12/02/2012

Selamat Belajar Buat Beliau

Assalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh.


Hamboii.. Salam panjang ye bang? =P Di sini penulis ingin memohon sa-puluh-ratus-ribu-puluhribu-ratusribu-jutaan maaf kerana kealpaan penulis terhadap kondisi blog yang tidak diupdate sejak lebih seminggu lalu. Kahkahkah ayat drama woii. Mohon lempang sekian terima kasih.


Lajak dengan isi seterusnya. 


Okay. Salah sorang dari BFF akan sambung belajar ke UKM. Nak cakap sambung peringkat MA kang ada pulak bibit-bibit riak muncul dalam hati suci tulus murni. Jadi better aku tayah gtau sambung peringkat apa ye dak? Eh kalau ada tercakap tu kira tak sengaja tahu? hewhewhew =3


Stendek stail kitorang, si empunya diri wajib belanja member bila ada something yang berkaitan. Kira macam kenduri kesyukuran lah. Jadi kali ni, haruslah beliau yang kena belanja. Tak syok ah main beliau-beliau cenggini. Dah macam pakcik kordi dan lembu beliau. Sape baca komik ujang ofkos dia paham. Tak paham lantak ah, kesah pulak aku nak bagi kau paham kan? XD


seriously? kekurangan ajaran? kahkahkah


Ni boleh dikira tuah sebab aku selitkan sekali sedutan pakcik kordi dan lembu beliau. Nak kata rajin tade la rajin sangat. Lebih kepada ringan tulang lah ye?


Gambar bermula...



Kitorang takde la kejam sangat nak pow banyak-banyak. Cukuplah sekadar belanja main bowling. Untung tahu ada kawan persis kitorang ni?


Opps.. Ni kawan kitorang yang sambung belajar tu. Amin nama dia. Nama penuh muhammad al amin siddik bin mhmd nor. No ic sila tanya sendiri.


dia ni dah familiar dalam blog ni. tp takpe, tempek jugak sini. naikkan market katanyeww


Next! Bersama dengan rakan seperjuangan yang lain. Masalahnya, yang lain belum start berjuang lagi, so berjuanglah kau sorang-sorang. Kalau mati pandai-pandailah gtau, senang nak buat tahlil. hahaha gurau derr ~


fine la fine laaa. amin nak interframe lagi? sila blah woii!!


abam pink ittew, ayie. sekarang bergelar ustaz. ustaz jambu? mairabb~


yang ni tayah cakap, bbm sentiasa di hati. errr (u_u)

Ok done. Semua ada gambar sorang satu. Sekarang giliran tuan blog pulak nak tayang gambar gedabak punyaaaa.. Macam biasa, blog ni dah biasa gambar gedabak. Nak letak yang cinonet, kesian dekat pembaca yang cacat penglihatan kan? cacat penglihatan = rabun. BHAHAHA !


ni gambar candid. tak perlu nak komen lebih2.


Lepastu kan, ittew nak gebang ittew beli casing baru tuk bb ittew. Sumpah cantik taww. Nak tengok? hihi segan pulak ittew nak tunjuk. Dah kau ni tetibe bertukar hormon ni apahal? Karate tengkuk japg. Nak?


cantik tak cantik tak? ye, ittew tahu casing ni cantik. hihik


tadi gambar tade model. ni pulak skali dengan model. huaaaaa berdarah hidung pliss. Anyonyonyo ~

Udah lerr pasal ni. Kita proceed ye?


Lepas main bowling lebih kurang 2 game, perut mintak diisi. Alang-alang masih dalam mood pow, spontan je suruh amin belanja. Hahaha. Nasib badan, amin redha. Pasghah itu menyeghah. harharhar


belanja orang makan banyak pahala tahu?


Siap makan dah agak lewat. Hampir jam 12 malam if tak silap. Masa makan tu pun dah buat aksi nganga 2 in 1. Nganga sebab menguap dan nganga untuk menyuap. Bijak kan? Lepas ni sape nak buat amalan amat dipersilakan. Jimat tenaga bak hang!!


Lepas ni noktah dah. Tak kuasa aku nak taip panjang-panjang. Jumpa minggu depan sebab aku masih dalam mood tanak update blog. Ni pun sebab terpaksa(lah sangat). Ok bye!


#OffTopic : Terus punah harapan nak jadi matured dalam blog. Ni gedik ok, gedik! Aku salahkan korang kalau aku tak dapat jadi matured lepas ni. Ni serius. grr~
Thank you for reading this entry !

12 comments:

Rozuan Ismail said...

oit dtg UKM aku buli. haha

Wan Zulqhairi said...

woi nampak bulu ketiak tu hoi... kbai..

kata kila said...

penuhnya gambor woiiiii.. kim salam kawan ko wei wakakakaa

fathiahRAIHANA said...

ada gaya la bertukar hormon pun :D

nuruashia said...

gambar byk sgt laa pok din :P

H.J said...

sedak ngepa..haha

Cik Bulat said...

untunglah casing hensem , mohon belanja bb satu sebab aku dah puji casing ko hensem , upah mesti kena :3

hazirah kasimon said...

haha dat phrase "anyonyo" :D

dayah said...

gedik oi ittew ler..hai..kim salam amin...

budak penjara said...

pok deng posing gtu..bekkas bare mu ak tengok..pakai sluar jeans ketak cawwak sngt haha

ZURAINI said...

ape hormon progestrone terlebih ke?? pi la sedekah kat org yg lebih memerlukan

kayuburuk said...

Waaahhh..tacing..sob3...mu tao ding..aku tersekso batin dk cni..mari amik aku balik woooiii..nok balliiikkk!!!

Related Posts with Thumbnails