09/04/2012

Aaron Aziz Seorang Yang Kacak

Ni bukan entri nak naikkan trafik ke apa, cuma nak kongsi apa yang aku rasa. Harap jangan sangka buruk ye?


layan kat youtube je, tak kuasa nak menonton semalam. kehkeh


Dalam video ni, fizz fairuz sebak gila tengah control tanak bagi nangis. Aku dapat rasa sebak dia tu memang tahap tertinggi dah. Cakap baru beberapa patah dah nak nangis. Lagi lama dia stay situ, alamatnya akan banjir la stage tu. hahaha


Lepas tu, ntah dari mana tetibe aaron aziz datang peluk fizz fairuz. Mairabb! Memang aku kagum betul ah dengan mamat ni. Dia macam tahu je apa yang dia kena buat tuk tenangkan orang yang tengah sebak. Dia peluk sambil tenangkan fizz sebelum bawak ke belakang. Kan kan? Alahai sweetnyee..


Ko dapat tak apa yang aku nak sampaikan ni? Fine, aku cuma nak cakap pasal pelukan tu je. Pelukan tu mampu menenangkan hati. Baby kalau nangis pun, emak dia akan peluk jugak kan? Hah sama la tu.


Aaron aziz seorang yang kacak dan penyayang. *mata bersinar*
Thank you for reading this entry !

11 comments:

wani said...

hahhhh~ aaron aziz kacak, penyayang, tough, understanding, kau ado? heeeeee :D

dee said...

zzz

Jie(",)v said...

tak payah nk bersinar bagai kat suami aku lah pokdenggg...sepak kapik sedas baru taw..ahhahaha...

NIZAM said...

die mmg kacak, sweet sume kan. oh jelez. hehe.

Bella Bell said...

gua tengah nangis ni. ada sesiapa nak peluk gua? anyone??


kah3.

aneff.marhfiz said...

dia peluk sbb kalah . kbai

Alfi Kasran said...

tetibe mat haron mustafa kat sini.hik *komen tak ada kaitan*

[wani_mn] said...

takda la kacak & penyayang mana. biasa je. *hati kering*

Nour Eyza said...

memang sedih bila dengar fizz fairuz ckp mlm tuh.. sedih sgt! hehehe.. tapi mmg Aaron tengah standby masa tu kn jadi haruslah dia dtg peluk..hehehe

Rozuan Ismail said...

kau mesti nak jadi cam aaron aziz kan. penyayang.hoho

missSenget said...

ko mata nk bersinar2 dah kenapa..?

nk try apply kt tasha shila ke ..? dia pn sebak2 malam tu..

Related Posts with Thumbnails