09/06/2012

Erkk #11 : Hobi Baru

Assalamualaikum blogger semua.


Cakap pasal hobi ni, masing-masing boleh bayang benda yang kita suka buat kan? Ada orang suka makan (tapi tak gemuk2), suka tidur (tak pernah puas), suka kentut (eh? tak sengaja lettew), suka korek hidung (jaga kebersihan hidung), dan macam-macam lagi. <-- malas taip nanti kang semua keburukan diri tertonjol kat sini. wkwkwkwkwk XD


Aku ingat lagi masa sekolah rendah dulu, bila part isi biodata, ruangan hobi automatically(search google nak cari ejaan betul) aku akan tulis SUKA MEMBACA. Tang mana suka wallahu a'lam sebab hakikatnya, aku memang tak gemar membaca. Mungkin kerana pengaruh rakan sebaya yang suka sangat tulis hobi = SUKA MEMBACA, maka dengan aku sekali terjebak. Kecik-kecik lagi dah tak jujur alahai..~ Suka main-main taknak tulis pulak kan? =,=


Tapi sekarang hobi lain pula yang timbul. Dan aku sekeras-kerasnya telah mengesyaki ini semua berpunca apabila jadi photog hari tu. Hobi apa?


CAMWHORE!! rasa macam comel je main camwhore cenggini. walaupun sedia tahu tak comel, paling penting PERASAN comel tu kena ada. syukurrrr >.<


ok sekarang trio bff dah join camwhore sape nak jawab? hahaha


Ini sahaja update kali ni. Makin lama makin annoying entri kat blog ni. Dah kena kawen gamaknya.. (eh?)


#OffTopic : izwan selalu tegur aku salah sebut camwhore jadi 'kemwor'. Padahal 'kemhor' kan? Mohon ajar T.T
Thank you for reading this entry !

16 comments:

shera haifa said...

haha.. dulu2 pun suka tulis hobi membaca.. padehal pemalas bukan main lagi...:)

Rozuan Ismail said...

hakhak..memang kritikal kena kahwin dh pon.hikhik

cik haty said...
This comment has been removed by the author.
SA said...

comel , HAHA

Wan Zulqhairi said...

bukan kemhore??? kbai.

Afiqah Anwar said...

Camwhore may have a different meaning, no?

-_-" eheh.

fatin adawiah said...

sepesen je muke..haha

hazanis said...

twin...

eddy syrol said...

hobi membaca tu jd cam kewajipan bile tulis kat borang... bahaha

Puteri Iqa Izyan said...

aku pun sebut kemwor. salah eh? :P

Ayuni said...

nice hobby, though....

[wani_mn] said...

kemain pose. HAHAHA.

Hansyirah Takezur said...

mohon share. haha. XD

FL blogh0use said...

kemwor pon ok gak @.@

ctk said...

comeynyer korang...hahahaha

[n a j e e b] said...

salam...

setahu saya,

camwhore = macam whore,
whore = tahukan maksud dia?

klu x silap sy, awal2 fB/myspace dulu bdk2 dah guna term ni, merujuk kepada pic gadis2 yang agak gedik, seksi, bajet hot laa..

then terus je jadi mcm term yang 'cool'...masing2 posing2 camwhore...bangga..

hehehehe!
sorry...just my opinion, ni pun sebab kwn2 kat kolej bgtau...zaman2 mirc dan myspace dulu.. :-)

Related Posts with Thumbnails