07/06/2012

Wedding #1 : Majlis Kesyukuran Arif & Hamiezah

Assalamualaikum. Alhamdulillah.


Orait. Aku tak bercadang nak taip panjang. Terlebih dahulu nak ucap terima kasih banyak buat pembaca yang tak jemu buka blog ni. Walaupun sekarang memang jarang-jarang-jarang sangat update, tapi alhamdulillah, pembaca tetap ada. Cewahh ayat nak tacing habis kan? Sebenarnya aku terharu dengan pembaca blog ni. wkwkwkwk =')


Bulan lepas aku punya update satu entri je. Sumpah segan bila tengok dekat 'document'. Tak tahu mana nak sorok muka. Dahla banyak gambar muka sendiri dalam ni. Gedabak uolls~ Lagi bagus kalau korang tak tengok. Nanti kang bertambah kemaluan aku. Dari satu, jadi dua. Tu kalau dua orang yang tengok. Kalau 10 lak acane? Tak ke jadi 10 kemaluan aku? Hahahaha


Ok enuf merapu. 


Minggu lepas, bff aku (baihaqi ibrahim aka aki) mintak tolong aku jadi photog sempena majlis kahwin akak dia. Memula aku tolak sebab aku memang tak reti nak shoot. Nak cari angle cun pun terkapai-kapai. Tambahan pula aku tak pernah jadi photog untuk majlis kahwin. Nanti kang shoot gambar pengantin, jadi gambar lain. Tak ke haru abang aki oi?


Setelah dipujuk berkali-kali (ok ni sedapkan ayat je hahaha) aku pun sanggup. Dia mintak tolong, so sebagai seorang kawan, wajiblah kena tolong ye dak? Dengan syarat, kalau gambar tak jadi tu dia taleh nak marah. BHAHAHA syarat nak selamatkan diri. Kau ada? =P


hantaran dari pihak perempuan. 'super hard hold'? ehemm XD
anyonyonyo~
simple kan? jimat bajet la brader. nais~
"ehem2.. malam ni awak buat ape?", tanya pengantin lelaki kepada pasangannya. =P
boleh jatuh hati tak kat bini orang? ok sila lempang berjemaah ye? KAHKAH
sister & brother
senyum jangan nak sinis boleh? grr
nama budak ni amirul. jawapan untuk sesiapa yang tanya. okeh?
abang adik ipar
yang ni aku rasa cun. mungkin aku perasan kan? lalalala~
pok ku, gu photog ambo. dio photog pengantin lelaki.
kau bungaku oh ohh~
"bang.. pinjam bahu jap. nak bagi pose maut ni. ekeke"

Setakat ni je yang mampu aku tunjuk. Lain-lain memang buruk gilaaa.. Tak sampai hati nak bagi korang tengok. tskk T.T


err.. ni sape nak interframe jugak? ofkos weh, photog pun nak tunjuk saham. Tapi macam menjatuhkan 'saham' je ni? =.='
 

Sekian, wassalam.

"BARAKALLAHULAKUMA WABARAKA ALAIKUMA WAJAMA'A BAINAKUMA FI KHAIR" 
- jujur, sopan, dan ikhlas daripada kembatolo 
(http://naughtytwin.blogspot.com) <-- perlu ke letak url? u_u
Thank you for reading this entry !

10 comments:

aneff.marhfiz said...

asal nampak gemok ? kbai

Cik Lyeen said...

pelamin biru itu sangat cantik!!!T_T]
baju hijau itu sangat men awan.nak kawennn!!!!T_T

Hafizin Jamil said...

jayyo molek..haha

auny aizie said...

Pehh aku ingat Aki yang kawn.. fuhh kussss semangat.. kakaka ! Btw tahniah kakak ipar to be . Eh ? MUAHAHAHA

Wan Zulqhairi said...

gambar yang last skali tu... errmmmm *pitam*

DanieL AdiE said...

Macam dah bolat..macam je..

Rozuan Ismail said...

amboi, motif pergi baring kt umah org.haha

MimieRara said...

Cantiknye pelamin kaler biru. Nak gini gok eh, hikhik

MSS said...

cantik dan kemas gambar..

kinara kinatara said...

wah..cantik2..i like hijau..jom join segmen kina
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails