10/10/2010

10:10

assalamualaikum..
serumpun kasih, seraut sayang..
sekapur sireh, selaut terima kasih..
eceh ! terima la ayat bunga2 aku nie.. walaupun bunga ni tak kembang, tapi terimalah seadanya.. *eh ! amende aku taip nie?*

pedulikan semua di atas.. tade pekdah pon.. sesaje tulis tuk naekkan kembali mood berbelog.. makin kuat merepek, makin up mood aku.. teet !! hipotesis diterima.. haha..

hurm.. entri kali ni nak sentuh pasal no unik.. ape yang korang taw pasal no unik?

kalo kita perhatikan zaman it teknologi 1 mesia skang nie, wujud satu golongan yang terlalu fanatik terhadap no kan? sebagai contoh, orang kaya yang terlalu fanatik terhadap no akan sanggup bayar berpuluh-puluh ribu tuk dapatkan no plat kete yang cun meletop.. yang tu aku tak kesah pon, duit dorang, dorang punye pasai r.. tak gitu?

selain dari no plat, ade jugak yang memilih no cun meletop pada tarikh untuk dijadikan sebagai hari yang paling bersejarah dalam hidup dorang.. ade yang melamar seseorang, ade yang bercinta, dan ade jugak yang berkahwin pada tarikh tersebut.. malah, lebih parah lagi, ade yang sanggup tahan dari bersalin semata-mata nak bagi anak dye lahir pada tarikh yang unik.. ade ke? aku bantai je.. ntah ade ke tidak.. wakaka..

sama dengan aku, pon minat terhadap no cun meletop.. tetapi, takkanla taraf aku nak berhabis puluh2 ribu tuk no plat? memang takkk la.. sebagai alternatif laen, aku memilih tarikh ari nie sebagai no yang aku suka.. 10/10/10.. triple ten.. cantik gila kan?

jadi, sempena dengan isu no cantik ni, aku nak korang imbas kembali salah satu citer korea yang heroinnye punyelah cantikkkk-teramat-cantikk-cun-siot-rasa-macam-nak-gigit-terus-bila-tengok minah-ni-wat-muke-cebik.. han ga in, dalam citer "witch yoo hee", ade part yang heronye, moo ryong suruh yoo hee ingat dye ble tertengok angka 11:11..

nak dijadikan cerita, aku pon nak buat perkara yang sme.. tapi yang laennye, aku bukan nak amik angka 11:11.. aku pilih no kat bawah nie..


10:10


permintaan aku, bole tak ble korang tengok angka tu, korang ingat blog aku..? if tak dapat ingat blog pon, ingat penulis blog pon tape.. aku tak berkire pon.. ngee~

tujuannye ;
nanti kalo aku da tade sekalipon, ble korang tertengok terpandang terlihat no ni, bole la korang sedekahkan fatihah.. kan? eceh ! baek betoi tujuan ko nyah.. bukan nak suruh org hengat ko slalu ke? aiya~


oke daa.. tu je nak cakap.. mintak maap kalo entri ni ade unsur2 syok sendirik..
babai~
=DD


ingat 10:10, ingat izuddinrahim.. bole ke nyah?
Thank you for reading this entry !

12 comments:

Anonymous said...

11/11/11 hari Jumaat -> kebetulan ye.. tarikh syok sendiri utk saye kawen..*walaupon~ ;p* dr zaman diploma dok tgk kelendar.. motif? sbb suke no 1.. kakaka.. jangan gelak~! ;p

Hizami Rahim said...

haha.
dahsyat tol.
=_=!

kembatolo™ said...

anonymous.
semoga dapat kawen pd tarikh tuu.. haha

kembatolo™ said...

hizami.
kalo aku da dahsyat,
ko mesti meletop letop..kan?
=P

Bella Ayub said...

ok..tak sangka ko layan yu hee!!

suka jugakkk!! 12:12 :P

kembatolo™ said...

bella.
opkos la layan..
sebab han ga in kot.. haha

eceh ! join jugak ea? 10:10

Fatin Aliyya said...

haha tawu x per sume org nk nm cun2 nyer :P.haha.

eh btl2 lm ctr witch yoo hee tue haha, x sngka ko lyn gak ctr korea :P

kembatolo™ said...

anonymous.
layan citer korea yang pemes2 jek..
hindustan pon aku layan ko tahu? haha

Eyerin Aziz said...

hahaha..
budak2 zaman sekarang
x penting pun nombor pe sume..haha

kembatolo™ said...

eyerin.
ye ke? budak2 tu termasuk ko tak? haha

ciK ogGy bLue... said...

agak sengal diri anda...mau sengal jua d blog ku..
tulum le tgok2 blog ku yg cumil mcm aku in..
~huhuh

kembatolo™ said...

cik oggy.
agak sengal nme anda..
minat katun ke? haha..
insyaAllah.. t nak jenguk..

Related Posts with Thumbnails