15/01/2011

kalaulah aku tahu..

Hai dan Assalamualaikum. Ape khabar korang semua? Yu ape khabar? Haha. Harap sihat lah yer. Kalo tak sihat sekalipon, pelis buat-buat sihat. Nanti orang sekeliling risau. <-- ni ayat tuk orang yang ade kekasih hati. =P



Hurm.. Nak cerita pasal ape pulak kali ni eh? Kejap.. Bagi otak aku pikir dulu. Ha..! Semalam kitorang keluar. Macam biasa, bila aku sebut kitorang, korang jangan nak memandai pikir kuar ngan awek pulak. Kitorang bermaksud aku, izwan, ayie and amin. Semua lelaki. Dan semua single. Dan jugak semua takde awek. Dan lagi bermaksud kitorang semua tak laku. Dan untuk kali terakhir, Kitorang bukan gay tapi kitorang okay! Eh, tetibe. Kahkahkah.



Sebelom kitorang keluar, hujan turun mencurah-curah di bumi cairo ni. Takde la lebat pon, cukup tuk basahkan orang yang tak berteduh je. Eh, ade ke orang yang kalo hujan boleh rilek je? Selamber tengok match volleyball tanpa mempedulikan hujan yang membasahi tubuh? Ade tak? Sila jawab dengan angkat tangan. Wakaka. Sama macam main hujan la kan? Hihi.



Ke laut sudah..~ Kembali, walaupon hujan hanya sekejap tapi ianya cukup tuk buat kawasan kat sini dinaiki air. Lantaran itu, kitorang semua terpaksa buat acara jalan jengket bergilir-gilir tapi tak berganti-ganti. Paham? Sila abaikan. Haha.



Sebenarnye, aku tak tahu ape yang aku dah tulis kat entri ni. Haghammm~ Sepatah habuk pon tak lawak. Ni la akibatnya kalo suruh aku update hari-hari. Entri pon dah jadi gedik semacam. Hahaha. Dah la wei. Better benti sini je. Karang meluat pulak korang baca entri ni. Okay, aku blah dulu. Maafkan aku sebab entri ni macam ni. Aku pon dah tak tahu camane lagi nak selamatkan entri ni. Assalamualaikum.



Terpaksa tekan publish post jugak. Kuikuikui ^^,



14012011144
entri boring, gambar pon kena jadi boring jugak ke? PIRAHHH~



14012011142
pon same. BOSAN ah ceni!



14012011145
Asek2 BOSAN. asek2 BORING. Nympah nyahh.. hahaha



Harap gambar last ni boleh jadi penyelamat entri ni.. HAHAHA !


tomorrow
Thank you for reading this entry !

39 comments:

miya said...

adop kijo ko?haih

y u y u Z u l a i k h a said...

wahh.. kat cairo tuuu

Miz DiLa said...

agak2 xleyh berat lagi ke page ko nie???

JIJI YU said...

bruh..gi cs tu tok jupo lagi ko berger bapok...

IMANSHAH said...

muka dah muka arab da

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Nur said...

cs ngah sale ke?

ishiko said...

xleh nak cakap pe dh.. tiap kali bace en3 blog ni, komferem tergelak.. haaaaisshh... -_-"

ishiko said...

xleh nak cakap pe dh.. tiap kali bace en3 blog ni, komferem tergelak.. haaaaisshh... -_-"

Anonymous said...

eceececece.. takkan da nak stop hoping kot? =p

there's nutin wrong in hoping. wut's unnecessary is to put so much hope. but i like the part, live life like there's no tomorrow. org puteh kate, live life to the fullest. kind to all, hurt nobody. ahak ahak ahak. =)

streetneon said...

jadi kembar etep leh??

Cik Ungu Violet said...

eceh terpaksa tekan publish gak ! xpe2 yang penting gambo2 stylo. hahha XD

Solihin Zubir said...

ayat Haghammm~ Sepatah habuk pon tak lawak tu yg buat aku gelak.. haha...

Wan Zulqhairi said...

kat mesia pon jugak lebat weh..

dieyb_noor said...

meN ujaN?tersangat la best..hiHihi

p/s-->mmg tgh x sehat puN..hahaha ^^V

~syuQ said...

tjuk cam menarik..skali entri masok air daa..aduuhhh

vampire's lovex said...

hooohh city star..

kembatolo™ said...

miya.
ni pon kijo la ni.. haha

kembatolo™ said...

yuyu.
cairo je pon.. bukan UK. haha

kembatolo™ said...

jiji yu.
jupo doh tapi matyi oyak dop ngapuh..
buke sedap pon.. so, aku dop try la.. hahaha

kembatolo™ said...

miz dila.
bole je..
ko nak yang bukak ari ni, minggu depan baru boleh tengok ke? haha

kembatolo™ said...

imanshah.
tetap melayu. hehe =P

kembatolo™ said...

mknace.
mekaseh!~

kembatolo™ said...

nur.
bole tahan jugak la..
sesetengah kedai memang buat sale besar-besaran.. pegi la.. =)

kembatolo™ said...

ishiko.
hahahaha.. gelak paksa ke buat2 gelak?
eh, tak ke sme tu.. hahaha =P

kembatolo™ said...

anonymous.
eh! mne ade.. baru nak strt hoping nie.. haha

cewah.. amik tesl ko? hihi

kembatolo™ said...

streetneon.
boleh boleh.
sila fotostat surat beranak ngan ic ye..
kepilkan skali dengan sijil skola rendah.. hahahaha

kembatolo™ said...

cik ungu.
stylo la sangat.. muke tension gilee.. hahaha

kembatolo™ said...

solihin zubir.
hahahahaha.. aku tak niat pon ank suruh orang gelak kat ayat tu.. aiyo~

mekaseh!`

kembatolo™ said...

que.
mesia kan tengah tengkujuh skang.. mesir mne ade tengkujuh.. tu yang peliknye..

kembatolo™ said...

dieyb noor.
macam tahu2 je kan? hahaha

kembatolo™ said...

syuq.
ahaha... sori2..
terlajak entri mane bole undur.. haha

kembatolo™ said...

vampire.
lepak best woo.. arab cun! haha

diana said...

tak laku ke..memilih????
baik ngaku cepat....

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa. entri best walaupun dikatakan oleh tuan tanah, agak membosankan.
tergelak i tau nyah baca yu punye enteri ni.

Anonymous said...

part last mmg best....

kembatolo™ said...

diana.
urm.. dua2 bukan..
haha..=P

kembatolo™ said...

lyeah.
haih.. peli betol.. bosan pon boleh tergelak? ish!~ haha

mekaseh~

kembatolo™ said...

anonymous.
part last yang mne?
gambar kan? =P

Related Posts with Thumbnails