28/07/2010

layan movie pun kecoh ke?

assalamualaikum..
entri kali ni disiarkan secara langsung dari bilik berhawa dingin di kampung laklok.. eh silap, berhawa kipas aje.. tuk pemberitahuan, AIMP player kat laptop ni tengah memutarkan lagu lagu hindustan.. kepada sesape yang belom tido, dijemput tuk sama sama pasang lagu hindi oke.. layan jiwang keling daa.. hakhakhak..

dewaane hai yeh mann, kyo pagal hai  dadhkan.. lalalala~~

okay, skang da tataw nak tulis ape.. semenjak duamenjak tigamenjak nie, otak sangat tepu tuk pikir idea nak hapdet blog.. adakah faktor cuaca mesia yang tengah salji menyebabkan perkara demikian? salji? waklu..!~ panas kemaen skang.. hujan lak macam malu2 nak turun.. mesti hujan dara kan? ngee~

hurm.. aku taw korang pun bosan ble bukak blog aku.. asek2 tengok budak dua ketol tengah angkat tong gas petronas kan? hambik ko, siap highlight lagi kat petronas tu.. harap boleh dapat minyak murah.. tolong promote ni der..!  motif ntah pape.. saje nak tunjuk kuat ataupun nak cakap yang harga gas dah naek, maka cara angkat tong gas pun turut berubah? kalo nak dikaitkan, entri terdahulu sesuai diletakkan tajuk "cara cara mengangkat tong gas dengan betol tanpa menyebabkan sakit pinggang.." okay? boleh terima ke? hahaha..

***

aku baru je habes tengok citer the A-team.. manyak syok woo..! pacik Hannibal memang macho giler ah..! suara dye,.. pergh!!! sentap akuh.. memang suara idaman la.. tapi lam 4 watak uh, aku lebih suka Face.. dye punye ayat gilak power der.. gerenti cair gua cakap sama lu.. ayat pengasih penggetar jiwa awek awek.. haha



dari kiri Faceman, B.A, Murdock dan Hannibal



aku tanak tulis sinopsis kat sini.. sebab kalo da tulis, kompem panjang.. aku ni bukan reti bercerita.. kang elok elok da director dye wat, tetbe tunggang langgang gara gara aku.. aku tamau.. nak taw sangat, pi tengok sendiri.. n pastu, kalo de sesape tanye aku nak bagi bape bintang kat citer ni, aku akan bagi 0 bintang.. nape? aku ane ade bintang nak bagi bagi woi.. kalo nak bagi coklat tu boley r.. belambak lam almari tu, cik awek bagi.. tak makan pon, sayang.. hakhakhak..

daa.. entri abes.. sesaje gatal tangan nak hapdet walau tade pape info pun.. sori la, aku isi masa sebelom tdo jek ni.. yang korang bace apsal? lantak ah entri ade info ke tade, yang penting aku tak paksa korang bace.. pasni jangan nak tengking tengking cakap itu ini.. hahaha..

da la wei.. jom tido.. esok mangun pagi pastu semayang subuh jemaah.. okay! bai~
assalamualaikum..

p/s - tolong wish hepi besday kat ma 'kau' tuk aku..oke?
Thank you for reading this entry !

4 comments:

I n n z said...

eh nape tade komen ?

kembatolo™ said...

innz.
sumer orang cuti kot.. haha

Anonymous said...

malas ahh no komen.. boring entri ni.. ;ppppp

Anonymous said...

tibe2 rase berdosa ckp gtu.. hehe.. i'm sorry.. haha *lambat insaf tol kan?*

Related Posts with Thumbnails