14/10/2010

wanita solehah

Assalamualaikum. Selamat pagi warga malaysia. Alhamdulillah, syukur kepada Allah di atas segala kurniaan rahmat dan nikmat dariNya. Selawat dan salam ke atas nabi Muhammad SAW, ikutan sepanjang zaman. 

Jadi kali ni, suka untuk aku berkongsi dengan korang semua satu video yang aku ambik dari facebook salah seorang kawan aku. Fahami dan hayatilah apa yang terkandung dalam video nie. Sekadar untuk pembersihan hati di pagi yang hening nie. Ceit ! Memang tanak kalah kan ayat kau?! Hahaha.





Dah tengok? Perasan tak orang yang tanya soalan tu? Datin apa nama dye, aku tak sempat nak hafal. Apa kena dengan dye? Takde apa apa pun, just nak cakap suara dye macam umur belasan. Bergetah lagi. Kalau cakap kat telefon, boleh konpius r. Betol tak? Ke aku je yang rasa macam tu? Kahkahkah. *ini cuma gurauan*

Okay, itu aje. Semoga korang dapat manfaat dari video nie. Sesungguhnya, Allah jualah yang memberi hidayah kepada hambaNya. Assalamualaikum..

p/s - Cun kan wardina? HAHA !
Thank you for reading this entry !

18 comments:

adrinaqamarina said...

ha, gambar ni ag better. cayalah :D

kembatolo™ said...

adrinaqamarina.
iye eh? tenQ..
tengah malu nie.. hihi =P

Anonymous said...

ak rse...terasa makcik2 kat ctu...haha..moga mereka pon dpt hidayah drpd Allah..amin~!!

Anonymous said...

ouch ouch ouch~! huhu.. =)

kembatolo™ said...

anonymous.
aik? apsal ngan makcik tu pulak?
tak paham.. ahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
terase ke? haha =P

Anonymous said...

hurmm.. agak terasa laa... masih banyak kot nak kene repair sane cni.. kui3.. =p thanks for the vid...
p/s: wardina pun mesti terase punye.. x nampak muke die? keh3.. ;p

Anonymous said...

adeh....kn ustaz tu ckp..berhias tok somi jer...n tudung tu kne tutup smpai bwh dada..kn ad makcik2 dlm tu x bpe nk menepati ape yang ustaz tu ckp..mesti la mak cik tu terasa...hoho....:)

kembatolo™ said...

anonymous.
repair sikit2 ag baek dari tak repair langsung kan? haha

tade hal sebab wardina menten cun.. hoho

kembatolo™ said...

anonymous.
mungkin jugak kann.. haha

Eyerin Aziz said...

=P

kembatolo™ said...

eyerin
nak makan pizza tu jemput r ktrg skali..ahahaha

Mar said...

hmm,..dah tgk video ni lam fb,.mmg byk pengajaran tok muslimah,

Anonymous said...

Best ceramah ni :) Thanks for sharing.

Pujanggacintan@yahoo.com

puteriqaizyan said...

agak terasa.
muahahaha...:p

tenx 4 sharing..

wardina mmg cantek sgt3 xD

kembatolo™ said...

mar.
kalo da tengok alhamdulillah..
=)

kembatolo™ said...

anonymous.
ur welcome..=)

kembatolo™ said...

puteriqa.
memang nak suruh terase pon. haha.

dapat bini macam dye kan best.. hoho
XD

Related Posts with Thumbnails