20/05/2010

ini entri pasal keluarga..

assalamualaikum tuk semua reader..

mode : hepi
lagu : favourite girl by justin bieber
drink : air masak baek tuk kesihatan

okeyh.. ari ni intro entri aku tade.. malas nak perah picit otak tuk buat intro.. tape la kot tade intro pun, sebab ni bukan karangan kan? kalo masa dajah 6 dulu, mesti wajib kena wat intro.. nak2 lagi karangan BM.. maunyer kena keliling padang 3 round kalo tak buat intro.. haha.. oh kenangan~

korang taw tak, sejak kebelakangan ni, sakit aku makin menjadi2 lah.. kejap2 sakit, pastu ok, pastu sakit balik.. tataw apa masalah aku nih.. nak kata tak sehat, kompem sehat.. nak cakap sebab lapar, mencekik boley tahan.. tanak kalah ngan kembar aku tu.. tapi tu la.. masalah aku ni tak dapat dikenal pasti.. hadoi!~ sabar je lah..

tenang2.. jangan panik wey.. sakit aku ni tak serius pun.. penyakit biasa je bagi mereka yang duk jauh.. lagipun, aku tak g check doc pun.. ase macam tak patut lak nak g check.. kang tak pasal2 pegi check, tetibe je kena smack ngan doc tu.. naye2.. haha..


kalo korang sakit homesick, korang g check doc tak? wahaha~



keluarga aku..skali ngan ipar..budak kembar dua ketul je tade..haha
dalam gambar ni ada 2 pasang lagi kembar..perasan tak?cari sampai jumpe yep..~


pacik ngan macik aku..yang duduk hujung tu atuk ngan nenek aku..atuk da tade, nenek je tinggal..


ni lak gambar atuk ngan nenek aku bersama cucu dan cicit mereka..aku ngan kembar je tade kat sini..aduih..!~tak masuk lagi gambar..haha


p/s - aku sbenanye baru reti cane nak post gambar bia jadi gedabak macam ni.. kepada korang yang rabun tu, tayah risau k, masalah CACAT PENGLIHATAN korang bukan alasan tuk korang tanak bukak blog aku.. hakhakhak

jumpa laen kali lak.. assalamualaikum..
Thank you for reading this entry !

30 comments:

manna_salwa said...

salam,
bape bnyk kembar dlm famli encik ni?
hehe~ homesick xdenye jumpe doc.. uat sakit ati doc tu je.. ih2..

LORD ZARA 札拉 said...

ramai giloks ni~

^^

family ku pun besar gak~

terkeluar dr frame kot~ hehehe~

kembatolo™ said...

salwa.
tade banyak sangat pon..setakat ni baru 3 pasang..dan insyaAllah, pasni akan bertambah..hehe..

sebab tu r tanak g jumpe doc..haha

kembatolo™ said...

lord zara.
aish..yang mane satu ramai uh?setakat ni belom puas lagi..dalam proses tambah kaum kerabat..haha

kalo keluar dari frame,kena suh dorang sumer diet..haha

manna_salwa said...

oo.. semoge mkin bertambahlah kembar2 dlm famli encik..

haha.. ye la.. seb bek x p jumpe doc tu.. free je kene smack lak kan..

Hizami Rahim said...

nak jugak kembar.
tapi macam takde keturunan kembar je.
ahaha.
;)

kembatolo™ said...

salwa.
insyaAllah..makin bertambah..haha

kembatolo™ said...

hizami.
kau nak kembar jugak?ade satu cara weh..kau kena kawen ngan awek yang ada keturunan kembar lam kuarga dye..insyaAllah dapat kembar t..haha..selamat mencari~ngaa..

hafiz hamdan said...

aik...adakah itu adalah aku dalam gambar??

kembatolo™ said...

oh tidak!itu bukan dirimu..dirimu terlalu hensem untuk berada di sini..hahaha

ieQa sWetLuv said...

haa... ni mesti sakit rindu ni.. entah rindu kat sape la tu ish3..



btw tq sudi singgah n komen page.. belajar betul2 kat sana wokeyh! =)

kembatolo™ said...

ieqa swetluv.
rindu kat mak bapak je..yang laen2 tu tade ag kot..haha

haah..memang tengah blaja betol2..tade ag blaja yang salah2..haha..

jap ag nak g folo blog anda..tape kan?hoho

Yatre Hayati said...

cool la ada kembar..siap boleh buat blog sesama agy...like like !!

ANIS ASILA said...

wah, one big happy family. patut la homesick selalu, ramai orang nak kena rindukan. hehe. (:

MISH LOLIPOP said...

bsar nya fmili tp law fmili xpnah lg bkumpul rmai2 camtue..

Fatin Aliyya said...

bnyk gene kembar.bgs2.=D,hehe.

wah ckp psl entry family ni wat ak homesick.huhu.

nak balik!

Syafiqah Nabilah Azali said...

subhanallah..besaunyer..haha

kembatolo™ said...

Yatre Hayati.
haha..ktrg cool campur hot..jadi suam2 kuku jela..haha..

kembatolo™ said...

anis asila.
one big family tu da betol..tapi kalo happy family tu belom tentu ag..hahaha..insyaAllah happy..

tu la pasal, penat r nak rindu kat kuarga..sampai nak rindu kat orang laen pun tade chance..hehe

kembatolo™ said...

mish lolipop.
asal tak penah?kena buat la..best sangat..ramai2, makan2, kenyang2, gelak2..try r buat..ngaa~

kembatolo™ said...

fatin aliyya.
alhamdulillah..Allah bagi..kau nak ke sikit?aku leyh bagi..hahaha..

memang nak suruh kau homesick pun..kalo kau nanges2, lagi la aku suka..hahaha..

kembatolo™ said...

syafiqah nabilah.
ape yang besar?gambar ke?ke family?atau ade pape ag yang ternampak kebesarannya disitu?haha..

Cik Z@i Pen@nG said...

salam...waaaa...bestnya family rmai2 camni...

kembatolo™ said...

cik zai penang.
yep2..memang best sangat..tambah2 bila da besar..time gathering lak mesti riuh..masing2 wat kuar cerita..kesimpulan,kawen nanti beranak ramai2..haha

bolabola said...

rmai btuy family. uishh,, neh klu balik kg musti meriah. *jeles. hahaha. rmai gak psngn kemba dlm famly kembatolo ek? gudgud. famliy aida pun ad tp laen jantina. ekeke.

kembatolo™ said...

bolabola.
memang ramai pun,sumer subur..haha..ade la 2 3 kerat yang kembar tu..sal?

oo..laen jantina..muka sama tak?

Atiqah idrus said...

gila rmai family. le wat msok piala dunia ni.
fuyo besnya kembar.

Syafiqah Nabilah Azali said...

kembatolo, gambar la yang besar..tapi family pun besar gak...meriah..heheh

kembatolo™ said...

atiqah idrus.
ramai ke?belom cukup sedozen lagi tu..haha..piala dunia terima tak yang kaki bangku?hoho

kembatolo™ said...

syafikah nabilah azali.
sebab family besar la gambar pun jadi gedabak macam tu..kalo gambar kecik2,separuh je boley masuk..hoho

Related Posts with Thumbnails