01/12/2010

wahai kamu yang dianugerahkan rasa sayang oleh Tuhanmu. bantulah..~

Assalamulaikum.. Salam pagi yang penuh berkat buat kalian semua.

Entri ni merupakan salah satu cara untuk aku membantu saudara seagama denganku. Berdiam diri tanpa menghulurkan sedikit bantuan adalah sifat seorang yang mementingkan diri sendiri. Seperti mana hadis nabi yang mafhumnya berbunyi, "tidak sempurna iman seseorang diantara kamu sehingga mereka mengasihi saudara mereka seperti mereka mengasihi diri mereka sendiri."

Seorang hamba Allah amat memerlukan bantuan dan belas ihsan dari kita semua. Harap kalian semua dapat tolong. Berikut adalah message yang aku dapat di facebook.

***
message 2

message
***

Jadi, sesiapa yang ada apa apa maklumat atau ingin menghulurkan bantuan, anda boleh menghubungi anisa melalui facebook beliau.
 atau boleh jugak melalui seperti yang berikut ;

nur anisah bte adnan
cimb : 0515-0024260-52-3
contact no : 0193082257

sekadar termampu,
izuddinrahim.
Thank you for reading this entry !

13 comments:

hamzah ian said...

gua dungun

mia said...

bole ke sy tlg sebarkan?

d_LA said...

ana simpati..hanya mampu berdoa utk saudara ikhwan..semoga ikhwan terus tabah..xpe, kalo bleh tlg dla akan contact fb anisa..

Anonymous said...

kalau saudara ikhwan ni ade acc no.. boleh kasi je.. n awak leh laa letak kt blog ni.. kite cube laa mane yg mampu.. trf duit online inshaAllah boleh.. =) try tanye ehh izuddin..

kembatolo™ said...

hamzah.
dungun dekat mana?

kembatolo™ said...

mia.
silakan~

kembatolo™ said...

d la.
okay2.. ade pape boleh kontek anisa terus..

kembatolo™ said...

anonymous.
okey2.. jap ag taruk no akaun dye.. mekaseh =)

Anonymous said...

ni ape mekaseh tetibe? belum tentu nak derma.. hahahah.. acah2 mintak jek tu.. =p

mekaseh balik. =)

chentaMAYA said...

kesian jugak gua dgr. gua nak tlg pn xde duit. xpe, gua tlg sebarkan k?

kembatolo™ said...

anonymous.
mekaseh sebab.. mekaseh sebab..
haa..! sebab sudi komen.. wakaka =P

kembatolo™ said...

chenta maya.
orait jugak kalo tolong share..
chantekkk..!! haha

Anonymous said...

same2. dah g la ckp kat cik tu suruh usha2 acc.. mebi lambat sket kot sbb giro trf..tp siket jek. hakhak..

Related Posts with Thumbnails