08/10/2010

teruja ai..

hai ! selamat petang para blogger semua..

petang2 ceni, ape yang korang bese buat? bagi dorang yang duk kat hostel, aku yakin dan pasti yang korang sibuk borak2 ngan kenkawan kan? kalo tak borak, ade sesi bercerita ke hape or something like dat.. eceh ! speaking london plak.. tapi tu pompuan kot.. bagi lelaki, aku rase dorang lebih suke bersukan.. petang2 buat peluh baru betol namenye jantan.. pastu ble da peluh2, badan jadi sehat walafiat selamat dari bahaya penyakit segala bagai.. tak gtu?

tapi berbeza bagi aku neyh.. petang ni sangat boring ko tahu? selalunye, petang2 aku akan borak2 ngan umi aku disamping buat lawak bodo ngan encik kembar.. kalo ade abah aku join, ktrg adek beradek kembar akan sepakat membawa berkat menyakat abah aku.. tak kena cara, ktrg akan kne balik ngan abah.. terima balik buah paku keras.. aku pon tataw cane buah paku keras tu.. ntah cane la bole jadi peribahasa.. ahaha

jadi, disebabkan ktrg berdua telah ditinggalkan bersendirian oleh umi abah, maka ktrg telah jadi super duper boring.. eh silap istilah.. bukan ditinggalkan bersendirian oke, ditinggalkan ber'dua'rian.. sebab dua orang kne tinggal, taley r nak gne istilah sendirian kan? kahkahkah..

oleh itu, untuk sesame kte menghilangkan rasa boring, jom pakat2 tengok video klip artis pujaan hati aku.. tade la pujaan sangat pon ekseli, setakat minat gila2 je.. sehubungan dengan itu, aku nak war2 kan bahawa ini adalah video pertama yang aku taruk kat blog ni.. korang layan eh..?

tapi... aku nak pesan sikit, ble da abes tengok, jangan jadi macam aku.. teruja sangat tengok video nie.. rasa macam WOW ! BOMBASTIK betol r mamat nie.. nasib baek dye budak, so tak rasa jeles sangat.. HAHA ! 

sebelom tengok, sila stopkan dlu lagu blog aku nie yep.. okeyh ! layannn... 




eh ! ni nak menumpang JB ke? ahaha =P
Thank you for reading this entry !

23 comments:

Anonymous said...

bukan paku buah keras ke?

kembatolo™ said...

anonymous.
alamak ! salah tulis ke?
ahaha.. =p

Kimmy Ai said...

stylo video neh.. dlm2 bnyak2 lagu JB, ni je yg aku layan.. huhuh.. ;DD

kembatolo™ said...

kimmy.
haah kan.. stylo nak mampos..
sme r kte, cme aku layan sumer klip dye.. eh sme ke macam tu? =P

Anonymous said...

keh keh keh.. kalau dalam bahase omputesnye.. nail fruit hard..kakaka.. ;p
tulaa.. sape suruh tinggalkan saluran tv pendidikan, layan JB jek? tv pendidikan ade cite abu,sani dan ahseng.. leh blaja BM... ;P

Anonymous said...

keh keh keh.. kalau dalam bahase omputesnye.. nail fruit hard..kakaka.. ;p
tulaa.. sape suruh tinggalkan saluran tv pendidikan, layan JB jek? tv pendidikan ade cite abu,sani dan ahseng.. leh blaja BM... ;P

Anonymous said...

keh keh keh.. kalau dalam bahase omputesnye.. nail fruit hard..kakaka.. ;p
tulaa.. sape suruh tinggalkan saluran tv pendidikan, layan JB jek? tv pendidikan ade cite abu,sani dan ahseng.. leh blaja BM... ;P

Anonymous said...

ya Allah, tlg delete.. annoying gile tgk komen sampai 3x. ;p pls3.. haha

kembatolo™ said...

anonymous.
tak ckup eh kalo komen 1 jek? hakhakhak =P

Anonymous said...

kakaka.. pantas tak saye bertindak? sampai 3x komeng? ;p

Insan Kerdil said...

hahahaha....bgos ke vid nih?!ntah...haha...apaper pon best glo blog mg!!!hehehe...chaiyok la den...ko wan ado jgop????gak rajem2 la jngok blog ak hok x brapo kalu nk banding nge sep mg...huuuu

kembatolo™ said...

syakir.
wei!vid ni sedak deh.. kalo mg oyak dop sedak, aku sekeh la.. nop? haha.
ngepom molep..~ insyaAllah..

Anonymous said...

xsedak pon vdeo nih..ak sedak kelih usher jah...muwahaha...
puwe vampire diareis ado..sedak r skit...hak3

kembatolo™ said...

anonymous.
sapo plop ni? sero2 supo knal..haha..
oloh! buke elena wei, bonnie jah eh..
kalo elena baru sedak sungguh.. hoho

ishiko said...

hahahaa... bieber la plk...

sakinah said...

x balik mesir ke?

Anonymous said...

caro la sapo pon...hahaha..
season 2 tubik doh..koho sedak..hehe

kembatolo™ said...

ishiko.
bieber la.. minat budak2 je kte.. haha

kembatolo™ said...

sakinah.
balik jugak.. lepas raya haji..
=)

kembatolo™ said...

anonymous.
aku pon tgok gop season 2..
bangang elena.. koho comey..
ahaha..

sakinah zaini said...

lama gak duk msia..jalan2 pusing klate la gamaknya...

kembatolo™ said...

sakinah.
tak sempat pusing, uturn je.. haha

sakinah zaini said...

uturn dgn pusing x sama ke?ha2..

Related Posts with Thumbnails