28/02/2011

mintak ampun.

Assalamualaikum. Ha..! Ape jeling-jeling? Ingat aku tatau ke maksud korang jeling macam tu? Euw! Hape korang ingat ni entri jiwang lagi eh? Sorry r nyah! Ai tak layan jiwang-jiwang ni semua. Buang masa je. Kahkahkah. *Sesape ringan tulang, boleh rajinkan diri hempuk budak nama izuddin ni. Kalo ade spanar saiz 42, terus guna buat eksperimen. Hempuk kepala kencang-kencang. Saje nak test keras ke tak spanar tu. Eksperimen la lebih kurang. Wakaka.



Okay dah. Tanak main-main. Ekseli entri jiwang tu normal. Bagi aku la sebab kadang-kadang time PMS, time datang bulan memang emosi tak stabil. Betol tak? Kadang-kadang marah, suka, muram, gelak. Ai! Tak paham betoi la. Dan alhamdulillah, skang ni dah stabil balik kot. Harharhar <-- ni perli.



Dalam sedar, korang tahu tak sebenarnya jiwang ade banyak nama lain. Jika disebut jiwang mungkin ramai yang nak "boo.. jambu ah kau nak jiwang-jiwang! Blah r wei!". Tak kurang jugak ade yang cakap "Hekeleh mamat ni, sotong kot nak jiwang-jiwang bagai. Peliss~". Ade kan? Cuba tukar perkataan jiwang kepada romantik. Haa..! Kan dah lain persepsi masyarakat. Semua nak pakwe/bf/suami yang romantik kan? Lebam jugak bijik mata sesape yang cakap tanak! kehkehkeh.



Akhir sekali, lelaki romantik idaman setiap wanita. Sekian <-- ni aku baca dalam buku keluarga. bukan sesaje reka tau! hahaha. Assalamualaikum. Buibui bebeh~



DSC_0143
jiwang itu romantik. lalalala~
Thank you for reading this entry !

16 comments:

zarifahmr said...

kemaengg PMS nyee...nak makan nasi minyak sangat dah kot ni ejejejeje ;P

Anonymous said...

wow, that's hot. hahaha..

Wan Zulqhairi said...

hg ke lam gmbr tu???

JIJI YU said...

pade lembek mu ado kesea daroh sokmo pon dulu

mahirahnazlim said...

siap PMS dtg bulan . kalah3 pompuan HAHA

Misshy Innz said...

aku tak boleh terima kau tak jiwang .
peh liss lah izuddin. haha xD

Ummu~Ishak said...

romantik itu perlu, jiwang itu best

sekian

Nur Amalina binti Yazid said...

"Semua nak pakwe/bf/suami yang romantik kan?"

yup..mesti.

hiro said...

hehe..nk guling baca.

nama.aku.lynn said...

hahahahaha..ye lah..stuju je la point kau yg last tuu..;p

diana said...

tapi kenapa ramai lelaki tak mengaku dirinye jiwang???
ego besaq kot..

asybedazzle said...

pms? peliss. hahaha :)

mia said...

weh pokcik..kawen jemput wokeyyyy

qaseh said...

cewah3..siap bca bku kluarga ag 2..tp ore laki hk suko tngk cito industan lg romantik kot..hak3

nur aisya humaira said...

kne kawin da ni..tetibe je..hak2
org laki pn ade pms ke??aiishhh...

nurHeart said...

jiwang itu normal ;)

Related Posts with Thumbnails