16/08/2010

google..

hai !! assalamualaikum..
entri pendek je..

1..
2..
3..
mula !!

sangat teruje ble dapat taruk gambar sendiri kat search engine google ni.. rse macam google ni bini angkat aku yang punye.. xceli baru reti je letak gambar kat sini.. hah?! bru reti? iyee.. memang baru reti pon.. nampak sangat jakun.. haha.. sebetolnye, ritu da try letak tapi tak jadi.. oo, da try letak ye, kurang skit da jakun tuu.. jakun dapat diskaun.. =P haha.. skang baru boley.. jadi sesape yang tak letak ag, sila letak beramai ramai yep.. mari jakun bersama-sama..^^,



kenapa mesti letak gambar nie? -_-'


p/s - kalo ade awek, sah2 aku letak gambar dye kat sini.. tapi da namanye tade, terpaksa la taruk gambar dua beradik kembar yg sengal melampau-lampau ni..



-tamat-
Thank you for reading this entry !

23 comments:

Nur Hayaty said...

owh,teruja gak ni,bagaimana kamu buat?nak juga tahu...=]

tikuspink said...

haha...tuka jgok la namo goole tuh..tulis kemba tolo...

kembatolo™ said...

nur hayaty.
oo..jakun jugak eh? haha..

bukak google pastu cari kat bawah bucu kiri..ade tulis change background image..pastu pilih r..
gtu jek..~

kembatolo™ said...

tikuspink.
buleh tukar ko google tuh?dop taw la plok.. hahaha

ishiko said...

ohh..oh.. nk tra jugk laa..

I n n z said...

best kan ade kembar seiras.
boleh tgk muke sendiri kat kembar .
haha xD

Nur Hayaty said...

TQ2...da buat da..hehehe

puteriqaizyan said...

kuning sokmo baju die..huhu

kembatolo™ said...

ishiko.
try2..free jah tu..dop kno bayar pon.. kehkeh!

kembatolo™ said...

innz.
best kalo ensem kan..kalo tak ensem tak best jugak.. kan?


nasib baek aku....[isi sendiri]
hahaha...

kembatolo™ said...

puteriqaizyan.
doh mugo kerabat dirajo..kno la paka kuning.. hahaha^^

Anonymous said...

nak nak nak~! hehe.. tp cam blur lagi.. cane nak wat? mane ikon bawah kiri tu..? takde pownnn~ hurmmm..

kembatolo™ said...

anonymous.
ade la..tgk betol2..tgk pakai mata, bukan idung..
hahahhaha=P

elmo blurb said...

cam sedey je nak cakap single lagi tuh ? ahaks

kembatolo™ said...

syifa.
eh ! mne ade sedey..
hepi always nie.. hakhak =P

Anonymous said...

pakai dah mata... tp kan.. rupenye kene ade acc google ekk?.. gmail saye dah lupe pword.. ceh..~ huhu..

kembatolo™ said...

anonymous.
haah..kne ade acc dlu..lupe nak bagitaw..haha

Atiqah idrus said...

,wei !

hand-some. haha!

pija said...

salam sume...
tibe2 je trjumpa ngn blog si kembatolo ni....hehe
cam best je...heee

kembatolo™ said...

atiqah idrus.
wei budak..g study, pmr belom abes ag..
hahaha

kembatolo™ said...

pija.
tenkiu sudi bce..^^

ija said...

bwuek~
xlawa2!!
lgi cntk klu O je drpd muke korng kt citu..wahaha :P

kembatolo™ said...

ija.
wei! muke ade nur uh..
hahaha..

Related Posts with Thumbnails