21/01/2011

main bola.

Assalamualaikum. Salam hari jumaat buat semua. 



Kepada semua jejaka, teruna, serta lelaki yang berjaya menggagahkan diri untuk pergi semayang jumaat tadi, beribu-juta tahniah aku ucapkan. Skang ni lelaki dah bertukar jadi jantan. Kenapa? Sebab mereka lebih gemar menghabiskan masa semayang jumaat dengan lepak-lepak di shopping complex. Korang yang pompuan tu mesti pernah jumpe dengan spesis macam ni kan? Tolong jangan pilih dorang tuk buat calon suami. Haha.



Aku pulak mengisi masa pagi jumaat dengan main bola. Dengan arab nyah! Tapi aku bukan nak kongsi kegembiraan pon dekat sini. Lebih jujur aku cakap untuk berkongsi kemenyampahan.



Korang tahu tak orang arab ni badan dye lebih besar kan? Tinggi menggunung, orang afrika la katakan. Takkan la nak sama dengan asia pulak. Ye dak? Tapi yang aku hairannya, apsal dorang ni lembik sangat hah? Baru je geser sikit, dah terjelepuk rebah. Padahal saiz kitorang lagi kecik. Pulak tu, main sikit nak foul. Sikit-sikit foul. Geram gilaaaa..! Argh!!~ *konon*



Kesimpulan, korang tayah la cari arab. Harap badan je besar tapi lembik. Melayu lagi keras kot. Hahaha. Motif? Stress main bola belom reda lagi. Harharhar. Itu jek. Assalamualaikum. Selamat menikmati hari jumaat. ^^,



P3010029
ini hanya contoh. bukan dorang ye. haha
Thank you for reading this entry !

33 comments:

CIK CIRA said...

lemahnya orang arab...baru nak kawin ngn pak arab..hahaha ^_^

y u y u Z u l a i k h a said...

selalu yuyu dengar kata kawan yuyu :

kalau nak main bole dengan pak arab, kena pakai kayu kat betis.. ^^

Encik Suami said...

Ye ker main bola nie??ker dok perhati tepi padang je.
Fizikal depa mmglah besar.Bergesel skit..nak jatuh2 tue..ngade2 lah tue.
x kose kan?
actually...gmbr yg dlm post nie macam kat taman tema je?ye ker?

Farah said...

Tak minat dengan orang Arab .

Nampak macam bengang yang amat ye .

ishiko said...

OOoo... len kali xyah men lagi ngan dyeorg tu..


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/117-contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

SayaAnonymous said...

ingatkan orang arab main lagi kasar..haha..salah rupanya

Anonymous said...

racistnye statement. hahaha.. jangan ade arab bace ni dah.. hehe..

tp melayu mmg paling best .. *wink* =)

diana said...

sebab tu akak tak nak kawen dengan orang arab..:p

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

err lembik2 ke diorang? :-s
musykil japp. sebab pernah kena himpit dengan orang arab :))
sumpah lemas masa tu. ='(
last surrender, keluar dari koloni tu sebelum kena pijak. hahaa.

amiYo said...

2 la x ajok aku sangat main takdi...

Puteri Iqa Izyan said...

aku selalu nmpk musafir kalau hari jumaat. hee...

eyh eyh.kem slm kat yang baju purple hujung kanan..
lalalal~~

Niz said...

hahaha
dia tak puas hati sampai mengadu dalam blog
anak manja ni
LOL

Solihin Zubir said...

ahahahhaa... setuju! pilih la jejaka melayu.. lbey keras dan bertenaga.. ahaha...

kembatolo™ said...

cik cira.
ni berangan eh? haha

kembatolo™ said...

yuyu.
sape yang cakap macam tu?
mesti dye tu lembik jugak..
hahaha

kembatolo™ said...

encik suami.
eh eh.. saya main la bang..
mne bole tengok jee.. haiya~
hahahaha.

haah. thema park.

kembatolo™ said...

farah.
hah? apsal tak minat? haha pelik nie..

ish takdelah.. saje tulis nak bagi nampak bengang terlampau. haha

kembatolo™ said...

ishiko.
erk. macam taley je buat macam tu.. haha

kembatolo™ said...

saya anonymous.
ade jugak yang kasar..
tapi kali ni dapat yang lembik..
nasib ler.. hahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
eh eh. ade arab boleh baca bahasa melayu ke? huiyo~

ehem ehem.. buah hati lettew~ =P

kembatolo™ said...

diana.
akak..
dah kawen bole ler cakap macam tu.. hahaha

kembatolo™ said...

lyeah.
kalo macam tu, kamu tu yang lembik.. kehkehkeh

kembatolo™ said...

amiyo.
ingat mg tido takdi.
malas la nak ganggu kelamin nk tidooo.. hahahha

kembatolo™ said...

iqa.
musafir sebab ko balik umah kan? homesick terlampau. haha

dah tak tahu kat mne dye skang.. ekeke

kembatolo™ said...

niz.
oit oit!
mane ade manje la..
ni namenye melepaskan geram..
takde kaitan ngan maje pon.. haha

kembatolo™ said...

solihin zubir.
cun ah bro! kite geng!! hahaha

IMANSHAH said...

ramai yang suka kekasih gelap ni

Rara Farah said...

pak arab ensem2...kot2 nikah dapat anak putih melepak..suke giler..tapi dah gitau lembik,tanak ler cari..ape kurangnya lelaki dinegara sendiri kan..hurmmm

..hizamirahim.. said...

hehe.
yeke?
aku dgr arab mcm kuat je.

*tibe2 je haha

kembatolo™ said...

imanshah.
kekasih gelap mane ni bro?
alamak, tak paham laa.. haha

kembatolo™ said...

rara.
nasib baik dah bagitahu awal2..
takde la nyesal nanti.. hahaha

kembatolo™ said...

hizami.
kuat tu maksud ko ape?
dabel meaning eh? hahaha

Halia Kentang @ Annpaan said...

say no to pak arab!!!
hahaha

Related Posts with Thumbnails