22/07/2012

Cerita Kembar #9 : Gambar Lama

Assalamualaikum.


Tadi masa tengah bosan gila taktau nak buat apa, aku ada belek gambar lama dalam laptop ni. Boleh tahan banyak gambar aku kah kah kah kalah perempuan uolls~ 


Kadang-kadang bila tengok balik gambar lama, rasa pelik.


"Aik, kenapa macam tak pernah tengok je gambar ni?"

"Gambar ni pun ada?"

"eh kacak jugak aku dalam gambar ni"


Kebetulan dah tertengok ni, ada baiknya kalau aku update sikit. Yelah, blog ni pun dah lama terbiar. Dapat update satu entri tayang muka pun kira elok la ye dak? harharhar


Sebelum berakhir, ai nak cakap sikit. Ni blog personal tau, pelis jangan nak loya if banyak gambar sendiri dalam ni. kahkahkah. kbai~






!@#$%


#OffTopic : Salam ramadhan kareem buat semua.
Thank you for reading this entry !

7 comments:

NIZAM said...

gambar last tu mcm kena buli je. heee :D

SYAA A said...

bakpo mato sepet tuh ? hewhew

|| amira || said...

gambar kedua tu , kalah malik nor . HAHA

Aimifiqa said...

waaa. mmg kembar. same. hehe.

Mama Kembar 3 said...

hmm sampai hari ni mama tatau nak bezakan yg mana satu tuan blog & yg mana satu partner nya. anak anak anak sendiri je yg aii pandai bezakan, tengok anak org lain yg kembar, konpius sentiasa! hehe

onie said...

awop,salam ramadhan dari onie ya... lamo sero dop mari sini

The ShomeL TwinZ said...

salam ramadhan...nice blog, tak sangka jumpa dgn blogger twin jgk...same laa kite.
kalau sudi singgah laa blog kite... :) may we have a better ramadhan this year..

Related Posts with Thumbnails