03/03/2011

IIUM

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Ececey..! Salam pon kemain panjang eh? Mentang-mentang lah sekarang menompang dekat INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA. Hahaha. Okay fine! Aku tau aku macam kecoh je sibuk duk cakap pasal uia. Macam tak penah datang je. Memang tak pernah sampai pon. WEKK..!! Ehem! *bangga kejap*



Okay. Aku pon tatau motif aku taip entri ni. Mungkin sesaje nak eksen dan menunjuk bahawasanya aku telah sampai ke uia ni. Hape korang rase patut tak aku buat ceni? Ni international nyah! Haruslah ai rase eksaited gila bila sampai sini. Tak gitu? Wakaka. Nak-nak pulak bila masuk je terus nampak atap biru tu. Fuiyoohhh! Rasa macam mimpi jek. Walaupon aku tahu aku masuk waktu malam, dan tak nampak pon kaler atap. Kahkahkah. Gampang. Lepas ni kalo ade sesape cakap pasal uia, aku dengan bangganya boleh cakap aku penah sampai. Hueh3. =P



Dah ! Itu je kot update tuk hari ni. Malam ni aku dah balik kelantan. Bas kol 10.30 malam. Sebelom ape-ape jadi, aku nak ucap terima kasih tuk semua  kenkawan aku iaitu nidzam, yusuf, adib, fattah, izhan, salam, dan khaidir yang sudi layan kami yakni aku, izwan, ayie, dan amin. Tak lupa jugak Adham yang bagi kitorang tido bilik dye. Walaupon aku tahu dye tak bace blog ni tapi aku nak ucap mekaseh jugak tuk dye. kehkeh. Aku tau kitorang banyak karenah. Biaselah, budak kampung datang bandar, ceni lah jadi. Hahaha. Mekaseh sudi layan. Ok bai!



DSC_0582
tengah cari mahallah pompuan. Hakhakhak


p/s - nak feling cam drama nurkasih leh tak? *sila derma pelempang anda kepada penulis* haha
Thank you for reading this entry !

20 comments:

JIJI YU said...

darat mu din..hehhe

adrinaqamarina said...

haha, sekali kena

"darat mu"

:P

Anonymous said...

bismillah..
welkem 2 uia.
ptt po ghajing napok.hak

-anakabah-

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

tak tahu nak komen apa, hahaah ... :P btw, jln bebaik!

nur munira binti hamid said...

ahlan wa sahlan ila iium...hehe..sempat g ummatic week?best woo..

~syuQ said...

ang g uia? mest ade trserempak ngan abam aku ork..ke cane wakakaka



Parking jap 10 tabiat buruk syuQ

Anonymous said...

argghhh..paka baju tulo...!!
xbusuk ko weh???

Misshy Innz said...

nur kasih shooting kat depan CAC lahh weyhh . tak pun dlm mesejid tuh . bukan lua mesejid ;p

Bella Ayub said...

fuyoooo

diana said...

sebelum naik bas jangan lupa beli jajan..
buat bekal dalam bas..
hehhe

Jie(",)v said...

cait..!! mai kl xroger aku doh...
gini la saem..

ishiko said...

sampai dh? saya dop smapai2 lagi.. padahal adek da bape kali da ajk jengok dye.. hehe

saye siape said...

laaaaaaaaaaaa...asal x ckp ade kat uia.ceih,rugi btol...memang tringin sgt nak jumpe ngan cik kembo bedua....huhu..sedey x?sedey x?haha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

aritu lyeah ada dapat tawaran masuk uia tapi . . . . . .
hahaa. so skrg masuk je la uitm.
hurmm.

Faizal Fredley said...

perghhh..aku xpernah jejak pun lagi uia...

Anonymous said...

uia je pon korang..haha

syarifah radiah ibrahim said...

heh aku pun tak pernah jejak uia lagi
pasni usm taknak lak datang?
hahah~

Ummu~Ishak said...

uia bukannya best. nama je 'ISLAM' tapi akhlak zero.

**maklumat sahih dari pak guard yg selalu tangkap basah student2

Misshy Innz said...

Ummu~Ishak : statement mu begitu direct .

Anonymous said...

>Misshy Innz

like....

Related Posts with Thumbnails