11/11/2010

esok lusa.

Hari ni hari khamis. Sebelas haribulan sebelas tahun dua ribu sepuluh. Esok hari jumaat. Assalamualaikum.

Ekceli tade mende nak citer. Saje bagitahu hari kot kot ade yang dah lupa. Dahla seminggu ade tujuh hari, sebulan tiga puluh hari, setahun pulak tiga ratus enam puluh lima hari. Banyak tuuu.. Hahaha.

 Memang takde motif. Sangat. Boleh sekeh sebijik sorang. Kuikui~

Sebenarnya, entri ni aku buat semata mata nak bagitahu yang tarikh flight aku ke egypt dah makin dekat. Mungkin ada yang tahu, ada yang tak. Mana mana yang belum tahu dan dye nak tahu, ni aku dah bagitahu. Yang tanak tu, mintak maaf banyak banyak. Macam syok sendiri pulak aku rasa. Ekeke(suka buat buat)

InsyaAllah aku akan fly ke CAIRO pada jam 12.30 a.m bertarikh 23/11/2010 dari KLIA. Jadi, lebih kurang pukul 9 atau lebih awal, aku akan terpacak di KLIA memandangkan pukul 9.30 dah kena check-in. Itu aje. Jadi sesape yang free, or yang tade keje, or nak habiskan duit, jom lepak KLIA. Boleh? Best woo lepak sana, t boleh tengok eroplen. Kahkahkah.

Sekiranya budak angka satu tujuh sibuk mengira hari untuk spm, aku pulak sibuk kira tuk fly. Sama jek azabnya, cuma situasi yang berbeza. Tak gitu bebudak spm? Ngeh3. Okay, entri tamat! Eh, tetbe jek. Wakaka.

Babai.

5 bulan lepas. Rasa macam baru semalam(ayat stendek nak berpisah). Haha



p/s - apsal aku dituduh ade kaitan ngan entri sebelom nie? itu cuma contoh, tade kena mengena dengan yang masih mati dan telah hidup. Eh! apsal ayat keling ni? =P. Tak pasal2 aku kne layan korang. Nasib la aku ni baek hati. Wahaha~
Thank you for reading this entry !

20 comments:

adrinaqamarina said...

ouuuuuuuuuuuuuuuuh tak balik ag ke. patot la.

lama ag tu, 23 nov. chill la

Mama Kembar said...

haaa ni mesti kes sedih nak tinggalkan family nih.. dah dah mlm ni pi tido bawah ketiak mak lagik hehehe

Epy Ain said...

Sgt sedey utk berpisah ngan family..
>.<
pk jgk kalo kije kne duk jauh2 ngan family... oh hell no! :D

Anonymous said...

Korg naik flite dr kb bile n pukul bape lak? Mane tau kalau rajin, leh ar g babai.. hehe

macik said...

DIN, buat hati macik jadi sayu,.. 2008 dulu sama nge umi dan abah din. macik duk airpot..masa tu macik tak kenal lagi sapo kemba... .. telefobn dulu nak datang ya...

kembatolo™ said...

adrinaqamarina.
hee~
tak balik lagi..
cuti sampai puas.. ekeke..

aiyo~
tak sampai dua minggu je lagi..
tak lama da..

kembatolo™ said...

mama kembar.
nak merase pelempang abah boleh je buat macam tu.. hahaha

kembatolo™ said...

epy ain.
kalo keje jauh2 tape kot..
tp kne slalu balik r.. hakhak

kembatolo™ said...

anonymous.
hurm.. tak naek kat kb..
ktrang g kl, trus naek kat klia..
hee~

kembatolo™ said...

macik.
maso tu kemba sibuk sangat.
xdae nak berkenalan ngan macik..
hehehe

Anonymous said...

Ooo.. kalau camtu xleh r nk g babai..hehehe.. jauh klia tu. Kalau epot cni dkt r jugak.. =)

Anonymous said...

salam. pok DIn, sapokah jejaka di tepi tus? hihi...

kembatolo™ said...

anonymous.
olololo.. tak best r tade orang nak babai.. haha.. g KLIA nak?

kembatolo™ said...

anonymous.
saem aku.. bakpo?
kenney ko? kui3

Anonymous said...

jauh bebeno.. mmg ingat nak pegi betul kalau cni.. sbb mmg dekat.. blakang umah jek.. eeheheh.. tp xpe ahh.. takde jodoh mau ketemu.. *redho* hehhe.. len kali mebi.. =)

Anonymous said...

sapo jejaka d tepi tusss???? encem gk....hahahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
hom2.. laen kali mebi.. haha

kembatolo™ said...

anonymous.
saem aku la kalo hok semat tu gak..
hahaha

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah en Izuddin nak tinggalkan keyrill...huhuhuhuhuu! :'(

P/S : hahahah... btw, take care ek! good luck!

Anonymous said...

ek eless pok din...asal semat jh saem mg..klu x semat 2,bkn saem mg ko???
tp kan,mcm rjin tgk jh la muke saem mg 2..cam dak skola rndh ak dlu2 jew..

Related Posts with Thumbnails