sup tu ko???
fasha sandha jadi gilo??
hahahaha..jadi2....

tp mu kalu wat gilo oghe tok kato mu blakun , tapi meme sguh la gilo .hahahhahaa... nyanyoo..

Az-Zahra Fauzee said...

gile lepas bace pos ni..

Misshy Innz said...

sama macam az zahra .
aku yg gile lepas baca post ni =.='

KuNanGKuNanG said...

cube bace.....gilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagilagila...alamak aku yg tulis plak mereng.hik3

Ummu~Ishak said...

erkkk

ngape kat belakang tu nampak tonggang-langgang semacam?

peace!

yaya said...

fst paragraph terbaek!

aunyasyuhada said...

pompuan gila tu yang gila sebab izudin yg gila ni tolak cinta pompuan gila macam dia . HAHAHAHAHAHAHHAHA

*ape aku cakappp niii

hiro said...

mu nok ajok gocoh ko? haha..

terbaik!

Epal Hirata said...

gila?...lagi??
huishh...jangan la muda2 dh gila..ish3

Epal Hirata said...
This comment has been removed by the author.
Arm_mj said...

gile..?

Fatin Aliyya said...

2-2 gila kot sbb dok meninterpret ayat yg mmg sudh nmpk kegilaannya.haha.sengal jek kan ayat aku.

humangaih, garang nyer muka brader oi....psycho abes lah tue :)

mas saari said...

salam singgah n follow sini...
wah..seronoknya ada adik beradik kembar, mesti rapat kan?

salam perkenalan ok..

sri said...

yang paling penting, penulis blog ni yang mmg jelas kegilaan dia. :DD

Khuzrin Kamarudin said...

Hahaha...

.:iEyaaYaya:. said...

wahh seronok kumpa blog kembar..

sy kembar juga :)

feel free to visit mine and my twin's blog

http://ieyaayaya.blogspot.com/

http://kiranakinsella.blogspot.com/

kata kila said...

gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ekekek

Nur Amalina binti Yazid said...

=_=" phsyco btul dh gmbr tu....

lame x jenguk sini.... ^^

Naddia said...

suke bc majalah gila gila

Related Posts with Thumbnails