12/12/2010

jangan salah paham, ini bukan entri desperate. haha.

 Assalamualaikum. Salam dari benua afrika buat readers semua. Alhamdulillah, syukur beribu ribu lemon kepada Allah kerana masih lagi membenarkan kita bernafas melalui dua lobang hidung ni. Selawat dan salam ke atas junjungan dan ikutan, nabi Muhammad S.A.W. Allahumma sholli 'ala sayyidina muhammad.



1st skali, tanak tanye ke apasal aku buat tajuk macam tu? Sekali baca pon dah timbul rasa nak bagi penumbuk kat penulis kan? Haha. Sori bebanyak. Tajuk takde kena mengena dengan entri ni. Jadi, sila maafkan beliau. Beliau? *abaikan* =P



Ekseli entri ni sekadar pemberitahuan kepada pembaca pembaca bahawa blog ni dah masuk pencalonan Blog Baru Pilihan 2010. OMG! Blog ai masuk pencalonan nyah!! *pengsan tigapuluhtigasaat*. Haha. Lebih tepat lagi, blog ni berada di kelompok pilihan ke-8 bernombor 298. Boleh la try buat exercise jari dengan tekan klik pastu usyar usyar ape yang ade kat situ.



Jadi sesiapa yang bermurah hati murni lagi suci dulu-guna-safi-balqis-skang-simply-siti boleh la mengundi blog picisan ni. Tarikh mengundi aku pon tak pasti bila tapi kalo tak silap bermula 13 disember 2010. OMG skali lagi!! Besok la 13 disember. (sambil mata terbeliak, mulut terlopong dan tangan menekup mulut) Keh keh keh !



Itu je kot. Cara mengundi korang boleh rujuk sini. Dan kalo ade apa apa yang perlu diberitahu, aku akan inform dekat sini. Okay, bai. Assalamualaikum.



update : tarikh mengundi dah kompem, jam 7 pagi, 13/12/2010 (isnin) hingga 7 pagi, 17/12/2010 (jumaat).



update lagi sekali : sesape yang baek hati nak undi blog nie, kelik sini. ingat!! undi 298. lagi skali, 298. haha.



ingat 298, undi kembatolo. ekeke *segan pulak buat ayat ceni*



p/s - sbenanye tajuk nak tulis, tak undi pon takpe. ai redha. -_-" harharhar!
Thank you for reading this entry !

39 comments:

Misshy Innz said...

penuh skrin lappy aku dengan nombor tuh .
haha xD

Cik Cici said...

gudluck to u too :)).sama2 support bole?ai num 32.haha ;p

Anonymous said...

saye cadangkan, awak buat satu link.. pastu bile klik jek link tu, leh tekan n undi awak secara direct... hehehe.. senang tau.. =p *siyes tak gurau..* lepas tu, sape nak undi, undi laa.. tanak tayah.. kan? :D

Cik Jaja Sahaje said...

yayy!~
i will vote you!~
seriously :)

hit me back
http://cikjajasahaje.blogspot.com/

Puteri Iqa Izyan said...

apehal aku takleyh masuk?

sebab blog aku taun lepas.ngee..
jeles aku ngn korang sume. ish.

micky eyqa said...

gud luck ye.. vote for me 22..

LORD ZARA 札拉 said...

amboi~

hehehe~

nanti kak vote~

mia said...

huwaa nyahh...kempen ek..ehehee..all da best yee

Nobita Sensei said...

wow...sama group~

hiro said...

pemes nnt jgn lupa gua.

Cik Su said...

okeh.. nanti cik su undi tuan blog yang ensem nie..
no tu besar nye.. hehe buat tuk cik su skali.. no 53.. hehehe..gurau jer

si suraya said...

wah besar gedabak nombor dia. tak boleh blah.haha anyway good luck k!
persoalannya kamu si kembar ni pakai simply ct ke skrg? ehehe

Izamir Ridzwan said...

salam.. selamat berjuang.. saya no 40.. hhehe*nak jugak*.. nk gitau dh follow blog ni..

Amna.Qadeeja said...

ecececeh,konpem ke redha ahahaha
ayuh,mari kita sme2 berkempen lalala
undi adalah rhsia keh3
igt 50 ingat sy heee gud luck ! ;D

honeyvsbee said...

wahhh giler besar nombor dia....tahniah ehhh

Anonymous said...

wow! hebat! wow2!! hebat2!!
congratulation...n best of luck!!!

kembatolo™ said...

innz.
nape? besar sangat ke no tu? haha


sejak bila ade misshy? =P

kembatolo™ said...

cik cici.
gud luck gud luck!
boleh2..

no 32 tak lawa.. harharhar

kembatolo™ said...

anonymous.
uiks! bijak ah idea tu.. dah buat pon. tapi linknye belom letak lagi.. tengok kat sidebar yep?!

tengs~

kembatolo™ said...

cik jaja.
mekaseh mekaseh.

nak hit pakai ape nie?
kayu boleh? wakaka

kembatolo™ said...

puteri iqa.
hah? blog ko tahun lepas ke?
dah tua la blog ko rupenye..
hakhakhak

kembatolo™ said...

micky eyqa.
insyaAllah..
gud luck!

kembatolo™ said...

lord zara.
akakkkk!!
whoa.. lama tak drop komen kan? haha..

mekaseh mekaseh!~

kembatolo™ said...

mia.
ni bukan kempen la..
ni tengah memancing..
pancing undi.. hekhek

kembatolo™ said...

nobita sensei.
tu r pasal bro. t kena janji g peringkat kedua sama2.. orait? haha

kembatolo™ said...

hiro.
gua takkan lupa.
nanti gua balik, gua nak ajak lu keluar. jadi gay kejap. wakaka.

kembatolo™ said...

cik su.
ehehe. ensem celah mane wahai cik su? adoi..

tak buat po no tu, pacik google bagi.. hehe

insyaAllah, sama2 undi.

kembatolo™ said...

si suraya.
nak pinjam ke? hamek la.. tp no 298 la.. kuang3..

laki pon boleh pakai kan simply siti? =P

kembatolo™ said...

izamir.
no 40? berkat tuh.. haha

mekaseh sudi follow.

kembatolo™ said...

amna.
kompem ah..
kita ni sape la nak vote kan? haha

50? tak cun la no tu..
298 lagi cun.. keh keh.

kembatolo™ said...

honeyvsbee.
mekaseh tenkiu..
pacik google kasi no tu.. =P

kembatolo™ said...

anonymous.
wow! tahniah!

terima kaseh komen.. haha

fahiraferra said...

congrats >.< good luck jugak :D

Anonymous said...

yeye dah vote.. no 1! haahaha.. sronok gile jadi pengundi x bertauliah main tekan2.. hahaha.. senang kan wat link? =)

kembatolo™ said...

fahiraferra.
mekaseh mekaseh.. =P

kembatolo™ said...

anonymous.
whoaa.. ade yg vote la.. terharu tujuhpulohsaat. haha..

ajak kawan2, atuk nenek, mak ayah, tolong vote skali.. hak3

Anonymous said...

hak3.. mak ayah tak maen FB.. haha.. takpe2.. bia org undi sbb dorg mmg nak undi.. kan? baru macho..! :P :D

ekseli da slalu gak baca blog ni, tp pk2.. tak kasi pape pun kt blogger.. kite jek slalu dapat ilmu gelak tawa kat cni.. kire cam token of appreciation lah.. sbb tu kene support.. ngaa~ :p

SpaQue said...
This comment has been removed by the author.
SpaQue said...

all de best kemba

Hot News Tahniah Malaysia, Terima Kasih Vietnam

Related Posts with Thumbnails