16/01/2011

luahan hati.

Tak berani meluahkan? ikut step ni ;-



love
first, bagi gambar nie.



breath
second, bagi yang ni pulak.



cinta
last skali, bagi yang ni. insyaAllah. ♥_♥



p/s - dah luah kan? so, ape lagi? jawab peliss~ HAHA !
Thank you for reading this entry !

40 comments:

Wan Zulqhairi said...

Hamboi..semenjak dua menjak ni byk berpuitis..

adrinaqamarina said...

haha~ dah dapat ari tu.

tergamam tak tau nak reply apa sebab kat ym. -.-'

adrinaqamarina said...

eh lupa pulak nak cakap, kirim salam kat kembar eh :P

hahah!

y u y u Z u l a i k h a said...

pandai dia buat ayat nooo :)

lini hasnan said...

wow, romantik bangat kamu ini. gud luck dalam penerimaan jawapan..

hiro said...

hak hak hak.

syamimi fatin said...

pandai buat benda nih ye? sukaaa:D

d0osy said...

yakk guano kiro neh.? tak berani weh nk oyk !

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

Anonymous said...

nah. amek la gambar2 tu. hish. ahahahahhaha...

Farah said...

Asal jiwang semacam sejak akhir-akhir ni ? Haha

farra chan said...

wah.....such a beatiful n romantic....
siapakah gerangan aweks itu??????hehehe

diana said...

sedang menyintai seseorang ye??

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

tak tau nak luahkan kat sape .
kalau luahkan kat kembar boleh dak?
hahaa. statement berani mati.
gurau jo pon :P

miya said...

cehs! PERLU KE?
omputih kottttttttttt :P

Miss Yaty said...

edit sendiri ke? chanteq! :)

molmolla said...

alaaaaa! tak dapat nak tengok gambar. dah refresh tapi tak kuar gak T_T

luvYOU said...

wahhhh :D

follow ! :)

maiMOONyet said...

woit! apa ko post ni? aku tk phm. gambar? mne gambar yea? sedih tak faham T____T

..hizamirahim.. said...

eh.
aku x nampak apa2 pon.
x nampak gambar pon?
sila emel gambar2 tu kat aku.
tibe2.
=.=

kembatolo™ said...

que.
sesaje. layan taman dalam hati. haha

kembatolo™ said...

qama.
cewah..!
pernah dapt tuu..~ haha

eh eh..
kem salam sendirik! =P

kembatolo™ said...

yuyu.
ayat ciplak je nie.. hehe

kembatolo™ said...

lini hasnan.
erk?
penerimaan jawapan? HAHA.

mekaseh~

kembatolo™ said...

hiro.
bakpo mg suko wei? hahaha

kembatolo™ said...

syamimi fatin.
bole la sikit2.. tapi tak cun pon kan? =(

kembatolo™ said...

doosy.
bakpo dop berani pulop?
rilek jah.. buke payoh pon.. hahaha

*supo beso jah. =P

kembatolo™ said...

mknace.
terbaekk!!

kembatolo™ said...

anonymous.
erk?
ni sape? cane nak terima kalo tak tahu sape? hahaha

kembatolo™ said...

farah.
macam biase, cukup bulan emosi tak stabil. HAHAHA

kembatolo™ said...

farra chan.
aik? awek mno plop ni? haha

mekaseh puji~
=D

kembatolo™ said...

diana.
akak!! mane tahu?

lalalalala~

kembatolo™ said...

lyeah.
kembar mane?
ramai kembar kat bloglist sbelah tu..
hahaha

kembatolo™ said...

miya.
hekeleh.. macey la dyo dop beso.. ahhaha

kembatolo™ said...

miss yaty.
hmm.. stakat ni sendiri lagi..
alhamdulillah~

kembatolo™ said...

molmolla.
sori2, gambar tu wat maslah. tapi skang da ok. insyaAllah.

kembatolo™ said...

luvyou.
mekaseh~

kembatolo™ said...

mai.
halamak..! patut r ko taley tengok, gambar ni wal hal la.. hahaha.

sori2, aku dah betolkan da. tengok la.. hee~

kembatolo™ said...

hizami.
hahahhaa.. tak jadi la nak emel.
gambar tu dah ok da.
jemput tengok! =)

farra chan said...

kure2 dlm perahu,___________huhu..

Related Posts with Thumbnails