14/05/2010

selamat hari jadi~



assalamualaikum..
how ayu? ayu okay?
asal tanye pasal ayu nih? ade ke korang yang baca blog ni nama ayu? ade tak ade tak? kalo ade, kim salam kat mak eh? cakap kat mak, budak kembar nakal kem salam.. dye nak masuk pinang ayu bulan 8 nanti.. hahaha.. banyak la ngko punye ayu.. maksud aku 'are you'.. bukannye ayu.. wakaka..~

sori2.. aku taw aku buat lawak tak jadi kat atas tu.. saje wat lawak gitu walaupun aku taw korang takkan gelak.. haha.. aku cuma nak bagi korang cuci mata je pada entri kali nih.. ni sumer gambar sempena sambut upacara besday senior/junior/hausmet aku..

hari : khamis malam jumaat(disebabkan tade bini tuk wat amalan sunat..haha)
tarikh : 13 May 2010/29 Jamadil Awwal 1431
tempat : restoran yaman, sayyeda zainab
masa : dalam kol 9 malam kot*tak tengok jam wei*haha

korang tengok jela gambar nih.. kalo ade berkenan kat sesape, gitaw aku.. sumernye masih single, kecuali sorang je.. dan yang sorang tu bukan aku yep.. haha..


ni r tempat ktrg melantak tu.. reti baca tak?

ni pulak calon2 yang dijemput tuk jadi tetamu kenyangkan perut sendiri..
(gambar besar ialah besday boy)

ini juga merupakan ahli2 persatuan mengenyangkan perut sendiri pada malam tadi..
(gambar besar ialah senior dan besday boy)

sebelom upacara bermula

menu utama, berasal dari beras dan kambing..
AWAS : orang darah tinggi tidak digalakkan menonton..haha

makanan asasi masyarakat sini.. roti bapak..! nak taw kenapa bapak? kat bawah ada jawapan.. teruskan membaca..haha

antara bahan2 sebelum upacara mengangkat takhta memperajakan perot..!haha

ketika upacara berlangsung~

salah seorang mogok kerana perut tidak dapat dikenyangkan..wakaka~

penaja minuman.. http://naughtwin.blogspot.com

aksi 3 serangkai yang hampir mabuk.. sila buat2 tak nampak yang minum dengan tangan kiri.. kurang didikan.. haha

ni la jawapan kepada soalan roti bapak tadi.. nampak tak ke'bapak'kannye itu?haha
(aku memandai je bagi nama kat roti tu..ngaa~)

upacara sudah hampir ke penghujungnya.. hanya tulang yang ditinggalkan kesepian.. haha

mamat ni saje menunjukkan kesengalannya.. beliau ialah izuddin rahim.. sila boo beliau! haha

untuk makluman penonton, ini ialah resit.. dan LE10 yang dilihat pada gambar ialah baki setelah LE800 dibayar.. lagi lebihan LE2, telah dilarikan oleh pihak penganjur.. -sang peminum tangan kiri- haha

ini adalah iklan sahaja.. mereka tidak bersangkut paut dalam upacara ini.. hoho

kesemua yang terlibat.. hausmet a.k.a ali bet..
tiada dalam gambar, yang baek lagi kacak serta tampan, saudara izuddin rahim.. hak3


entri aku sudah tiba di penghujungnya.. kepada sesiapa yang berminat, boley tinggalkan komen.. sebarang teguran, cadangan, mahupun cacian dibenarkan.. tiada unsur2 penghinaan yang digalakkan.. sebaiknya, harap anda meninggalkan pujian di ruangan komen.. haha..

TERIMA KASIH KEPADA BESDAY BOYS.. WALAUPUN BUKAN BOY LAGI, TAPI PERKATAAN BOY HANYA BERTUJUAN UNTUK BODEK SAHAJA.. SEMOGA KALIAN SENTIASA DALAM RAHMAT ALLAH DAN DIMUDAHKAN SEGALA URUSAN DALAM HIDUP.. KEPADA SENIORKU, DAN JUGA MERANGKAP ABANG2 KAMI YANG AKAN PULANG KE TANAH AIR PADA HARI ISNIN DEPAN, DIDOAKAN AGAR DIKAU BERJAYA DALAM APA JUA BIDANG YANG DICEBURI.. SELAMAT MENEMPUH ALAM KEMATANGAN.. HAHA..*terharu tak?*

semoga bertemu lagi.. assalamualaikum~
Thank you for reading this entry !

14 comments:

ibnubaba_04 said...

din..i suka la ngn mamat yg minum tangan kiri..dia single lagi kn??haha..
hok minum tangan kiri tu watak utama kot..sbb tu suka wt gimik ckit..hahahaha..

kembatolo™ said...

blah r lu der..dye tu cari kontroversi jer..haha..watak utama ialah izuddin rahim..tapi gambar baihaqi ibrahim yang paling banyak dikesan..hahaha

ibnubaba_04 said...

bai jngn jeles ngn der la yer..klu jeles ngn baihaqi sunat..haha

bai x leh jdi watak utama bai..sbb bai kn camaremang..haha..tapi cantik la bai amik gmbr..haha

kembatolo™ said...

sunat?memang baihaqi dah bersunat pon..ke belom lagi eh?haha
der,jangan puji bai der..bai ni kuat perasan..haha

besiburuk said...

hahaha..mum sedak ding..terimo kasih la tuh...pendek lajok update,,tok dea puah aku baco..haha

Fatin Aliyya said...

haha.kem slm la dkt besday boy yg x baper nk boy dh tu.hah. nk jugak en tgn kiri tue.=D

kembatolo™ said...

--> besi buruk
maah la besi buruk..update beley2 ngatuk nih..malah nop ngarut mano..haha..tengok gambar sudoh la..ngaa~




--> fatin aliyya
insyaAllah..nanti gue sampaikan.. buah2 tangan tade ke?takkan tangan kosong je kot?haha..

Anonymous said...

baihaqi kim salam....hahaha

jane said...

wahahhahahaah
aku suka la mamat baju biru bju melayu yg ade tanda kat dahi tu??dh kwin blom?single?

kehkehkeh

kembatolo™ said...

--> anonymous
baihaqi tade..baek kirim salam kat diri sendiri..haha




--> jane
dye da bertunang la jane oi..terlambat..pilih yang laen..ramai lagi kot..haha

bolabola said...

sume bhagie nmpknye. gudgud. bak kate org duludulu hepi wok. haha XD

kembatolo™ said...

memang da sentiasa hepi la..bukan dulu2 je,sekarang pun hepi gak..ngaa~

Anonymous said...

bkpo we napok kurus tuh??

kembatolo™ said...

aik?kuruh mano gak..biaso jah tu..haha..sapo ni eh?

Related Posts with Thumbnails