27/12/2010

bila hepi.

=)


Erk. Tak salah kot aku buat intro entri ni dengan smiley kan? Haha. Assalamualaikum. Semoga kalian dalam rahmat Allah sentiasa. Pertama, aku tak tahu nak letak tajuk ape kat entri nie. Yang kat atas tu tak tahu sape yang tulis. =Þ



Siriyes tak tipu, skang aku tengah hepi sangat. Rasa macam nak buat smiley yang tengah senyum macam ni "(^_^)" banyak banyak. Sebab? Ntah, takde jawapan. Rasa macam tengah terbang jek. Hahaha. Tipu lagi. Ekseli, aku tengah rasa hepi sebab baru je tengok gambar awek family dekat facebook. Tengok gambar dorang tengah makan, semua senyum. Dah cukup tuk buat aku gembira. orait tak kalo aku bagi alasan yang mende tu buat aku hepi? ;-)



Dah. Aku pon tak tahu nak tulis apa lagi. Ni entri sekadar nak berkongsi kegembiraan dengan reader blog ni. Yang sudi baca, terima kasih aku dahulukan. Mekaseh banyak banyak. Nah, smiley lagi sebijik!! (^^,)



Itu je kot, mintak diri dulu. Hidup ini indah bila hepi kan? Tapi tak bermakna sedih itu buruk. Masing masing ade kepentingan. Hikmah penciptaan semuanya berguna. Till then, Assalamualaikum.



p/s - hepi sebab family lagi berbaloi dari awek kan?(sebab takde awek berani la cakap ceni). harharhar~

p/s/ - mungkin jugak sebab mesia menang dan isu laser. =Þ



DSC_0213
belom semua lagi nie.. ^^,
Thank you for reading this entry !

37 comments:

IMANSHAH said...

tengah smile gak ni walau gigi tak gosok lagi

Misshy Innz said...

eh asal kembar tuh ade sorang jeh ?
tu mesti izwan kann ? kann ?

Jeely jelly said...

mmg paptot pun hepi sbb family besarrr.... syok lah... gumbira sentiasa :)

chentaMAYA said...

hohoi! beso nyee! aq pny family kecik je kot~

mia said...

eh.ehh..baru perasan follower hang da dekat seribu..wOoOoOo..ehhee..lame x singgah sini..

auny ngehngeh :D said...

saye syg family saye

niniey_nOty said...

senym tue sedekah pak ustaz. heehee. =P

Mar said...

sgt best bila ada family yg besar nih,..

diana said...

hari ni memang ramai yang hepi..:)

CIK FAFAZ said...

senyum sokmo !
(:

d_LA said...

baru blk dr kampong maka saya pun suke jugeeeee.. :D

Anonymous said...

kt caption tu...ap yg belom semua lagi??

..hizamirahim.. said...

bile nak ada awek ni?
XD

Farah said...

Senyum . Hihi =]

kembatolo™ said...

imanshah.
bangun pagi terus on9 ke?
haha.. sama la kite. =P

kembatolo™ said...

innz.
ntah la sape, aku pon konpius.
hahaha..

memang izwan pon.=(

kembatolo™ said...

jeely jelly.
family besar best lah..
t kne plan nak anak ramai.. kan kan? =P

Ain Zulaikha said...

ape lagi balik lah malaysia cept.. hehehe

kembatolo™ said...

chentamaya.
family besar best gila ko tahu..
skang baru dapat rase.. hehe

kembatolo™ said...

mia.
haih.. dekat manenye?
tak sampai 3/4 pon lagi.. haha

kembatolo™ said...

auny.
saya pon.. hahaha

kembatolo™ said...

niniey.
sape plak pak ustaz kat sini? aigo~~

kembatolo™ said...

mar.
betol3..
family besar jugak ke?

kembatolo™ said...

diana.
akak pon mesti tengah hepi jugak kan? hehe

kembatolo™ said...

cik fafaz.
senyum sokmo doh.. haha

kembatolo™ said...

dla.
mesti homesick lagi ni.. kehkeh

kembatolo™ said...

anonymous.
belom semua ahli kuarga la.. ade 4 orang lagi tak masuk.. =P

kembatolo™ said...

hizami.
ntah. soklan ko tu aku takde jawapan.. haha..

mungkin langkau terus ade bini kot.. =P

kembatolo™ said...

farah.
senyum balik. =]

kembatolo™ said...

ain.
baru je datang sini, takkan dah nak balik kot.. haha

Anonymous said...

Ada friends yg baik, family yg cool adelah bonus hidup.. ada bf/gf yg best lg laa double bonus.. tetttt...:p

kembatolo™ said...

anonymous.
frens yang baek - check √
keluarga yang cool - check √
gf yang best - takde lagi X


hahaha

Anonymous said...

Eh, same ah kite.. xpe2.. nnt right time right moment adela tue.. hehe.. chill~

Good things will come to those who wait.:p

Cik Cici said...

wow big phamily.best :)

kembatolo™ said...

anonymous.
erk? sama?
tengah hepi jugak la nie? haha

alamak, tak paham lah..
tunggu ape ni?
hekhek

kembatolo™ said...

cik cici.
best. family besar jugak ea?

Tiara Fazlin said...

:)

Related Posts with Thumbnails