18/12/2011

Cerita Kembar #5 : Layan Budak

Kau suka budak? 



sample



Ok Assalamualaikum penggemar budak dan baby sekalian.



Aku jamin ramai yang suka budak. Nak nak pulak korang yang umur baru melangkah ke alam 20an, memang time ni hormon penyayang tu meluap-luap ah. Pantang tengok baby sikit, mula lah buat muka comel dengan harapan baby tu akan tengok mimik muka kau yang ntah pape tu and then dia akan senyum. Kan? Well, aku pun biasa buat. hahaha tak lawak. =.="



Err actually bukan itu yang aku nak cite. Kali ni pasal perangai kitorang yang suka budak-budak tapi kadang-kadang kerap buat budak nangis. Kadang-kadang? HAHAHAHA. Eh biasa lah kalau lelaki buat budak nangis kan? lalalala



Biasanya izwan yang lebih mudah dengan budak berbanding aku. Aku ni pemalu sikit. Jadi bila kitorang pergi mana-mana pastu area tu ada budak, memang dia akan main dengan budak tu. Aku? Follow the flow jelah. kehkehkeh. Gua ikut je derr ~



Tetapi masalahnya, Izwan suka buat budak nangis kau tahu? Aku tatau lah sebab apa budak nangis tapi mungkin sebab muka dia garang sikit. Kan? Ececey nak cakap muka kau penuh kelembutan lettew ~ Bluekk! Kelembutan siku ni ha makan dia..



Seriously, bila izwan buat budak nangis, ofkoslah budak tu akan takut. Masa ni lah aku kena main peranan pujuk budak tu balik. Pujuk tu tayah cakap ah camane, habis gaya siap peluk dukung cium lagi haa..



Yang paling taley blah, bila budak cakap...





 "hello, saya suka abang wan"

"hello, saya suka abang din"



Tak pasal-pasal aku gelak sensorang. Segan okee! hahaha kbaii~


Thank you for reading this entry !

10 comments:

Nur Husnina said...

Comel betol suara budak2 kecit tuh~! :DD Ouhh, saya pon suka kemba tolo. Hahahaha :P

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

Comel :p

FizaFizz said...

"hello, sy suka abg wan dah!" haha
"hello sssaya sssangat suka abg, abg din" haha..bdk ni pelat ea?? hahaha

OM said...

dkt rmh om da byk daa bdk kecik, 5 org kot, meriah rmh!

~Pejuang cinta~ said...

comel sgt2..~^^~

cik annur said...

duo2 penyayang..ok leteeeewwwww

Ain Zulaikha said...

amboiiii ada ciri2 sorang bapa ni.. terpikat i ;p

Rozuan Ismail said...

haha.market!!

Ameena Muktar said...

haha...saya suka budak2 jugak. tapi....the video...korang macam dah rasuah je budak2 tu. tak aci!

ayiehulk said...

comel betul.... >.<

Related Posts with Thumbnails