14/01/2011

sesuatu tentang dia.

Assalamualaikum buat pembaca tersayang. Cewahh! Aku tulis yang tersayang siap. Ade tak sesape terase? Hahaha. Korang semua readers blog ni adalah yang tersayang. Kan? Nak spesel lagi, jadi follower blog ni, terus jadi gundik tersayang. Lagi syokk!! Hakhakhak.



Dia merupakan kata ganti diri yang ketiga dibawah kelompok tunggal. Digunakan untuk orang yang umum seperti orang biasa dan rakan. Kalo awek pulak cane? Ha..! Itu aku tak tahu. Ingat ni kelas bahasa melayu ke nak tanya soalan dekat aku nih? Pegi tanya orang lain! Tak pun sila kontek balik cikgu bm darjah satu korang. Hahaha.



Okay, cakap banyak pon tak guna. Aku tahu korang nak aku eksplen tajuk aku tu. Betol? Hekeleh! Pelis la jangan buat muka tak tahu macam tu. Muka konon takde pape. Padahal tut tut tut... (sambung sendiri boleh pilih samada "memang taknak tahu", "ada la sikit nak tahu", or "woi!  cepat la bagitahu. suspen nih!") Kahkahkah.



Sesuatu tentang dia. Dia tu sape? Jom, baca yang kat bawah ;



 Dia seorang yang...
-sentiasa senyum
-memiliki senyuman memikat hati ohh~
-kelakar
-ceria
-peramah
-penyayang



Mesti tak puas hati kan? Semua positif jek. Fine! Ni yang negatif ;



Dia mungkin seorang yang..
-mudah tacing
-suka membebel
-tidur lewat
-garang



Cukup la tu. Penat aku nak pikir semua taruk dalam ni. Tinggal satu je lagi yang belom aku jawab kan? SIAPA DIA?



Jeng jeng jeng!! Kalo aku cakap semua di atas ialah PARIDAH BINTI DAUD a.k.a UMMI aku, agak-agak korang boleh terima tak? HAHAHA. =P



Bye. Assalamualaikum.



yours
sweet tak? tehee~



p/s - apsal? tulis tuk ummi sendiri pon taley ke? habis tu nak tulis tuk sape? awek? dah tulis la tu. wakaka
Thank you for reading this entry !

56 comments:

za petrelli said...

sweet=)

y u y u Z u l a i k h a said...

muheheh.. ngat kan kat awek tersayang.. haishhh

fideila said...

cehh..suspen je..huhu..kalau buat awek tersayang pun apa salahnya..hehe

Anonymous said...

terpikat ngn awek medik mne la nie...hehehe..
neway.."my name is not mine.i'm yours" so sweet~~huhu....nomuu10x chua~~

Bazilah said...

alahai mak kau ke, baru nak rekemen jadi kakak ipar kehkeh

Misshy Innz said...

ummi kau tido lewat ?
gile remaja dowhh ;p

hiro said...

pesen rindukan mak ni..haha

Izatie said...

Ececey ummi eh? Haha.

Rara Farah said...

betul2 ingat awek..huhu

syafiQakarim said...

haha aww..baru nak sepak yuu.. ;p
oh.tak sabar nak jumpa umi.lalaa

Niz said...

amboiiiiiiiiiii
dalam hati ada taman bunga lili sungguh!

haha

Farah Hanim said...

sweet :D ummi farah pun mcm tu :P

CIK TOM said...

ingatkan awek td..hehe...

mia said...

ehem ehem..wa ada bau laen macam ni bro..ehkehkee...

diana said...

bagus!
anak yang baik ni..:0

ishiko said...

alaahaaii... ummi...

syamimi fatin said...

so sweet laaaa :D

Bella Ayub said...

entry ini menambahkan rindu aku je

T___T

wuwuwuwuwu

ieqa said...

rindu ummi laa tewwww~
hehe sweet son :)

miya said...

:P

Lia Insyera said...

haha

Miss Shizu said...

homesick la ni.rindu kat ummi.hahaha

khairul nisya said...

adehh~~~rindu-merindu mak lah tuh...nak tulis tuk awek malu~~~(=^^=)

Farah said...

Homesick ek ?

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

tetiba aje... ahhaha! mak bapak lelah2 buat nama, nak tukar i'm yours plak! :P

Ain Zulaikha said...

saya je terima ... hhahahahaha wah, ibu tersayang.. baliklah malaysia cepat.. hahaha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

uihh. my name is not mine, i'm yours tu entry saya yg sebelum ni!!! hahaa.

btw, ciri2 negatif yg ada pada ummi cik abang kembar ni ada dekat saya jugak. hahaa. sekian. saja nak bagitahu walaupun tak ditanya. :))

kembatolo™ said...

za petrelli.
mekaseh~~

kembatolo™ said...

yuyu.
kat awek pon boleh jugak.. haha

kembatolo™ said...

fideila.
eh.. tuk awek la tu.. haha =P

kembatolo™ said...

anonymous.
aik? budak medik mne pulak? budak akaun taley ke? hahaha

eh~
my girlfren is a gumiho kan? haha..

kembatolo™ said...

bazilah.
kalo bukan mak, awek la.. sape lagi..
kan kan? hahaha

kembatolo™ said...

innz.
mesti ah tdo lewat.
tp aku agak2 jelaa~
hahaha

kembatolo™ said...

hiro.
hakhakhak.. pehe jiwo molep~

kembatolo™ said...

izatie.
erk. bukan. hahaha =P

kembatolo™ said...

rara farah.
awek pon bole gak.. hehe

kembatolo™ said...

stafiqakarim.
ni pesal tetibe nak sepak2 ni?
tak sopan la.. hahaa

erk.panggil umi jugak eh? haha

kembatolo™ said...

niz.
ish.. tak best r bunga lili..
bunga matahari bole?
ade kuaci.. hahaha

kembatolo™ said...

farah hanim.
ye ke?
umi kite sedara ke? hahaha

kembatolo™ said...

cik tom.
hahaha..
nak letak awek pon bole.. hihi

kembatolo™ said...

mia.
bau ape pulak sis?
adoi..

*apsal cepat ngat detect nie? hahaha

kembatolo™ said...

diana.
ehehe. jangan puji kak.
melayang nanti.. haha

kembatolo™ said...

diana.
ehehe. jangan puji kak.
melayang nanti.. haha

kembatolo™ said...

ishiko.
alahaiii..~

kembatolo™ said...

syamimi fatin.
ehem~ hahaha
mekaseh!

kembatolo™ said...

bella.
memang itu tujuan aku.. hahaha

kembatolo™ said...

ieqa.
hahahhaa..
tengok r anak sape.. hoho

kembatolo™ said...

miya.
ni pehal sengih2 ni? =D

kembatolo™ said...

lia.
gelak je? haih? haha

kembatolo™ said...

miss shizu.
eh eh..
mane ade..!
lalalala~

kembatolo™ said...

khairul nisya.
fine! rindu awek..
dah tulis ni..~
hahahaha =P

kembatolo™ said...

farah.
eh! tak pun..
mne ade homesick.. hahaha

kembatolo™ said...

keyrill.
eh budak nie..
nme manje jelah..
tak tukar pon dekat ic.. hahaha

kembatolo™ said...

ain zulaikha.
whoa.. akhirnye ade jugak.. haha

lambat lagi kot~~
=(

kembatolo™ said...

lyeah.
eh.. tak aci r dah tahu.. orang dah bajet nak taruk dekat sini.. waa..~

mekaseh sebab bagitahu.. hihi

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

aci eh :-s
aci dekat india la :((
hahaa.


kasih diterima :"> auwwww.
statement tak boleh blah :))

Related Posts with Thumbnails