04/10/2010

kenapa private?

okey.. hai.. assalamualaikum..
selamat sejahtera buat semua pembaca..

lagi entri pendek dari aku..
kepada sesape yang sememangnye tak sibuk, sila baca..
kejap je wei.. 5 minit pon tak sampai..

oke.. aku nak start nie.. skang aku dapati fenomena mem'private'kan blog amat berleluasa.. lepas sorang, sorang cuba tuk berbuat demikian.. tapi tahukah kalian bahawa dengan berbuat demikian akan menyebabkan aku jadi boring teramat sangat? aku ni dah la tade keje, pastu korang plak buat macam tu.. rase macam dianaktirikan.. ceit! apesal tetbe emo ni wahai jantan? ahaha..

seperti yang korang taw, aku amat serius berhubung dengan isu mem'private'kan blog ni.. sebabnye? aku ni punye la eksaited nak tunggu entri2 dan post2 yang gempak gedebung gedebang dari korang.. tup tup, ble bukak je, perkataan mencapub seperti blogger : permission denied lak yang muncul.. kuciwa ko tahu? laen yang diharap, laen plak yang jadi.. patut r dua tiga minggu link tak kuar kat dashboard, rupe2nye, da private.. hampeh betol.. =/

jadi, kepada pemilik url http://inibelogperempuanbaik.blogspot.com/ dan http://akugadisgila.blogspot.com/ sila public kan balik blog anda.. kasihanilah mereka yang terlalu teruja nak baca entri korang.. macam aku..=P pape hal pon, sila publickan balik sebelum facebook anda diserang.. teettt ! sekian..

dan juga kepada sesape yang pernah menyimpan hasrat dan dendam untuk mem'private'kan blog, tolong jangan berbuat demikian kerana itu akan membuatkan insan suci seperti aku dilanda kekuciwaan.. hahaha.. ayat bm skolah rendah ko tahu?

eklas dari izuddin rahim
penulis kembatolo
=_='

nampak tak aku punye ke'frust'an uh? kehkeh


p/s - perasan tak url kat atas tu macam saling berlawanan kan?ahaha..
Thank you for reading this entry !

25 comments:

Frodo Baggins said...

belog gua konsep rumah terbuka
jgn risau .. wakakkakaka
mau cooobaaa?

lari tajuk.


>>___<<

saperakue said...

baca ayat2 entry rasa nak ngalir air mata sbb tumpang sdeh.. tp bila tgk pic last terus tergolek2 jatuh kerusi... mmg frust abes ar muka... ngah3

kembatolo™ said...

frodo.
belog lu bukan tahap rumah terbuka je bro.. tp sumer skali terbuka.. hahaha

slalu jugak singgah tp segan nk kasi komen.. gedix kan gua? kahkah

kembatolo™ said...

saperakue.
da jadik ke ayat meraih simpati aku tu? tinggal gmbar jela yg spoil? haha

syafiq.net said...

permasalahan tu berlaku selalunya bila mula popular maka ramai stalker yang nak ganggu. :)

kembatolo™ said...

syafiq.
oo.. macm tu ke?
kalo gtu kesian kan orang pemes neyh..? hehe

Sarah_Saadi said...

oh link daku telah di-remove dari blog anda. hua hua. baiklah, beta beradu dan perlu buat private. haha. *tiba2 gituh :P

kembatolo™ said...

sarah.
eh eh.. sape plak yg remove?
kan ade kat ctu..
tgk btol2.. ahahhaa

adrinaqamarina said...

yang kembar dari sorang tu merenung masa depan ke? haha

kembatolo™ said...

adrinaqamarina.
kemba mne pulak?
bukan kembar la kt sbelah uh..
aiya~ sila check mata anda.. hoho

Kimmy Ai said...

alololo~

sedih pulak.. nge~

don't worry be happy.. ;)

kembatolo™ said...

kimmy.
uiks! mne de sedih..
cool je nie.. ahaha

miya said...

gambar saya tanak masukkn gak ke? HAHAHA

kembatolo™ said...

miya.
kalo bole mmg nk masukkan gmbar awak pon, tp apakan dye.. tak cukup ruang..
kahkahkah =P

Mas Sakura said...

ngeee terase! =P

kembatolo™ said...

mas.
mmg patut pon ko terase.. haha..
nak lagi?

minah jiwa said...

boleh tau siapa sebelah tu mace kenal jaa... gambar kat mesir ko besut....

kembatolo™ said...

minah jiwa.
fuiyo nme.. kagum ! ahaha

ni gmbar kat mesir.. knal sgt r.. skali ngan dye study..

miya said...

ruang banyak je. awak tu dekut! huk alohhh la

kembatolo™ said...

miya.
ahaha.. ruang hnye muat tuk org slim ngan tuff jek.. =P

miya said...

cehs! ini perli baek punya. FINEEEEEEE!

kembatolo™ said...

miya.
halamak! bru paham ke? hahaha

minah jiwa said...

rasa sebelahtu mace my brother je.. namanya am.. s.....e betul ko. oghe tere.

kembatolo™ said...

minah jiwa.
yolo doh tu abe awk.. haha

miya said...

tak kire! nk gak gamba saya dimasukkan! GAGAGAGAGA :P

Related Posts with Thumbnails