23/06/2010

aku hairan..?

apsal orang selalu ingat aku da keje? umo baru doploh, blaja pun tak abes ag.. tetbe dye tanya aku keje kat mane.. hadoi!~ nasib la kan..? sape suruh muka jadi meced sangat.. redha..~
HAHAHAHAHA ! 
(0.o)





assalamualaikum.. babai~
Thank you for reading this entry !

37 comments:

si suraya said...

umo baru 20?
cam tak caye je
ingat dah 23 ke 25 td
huhu

I n n z said...

ini jeh ko nak post ? setahun aku tunggu.
haha !

tu laa sape suh meced sgt.
lalala ~

aku tgk 0 responses tapi..
asal tak first ag neyh.
grrr x(

Anonymous said...

weh..bakpo ado meh aidil ng zakwan nie??haha....ptt la ore slh agok omo mu...


>jie<

Bella Ayub said...

hahaha..
mmg maced sangat..ala.. bak kata mu dulu yang maced itu handsome bukan ?? :P

reen_sofee said...

hahaha
janji ensem!
kan kan kan??
hahaha

ore sbelah rumoh said...

amboi din....smua aweks2 cun komen..

pengumuman, kembar ni available lagi.. orangnya baik, semat, katang, ngaji sedap (mcm masyari), n alhafiz.. kalu malu nk oyak ko dia, oyak melalui spupu dia ni pn xpo..
hehehe....jgn mare deh...

gmbr mano tu din?? econ ko??

Anonymous said...

ni gamba nak test jadi mascot shopping mall ekk? ;p
*muke flawless pakai simplicity?*

Anonymous said...

nak teka nak teka.. yang tgk camera izuddin, yg tak tgk izwan.. heheh.. betol tak? ;p

se k3c!k said...

haha..
tu lahh..meced lagi sapa suruh..
xpe2, nati nk mntak keje 1st time,msti org ingt ko da bekali2 keje yee tak?hehe..

nur hidayah isa said...

umo sy baru 12 tahun. semua org ckp umo 20. pelik tol..haha..

gmba tu, yg kiri nama apa? yg kanan nama apa? yg tulis entry ni yg mane 1..hehe terbanyak lak tanya

kembatolo™ said...

si suraya.
eh tak la..
umo da 30,tapi macam 23..
muda kan?hahhahaha=p

kembatolo™ said...

innz.
erks~
tak cukup ke?
da panjang la ni..
ade gak aku taip sikit..
kalo tade tulisan langsung cane?
hahahaha=p

aku meced sebab ciri2 lelaki idaman kan kena meced..ngaa~

nasib ko mmg taley jadi 1st kot..haha

kembatolo™ said...

jie.
supo ko?jange la oyak gitu..malu i~
kahkahkah..

aku baru doploh dess..!~

kembatolo™ said...

bella ayub.
haha..meced itu hensem ke?lupa sudaa..hak3

kembatolo™ said...

reen sofee.
erks..salah kot..
agama lebih penting..~
hehe

kembatolo™ said...

ore sbeloh umoh.
oit..!tulum promote ko?
hahaha..

ni gambar kbmall jah..hehe

kembatolo™ said...

anonymous.
muka flawless?haha.*tak paham*ngee~

simplysiti tuk pompuan jela..haha

kembatolo™ said...

anonymous.
maaf, anda salah..haha

kembatolo™ said...

se kecik.
ish2..takkan nak tipu kot?
tak jujur la kalo cenggitu..kan kan?

kembatolo™ said...

hidayah.
ish..! baru doblas ke?muka macam dak dajah 1 je..mudanyew!!~haha

kiri izwan, kanan izuddin..tulis entri ni yang tengah2..haha..tade la, izuddin yang tulis..okeyh?

Anonymous said...

Sape ckp utk pompuan? Dato k pun pakai simplicity tau..ngee-!

Salah ek? Tettttt.. nampaknya kene asah minda lg ni..:)

Rina (◕‿◕)✿ said...

laaa. adik ke ni. kene pggil kak rina ye pasni hahaha :p

xpe.laki muke matured xpe, br hensem :)

psss. xde abang ke dik wkaka ades, lawak je tau :)

kembatolo™ said...

anonymous.
tanak r pakai..nanti misai jadi cenggitu.. tak suka misai.haha

kembatolo™ said...

kak rina.
tengok..!~da tukar pun,terus panggil akak..taat kan?hahaha..

tade da..sumer abg da kawen..
akak lak tade adik ke?wahaha~

Anonymous said...

bagus2.. cik anonymes pun tak ske misai.. lagi tak ske kalau tetibe tumbuh misai.. erkk~

korg tipu identiti ke ape ni? nape kembatolo tetibe nampak juruh? vice versa..

conclusion:
izuddin = muke penuh attitude
izwan = bojeng baru ekh? ngee~

syuQ said...

macih kt ang.. post ni seolah2 mewakili isi ati yg da lame aku pendam je..cuma xsmpai ati nak ngate..
igt baya kak aku..seb bek lom sempat kenen2 kn ang ngan kak aku..

p/s:anda bole mrh atas kata2 kesat di atas..akaka

maisyara Pot! Pot! said...

tak mecet pun muka tu? hahahahahahahahahahahaha... sama la kita. but, lagi teruk daripada u kot. coz, umur tak cukup lagi dah orang panggil makcik. xD
























*kalau dia panggil kakak, ok lagi kot daripada makcik. ^^

Anonymous said...

selamat hari jemaat.. best gile cuti~ yey.. *cik anonymes suke*

Fatin Aliyya said...

haha, tawu x per..mcm bapak org gak kdg2aku tgk ko..hehe.=D

tp kn aku pon sll gak terkena ader org tny keje kt ner..aiseyh..1 geng la kiter.=D

kembatolo™ said...

anonymous.
kembatolo memang sopan..name je tolo tapi sbenanye sopan oke..haha

kembatolo™ said...

syuq.
aku tak marah pon..cool jek..haha..
muka meced leyh kawen awal doe..kan kan?haha

kembatolo™ said...

maisyara pot pot.
tak meced ag?tipu r!haha

macik memang sesuai pun..kalo akak baru nampak pelik..tak sesuai..haha

kembatolo™ said...

anonymous.
ari ni da ari selasa yep..hee~

kembatolo™ said...

fatin aliyya.
da tu ko jawab tak ko keje kat toilet r&r tu?jangan tipu weyh..dose..hahaha

Anonymous said...

ye.. baek.. ekceli dah hari rabu yep..

greenailin said...

emm pakcik kembar ni dua puloh bawu, ingatkan dah tga puloh-an...ekeke

jgn marah ye, nanti kena jual...=)

kembatolo™ said...

greenailin.
0_o..Grr!!

Related Posts with Thumbnails