13/12/2010

kempen yang takde bajet.

Ngahaha. Pembuka entri dengan gelak. Sungguh tak sopan. Sepatutnye bagi la apa apa yang patut. Dan takde yang lebih patut dari memulakan perbualan dengan salam. Tak gitu? Assalamualaikum.



Hurm.. Tempoh mengundi blog baru pilihan 2010 sudah pon bermula pada jam 7 pagi tadi waktu mesia. Kat sini pulak dalam pukul 1 pagi. Yang aku herannye, undi tu tuk blog baru pilihan mesia kan? Kalo aku yang duduk bukan di mesia ni pulak cane? Takde can ah? Aigo~



Jangan risau! Blog aku pon akan dapat setimpal dengan blog di mesia. Sebabnye, aku warganegara malaysia. Ada kad pengenalan iaitu ic. Stendek orang mengundi kena letak nama dan ic kan? Betol eh? Aku tak terlibat sangat dengan politik ni. So, segala yang berkaitan dengan undi undi aku tak familiar sangat. Umo tak cukup lagi nyah, bukan sesaje ai tanak hamek tahu. Bila dah sampai masa, terpaksa hamek tahu jugak nanti. Hehe.



Justeru, sempena dengan tajuk di atas, aku dengan segala rendah diri, hati, dan jiwa raga memohon budi baek dibalas baek dari korang semua untuk mengundi blog kembatolo ni. Bukan undi aku yep, undi blog kembatolo. Sebab bila cakap undi aku, musuh aku mesti dah tak undi aku. Tapi bila cakap undi kembatolo, aku rasa korang pembaca semua tahu apa yang ada di blog ni. Kan?




Kesimpulan, entri ni sekadar melengkapkan syarat sesebuah undi yang memerlukan kempen. Terimalah kempen yang takde bajet dari aku. Hahaha. Segala kesulitan amat dikesali. Segala perhatian dari pembaca semua, aku dahulukan dengan ucapan jutaan billion trillion terima kaseh. Assalamualaikum.



p/s - undi no 298 yep! sini.



p/s/s - undi sebab korang sendiri nak undi.. bukan sebab kesian atau terpaksa.. ikhlas itu penting bukan? *peace*



yang ni aku tinggal note dekat kawan aku punye laptop. mintak simpati. hahaha.

Thank you for reading this entry !

34 comments:

Jeely jelly said...

kempen berkempen ! :p

Puteri Iqa Izyan said...

huaa.aku tak tau nak pilih sape.
kalau aku pilih kau, kau boleh pos salji kat mesia nih tak? hahaha

chentaMAYA said...

dah undi lu pon~

Cik Tom said...

kempen besar2an...hehe...

kembatolo™ said...

jeely.
yeah yeah..
kempen pastu kalah.. haha

kembatolo™ said...

puteri iqa.
kau nk salji berapa lori?
t aku tempah dari jordan..
sbb kat sini tade salji.. haha

kembatolo™ said...

chenta maya.
mekaseh mekaseh..
kne upah ke? hoho

kembatolo™ said...

cik tom.
alamak.. satu grup ngan cik tom..
segan ah ceni.. kompem fail kempen ni.. hak hak hak

mia said...

done..ehee..undian adalah rahsia..acecehhh

d_LA said...

WAALAIKUMUSSALAM..

GUD LUCK KEMBA TOLO !LAME DH X GUNE WORD TOLO NEHH..TOLO SKET2 JE TAW

kembatolo™ said...

mia.
whoaa.. takpe la..
tanak tahu pon mia undi sape..
hahaha

kembatolo™ said...

d la.
tolo sikit2 tak best kot..
hahaha..

tengs komen~

Izwan said...

aku pun takde bajet gak bro nak promote.. undian ni bukak time aku 1st week sem baru.. sibuk sket..hidang je la ape yg ada.. hehe...
no. 19

Misshy Innz said...

satu kumpulan banyak der . gilee ahh .
aku tanak vote sebab blog aku tade .
kalau tak , boleh wat sistem barter .
lalalalaaa ~

intanurulfateha said...

mcm pilihanraya lap pulak ;P

zarifahmr said...

ape maksud tolo ek ek ek?
*penyibuk gila*

meaw said...

meaw da undi :)

kembatolo™ said...

izwan.
hahaha.. sama la naseb kte nakk..
takpe, menang kalah tak kesah.. yg penting usaha.. kan?

selamat mengharungi semester baru..
=)

kembatolo™ said...

innz.
cehh..
takde simpati langsung kat aku..
huwaa~ T_T

kembatolo™ said...

intan.
ahaha.. tapi ni pilihanblog.
bukan pilihanraya.. hehe

kembatolo™ said...

zarifah.
eh eh.. camtu bukan penyibuk la.. haha


tolo tu spesis nakal la..
kembatolo maksudnye kembar nakal..
lebih kurang.. klate language.. hikhik

kembatolo™ said...

meaw.
mekaseh meaw..
*terharu sambil lap air mata* haha

darkbatman said...

haha..
mesti ramai undi ne.. tahniah bro

kembatolo™ said...

darkbtman.
ramai la sangat. haha..

bro, mekaseh sudi jenguk sini..
siap drop komen ag..
*terharu* ngaa~

Cik Cici said...

haha slumber je tinggal note.nk tinggal cenggitu kt atok ai lah.compom kena label gilos ;p

kembatolo™ said...

cik cici.
fuiyo~
atok pon ade laptop ke?
dahsyat!! haha

Misshy Innz said...

pernah plakk kau simpati kat aku kan ?
hahahaha !





*aku dah vote dah tadi . bakk singgit.*

kembatolo™ said...

innz.
aik?
kne simpati ke kat kau?
hahaha..


mekaseh<-- ni ganti singgit.takde duit kecik =P

luna qiszara said...

salam ziarah..gudluck eh.. :D

kembatolo™ said...

luna.
mekaseh mekaseh..

laen kali ziarah lagi.. wakaka

ieqa said...

selamat berkempen!

dan selamat berjaya! ^^

kembatolo™ said...

ieqa.
mekaseh ieqa.
kalo baek tolong undi skali.. haha

Cik Ila said...

Cik Ila dh vote..jom vote Cik Ila..199.

hacker said...

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...

http://hackerz91.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails