05/04/2010

kami bukan skema..photoshoot!



Alohai korang..!!~
Dan assalamualaikum..
Selamat menjenguk kembali ke alam maya blog aku nih.. Maaf sebab aku update pulak, mood membebel datang secara tiba2.. Tak sempat aku nak elak.. Nak ke tanak, baca la ea..!haha.

Kenkorang sumer, selamat hari isnin aku ucapkan.. Seperti yang kita semua maklum, kelmarin ialah hari ahad, dan esok pulak hari selasa.. Lusa semestinya hari rabu.. begitulah seterusnya berganti hari dari ahad hingga sabtu sampai la cukup seminggu..
Terima la intro aku nih.. penat2 aku bilang hari..ngee~

Pada entri kali nih, aku tamao membebel panjang sebab aku tengah penat+ngantuk sangat2.. Dah la semalam balik lewat, tido pun lewat, pastu terpaksa pulak bangun awal.. Subuh kol 4.15 pagi weyh kat ini.. Bapak awal..! Nasib baek semayang dalam waktu lagi..haha. Alhamdulillah, aku tak tergoda dek setan.. Padan muka engko setan laknatullah!! Engko tak dapat nak perdayakan anak cucu nabi adam yang sorang nih.. Takziah aku ucapkan kepada engko.. Simpati2..huhu.
Lepas tu kan, kepenatan aku bertimpa-timpa pulak sebab membe ajak maen bola.. Pergh..! Punye la malas dirasakan, tapi aku pegi jugak.. Jaga ati kawan.. Boley pahala 2, memenuhi jemputan..kan2?hoho..
Sumpah aku cakap, penat gilew seyh!~ terkejar sane, terkejar sini,.. bola tak dapat pun.. Macam kucing sembelit tak jumpe tempat nak melepas je aku maen tadi.. Nasib badan da tak bape reti sangat maen bola, cenggitu la jadinye..hee~

Semalam, pada tarikh 4 april 2010, kelab kami iaitu kelab international taekwondo federation(ITF) kaherah telah mengadakan satu jamuan makan malam.. Majlis tu bermula lepas solat isyak.. Tujuan majlis tersebut diadakan tidak laen dan tidak bukan tuk mengeratkan ukhuwwah sesama ahli..*ayat taleyh blah!*haha..

Tanak promote pape.. Terus ke gambar di tempat kejadian.. Tengok la sape2 yang rase nak tengok.. Bagi sesape yang tanak tengok 2,aku cadangkan agar korang paksa diri korang untuk tengok jugak.. Kalo korang tak tengok, sape ag nak tengok? kesian la sikit kat aku nih.. penat2 aku upload dalam nih..wahaha~ tahap merayu-rayu da nih..!

tetamu undangan..ala2 VIP la kot~haha

Adly Bukhari - pengerusi

pengerusi kelab, Ammar Farhan

muka2 tengah stim dengar ucapan..haha

Zulfaiz, Humaidi dan Azwan

menjeling serta mengusyaa yang tade hasil..hua3

tumpang bertongkat jap bro~

AJK dan ahli ITFC

kembajuruh vs kembatolo

bersama BP PMRAM- Jamal yang tade Abdillah..haha*gurau2*

macho tapi hancur!!hak3

diimport khas dari korea..kontrol2!

keletihan mungkin?

cantik tak aku ikat tie?haha..tak reti doe~

tade motif..bajet tough kot kembar aku nih~haha

jom maen sorok2..ngee~

sesi buli membuli..tumbukan genya..

dan ini jugak..pukulan gedix bertalu-talu~

nak balik da..babai~

Mesti korang pelik, nama majlis makan malam tapi tade pun gambar tengah makan walao sebijik pun.. Nasib la belalang, kameraman pun turut serta lam acara makan memakan.. Jadi tade sesape yang nak tekan kamera..hahahahaha..~
*sila gelak ramai2*

Babai~

p/s- Aku tulis post ni pagi tadi, tapi baru sekarang leyh post angkara meng'upload' gambar yang banyak2 dengan menggunakan kaedah internet shyial!~haha
Thank you for reading this entry !

9 comments:

Anonymous said...

lawok kot... hahahaha

Anonymous said...

perghhhh...
ni ruponyo kesemakan ala brad pitt n tom cruise dio..hahaha

adrinaqamarina said...

heee~
seronok3...
makan3!

eyt...
de satu pict tu lawa la...
sori...
bukan satu....
tapi 3...
:)

arifah zainal said...

xskema pun..

cumo napok mace kasanova..

kakakaka =P

kembatolo™ said...

--> anonymous 1
gapo hok lawok tu?haha

--> anonymous 2
dop agi la..dop sapa tahap agi nih..keno tunggu sikit agi baru buleh sapa tahap tu..hahaha

--> adrinaqamarina
3 je?ingatkan sume..haha..tapi,pic yang mane satu eh?bukan satu kot yang ade lam nih..ngee~

--> arifah zainal
sapo hok napok supo kasanova?tuduhan dop berasas tu..huahuahua..

sarah said...

haha..saya rndu Zulfaiz!!HIHI..
Alamak, bukan rinddu, tapi xtau nak guna prkataan ape.hehe.
kami kwn skola rndah.. *mata dah bertakung ni* :P

adrinaqamarina said...

hee~
mne boley kasi tau...
=p

kembatolo™ said...

--> sarah
takpo la guno perkataan ridu pun..
dop saloh pun..haha..

--> adrinaqamarina
kalo da taley gtaw, nak wat cane agi..
terima je la..haha

LittleGurl said...

tang incik jamal tu la xbley blah. ngat artis ke ape.cepat pegi mitak maap!BHAHAHA~!

Related Posts with Thumbnails