21/10/2010

kePAGIan

Assalamualaikum. Salam dihulur pembuka bicara. =)

Hai ! Selamat pagi buat semua. Mood ari nie sangat baek. Sangat sangat baek. Lepas subuh tadi tak sambung tidur. Borak borak ngan abah dan umi je. Gurau gurau, usik usik, sakat menyakat penyeri suasana. Sangat indah ye kalau hubungan kekeluargaan dapat dipupuk macam ni setiap hari. Mesti masalah anak buang ibu takkan jadi. Kan? Dan kalau hari hari mood macam ni kan best? Alahai ! gedix pulak rasa buat entri macam nie. Kahkahkah.

Sebenarnya, dari semalam aku try nak update. Plan nak buat video post tapi kerana video tersebut tak dapat diupload, maka entri pon tak jadik. Facebook punya pasal ! Kenapa la upload video facebook buat hal eh? Tak pasal pasal tarikh 20102010 berlalu begitu saje tanpa ada entri. Hish ! Rugi ai nyah~

Jadi hari ni pon sama, tade tajuk menarik untuk dikongsi bersama. Sekadar update sebagai ganti untuk entri semalam. Haha. Mintak maaf kalau ada sesiapa yang rasa entri ni tak berguna =P. Alahai ! sopan betol ai rasa entri nie. Wakaka !

Okay ! niat nak update dah tercapai. Untuk tanak sia siakan usaha korang yang rajin bukak blog nie, aku sajikan lagu baru jela. She's not you by david archuleta. Sedikit sebanyak lagu ni boleh buat aku tersenyum. Kenapa? ahaha. Tak perlu jawab kot. Orait ! mintak diri dulu. Assalamualaikum.


rindu anak buah yang ini~



Thank you for reading this entry !

17 comments:

I n n z said...

eh, aku, kau tak rindu ?

sakinah zaini said...

mesti balik mesir nanti rindu dkt umah kan?ha2..agak2,ada x perasaan homesick lagi?

kembatolo™ said...

innz.
bagi 10 sebab kenapa aku kena rindu kau? wakaka..

rindu pada yang halal jek.. =P

kembatolo™ said...

sakinah.
homesick ta penah ada.. haha

sakinah zaini said...

cover macho ar 2..skali kat sana rupanya berjurai air mata..hak3..

Anonymous said...

nape rindu anak buah yang itu jek? yang lain2 tak rindukah? nasib anak buah tak baca.. kalau tak sentap dorg.. hahaha

Anonymous said...

bestnye ade kemba.. kalau saye ade kemba mesti saye pelokciom die hari2 ckp tengs sbb temankan saye dr dalam rahim lagi pastu teman mase ups n downs kan..? huhu.. serious jeles! =)

kembatolo™ said...

sakinah.
macho pon kne cover ke? tayah kot.. haha

kembatolo™ said...

anonymous.
ish ! bukan macam tu..
yang laen2 da selalu jumpe..
yang ni pulak baru sekali je..
tu yang rindu lebih sikit.. hakhak

kembatolo™ said...

anonymous.
euw ! nak peluk cium? wahaha..
memang takk la.. XD

Anonymous said...

kehkeh.. ok pe pelokciom kemba.. ceh.. halal kan? hahaha

miya said...

blueeeeek :P

kembatolo™ said...

anonymous.
tanak jugak.. wekk~

kembatolo™ said...

miya.
erks~ XD

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

okey gak lagu tu..hahaha! dah download dah! thnks for bagitau ada lagu ni! haaahaa..

p/s : followers ke-300

kembatolo™ said...

keyrill.
gua pon baru jumpe je.. haha

p/s - Tahniah !~ nak adiah ke?

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

@ kenbatolo : ada hadiah kew? bleh gak...huhuhu... (joke)

Related Posts with Thumbnails