08/05/2010

gian ku sudah lepas..!

hooray..yippiee..hooyeahh..!!
akhirnya, dapat gak aku update blog nih dalam keadaan yang tenang..
kalo korang nak taw, dari semalam kot jari aku duk menggeletar nak tekan kibod banyak2.. tengok kibod pun da jadi macam pandangan bernafsu.. turun naek nafas nih.. kalo suruh pilih nk awek ke nak kibod, mentah2 je aku pilih kibod.. tayah pikir panjang.. terdesak campor ngan ketagih sangat nak wat entri baru.. haha.. maksud aku entri yang bukan jiwang howkeyh! da lama tak update citer2 terbaru.. (entri jiwang tak kira.. sebab lebih kepada luahan perasaan.. ngaa~)

hullamark!!~
eksaited sangat boley update belog sampai salam pun terlupa nak bagi.. tak patut tak patut.. salam tu wajib bagi, sebagai tanda terima kasih aku kepada korang yang sudi menjenguk menjengah blog aku nih.. budi baek dibalas baek gitu~ kiranye, salam aku tu balasan atas budi baek korang lah yee.. jadi, sambutlah salamku ini dengan hati gumbira suka suki yang amat amat terhepi.. awat ayat keling nih? haha.. ASSALAMUALAIKUM..

korang sumer da baca sal entri aku tadi kan? yang sal doa tu.. aku wat auto publish tadi.. kalo tidak, tak menyempatnye aku nak mengadap mende alah ni sebelom pegi exam.. baek aku mengadap nota imam2 qiraat aku tu.. berbaloi la jugak..

pastu kan, cakap sal exam tadi, memang terbaeklah!!@#$%&~ dah la soklan super duper kaw kaw, tambah pulak ngan pengawas bak naga tengah PMS.. tension aku jawab soklan tadi.. belom pape dah kena tengking.. bajet skema betollah pak arab neyh..! haha.. tak bagi LANGSUNG ktrg cakap lam tu.. sampai nak kentut pun kena pecah partition.. korang pun taw kan, bila da tak bagi cakap, jawabnye, sepatah habuk aku tak taw nak jawab apa.. terkebil-kebil tengok lantai.. mana taw kot2 tetiba jawapan kuar dari lantai uh.. *harapan*.. wahaha..~

kononnye mood hepi sebelom dispoilkan oleh pengawas..


nampak tak muka bercahaya nak g jawab exam?haha

اللهم اجعلنا من الناجحين و الفا ئزين في الدنيا والأخرة
ya Allah, jadikanlah kami dalam kalangan orang-orang yang mendapat kejayaan dan keuntungan di dunia dan akhirat..
Thank you for reading this entry !

4 comments:

abangfaizul said...

amin... doakan yang terbaik...

Admin said...

maya singgah...

salam ceria sll...fikir gian apa td..ha3.

http://coretanmayaku.blogspot.com/

milimilo said...

wuiash,smpai terketar2,bahaya.haha.susahnye exam cmtu.

kembatolo™ said...

--> abang faizul..
insyaAllah bang..doa memang kena banyak2 pon..kritikal nieh..haha


--> maya
gian berblog je..ketagih gak ek mende nih?haha...maya lak cane?


--> milimilo
tade susah pun, tapi sebab pengawas tu je..tu yang jadi susah berlapis2..haha

Related Posts with Thumbnails