19/10/2010

rest n go !

Assalamualaikum. Hai ! Selamat membangunkan tidur buat korang semua. Semalam merupakan hari di mana aku, izwan, ayie, dan adik aku telah pergi berfoya-foya.  Iyep ! Berfoya foya. Tapi sesama lelaki sahaja. Pompuan tidak dibenarkan untuk join. Hahaha. Lokasi kejadian kat mana lagi kalau bukan KB Mall ye adik adik. Di Kelantan nie, takde tempat laen dah kalau nak berfoya foya, jalan jalan ushar awek, dan makan makan menboroikan perut selain dari KB Mall. =_=! Tempat laen tak strategik untuk orang bujang macam kami. Eh tiba tiba. =D

Nasib kami agak baek apabila keadaan di sana tidaklah sesak seperti kebanyakan hari minggu. Jadi, bilangan awek yang berjaya kami ushar juga turut berkurang. aik? macam tu pon nasib baek ke? Bukan rugi ke?=P




Setelah selesai memborong apa yang patut diborong, kitorang terpaksa mengikut kehendak ayie yang nak maen bowling. Nafsunya membuak buak kau tahu?! Nak tanak terpaksa kena ikut jugak, anak bongsu punye pasal. Hee~ Then, izwan ngan ayie je maen.  Siap sanggup beli stokin lagi. Melayang 3 hinggit~ Aku tak maen memandangkan aku tak bawak stokin. Tambah tambah pulak aku sibuk godek godek belek belek kamera. Nampak tak? Aku sibuk godek belek kamera. Sebab? Aku tanak maen, dan itulah satu satunya cara untuk aku mengelakkan diri. Okay FINE !! ekceli aku tak reti maen. Kahkahkah

Pernah dengar tak kerusi urut mengurut gintell? Kalau tak,  mintak tolong orang sebelah siku kepala laju laju. Dengan syarat kelajuan mestilah 135 km/j. Boleh? Apa punye jakun daa.~ Gintell ada letak kerusi untuk kegunaan orang ramai. Boleh duduk duduk, rilex rilex, santai santai atas kerusi tu. Kalau nak kerusi tu buat khidmat urut mengurut nie, just masukkan duit. RM1 = 3 minit, RM5 = 10 minit, RM10 = 15 minit. Baek kan gintell? WAKLU baek~ Kalau baek tayah bayar la. Kan? Haha. Tapi takpe, memandang aku ni termasuk dalam kalangan orang orang yang jakun, aku try jugak. Taruk singgit je. Orang muda badan masih kuat harimau, 3 minit mengurut cukup la kan? wakaka. Laenlah kalau awek yang urut, 3 jam pon tak cukup lagi. Ngaa~



penaja


peace sama sama



sangat nikmat ye adik adik.. kahkah




Last sekali, tak sempurna berfoya foya kalau takde aktiviti jamu menjamu kan? Kali ni Noodle Station jadi pilihan. Kenapa? Sebab lapar la.. Hihi

adik aku -_-'



Hoi ! gocoh ko?




ni r ayie.. tukar nama sikit.. haha
  



noodlestation




taste the spring!!




tak ingat nama apa mende nie T_T




Okay ! Mintak diri dulu. Jumpa laen kali. Babai~
Thank you for reading this entry !

37 comments:

puteriqaizyan said...

hahaha.misi utame mcm cri awek je owk?
:p

mhl gop eyk nk duk kt gintell tuh.aish..

xD

Anonymous said...

haha.. sedap key urut.. mujo x jenero..

Hizami Rahim said...

oh.
tu nama die mee goreng.
haha.
XD

kembatolo™ said...

puteriqaizyan.
dop pun.. tapi kalo terjumpe buleh gop.. haha

dop mahal la..taruk singgit sedeyh..ekeke

kembatolo™ said...

anonymous.
dop leh lawe kalo bini urut.. hoho

kembatolo™ said...

hizami.
haah kan.. cane la aku leyh lupa.. hahaha..

Anonymous said...

hehe.. ajim doh ko raso nyo bini urut..? kuat koya nih.. haha..!

sakinah zaini said...

kb mall je ada?kesian..tp,bagus la..byk2 mall kang,abis sume kemba tolo jelajah..ha2..x duk umah..

maisyara Pot! Pot! said...

air ape kebiruan tu? mcm sedap ^^

saperakue said...

haish muko kb moll sungguh..

kalu la dinding kbmall boleh kecek kompem bakul2 da duk ngumpak tuh

I n n z said...

hye izwan ;D

I n n z said...

hye izwan ;D

bunga said...

adiktu ngaji mtaqkan, ponteng ke tu.... dia ambil SPM ke taun ni

Yatre Hayati said...

mee dekat noodle station kenyal2..sedap

kembatolo™ said...

anonymous.
dop ajim ag..haha !

kembatolo™ said...

sakinah.
ada lagi dua tiga mall tapi yang best kbmall je..da biase kat situ..

tape je jelajah.. cari awek kan.. haha =P

kembatolo™ said...

mai.
eh ! bkenan kat air je ke? kehkeh..

lupa r nama pe.. blue sea amende ntah.. =DD

kembatolo™ said...

saperakue.
biase ah.. terpaksa pegi la.. haha..

dinding kbmall oyak rindu hok sbena tuh.. hoho

kembatolo™ said...

innz.
hai~

p/s-izwan tanak layan.. kahkah

kembatolo™ said...

bunga.
yep. dye blaja situ r loni. SPM. kenal ko?

kembatolo™ said...

hayati.
air pon besttt!! hee~

I n n z said...

ah kau dengki .
aku taw .
hahaha xD

kembatolo™ said...

innz.
dengki sebab??

teet..! tade sebab oke.. haha

Ery Farieha said...

macam megi taruk perencah je gmbr last tu

hikhik (apesal tergelak gedik ni?)

kembatolo™ said...

ery farieha.
eit ! megi ke? insan suci tak penah makan megi.. wahaha..

*cane nak wat gelak macho?*

Anonymous said...

owh~~dh ade kerusi urut mesra plnggan dh situ???lamo dh ko???

kembatolo™ said...

anonymous.
haah..penah try tak? best woo! ahaha =P

Anonymous said...

izwan pakai celak jenama ape tu? bapak close-up gamba..

kembatolo™ said...

anonymous.
aik? dye pakai celak amende pulak..
tak pakai pape pon.. =P

*sape nie?

Anonymous said...

ow.. ingat pakai celak..

*heh.. ape neh suke tanye sape2.. biase neh.. bia laa sape2 pun.. ;p

kembatolo™ said...

anonymous.
taley gtaw ke?
(_ _")

Anonymous said...

xpenah la..tyme g hri tu xde lg..
skang br ade..mlepas la nmpaknye nk merase...mmg r best dpt bwat massage..
spe xnk oiii~~

Anonymous said...

Bukan xleh.. magan jek.. tu simbol 'muka' ape tu? Kih3 ;p

kembatolo™ said...

anonymous.
tape2.. balik nanti boleh try lagi..
takkan lari kerusi dikejar.. laenla kalo ade orang angkut..hoho..

kembatolo™ said...

anonymous.
magan tu mende?

muka frust la.. hish~

Anonymous said...

Magan=malu+segan.. hahaha.. jgn nk frust sgt .. senyum br macho..;p

Anonymous said...

mmg r xkn lari...
satu lg nk tmbah...laen la klo krsi tu ade kaki sndiri an????hahahaha

Related Posts with Thumbnails