04/11/2011

Secebis Nota Buat Photographer




credit : blog aisha ardini



"jika persembahannya haram seperti bergaya(tidak menutup aurat dengan sempurna) di depan lelaki bukan mahram, maka hukumnya haram dan pendapatannya juga haram dan semua harta dari usaha tersebut tidak halal" - ust azhar idrus.



Thank you for reading this entry !

10 comments:

JIJI YU said...

kito ambik pok kito jah model..wat supo ust azhar..ambik pokmang jah..ehhe

Rozuan Ismail said...

kann.jadi ambik gmbr jangan gatal nak ambik yg seksi je

Iffah Afeefah said...

Erm ni aku skong
rgks n pdt
nk wtermark gok huhu

Jie(",)v said...

share entry ni pokdeng! tq..haha

Cikya said...

kalau photoshoot yang guna photographer lelaki masalah jugak...

Puteri Iqa Izyan said...

aku tgk tak ramai yg respon psl print screen ni kat fb. hehe.

ade yg terasa mungkin ^_^

simpan je cantik utk laki =))

LittleGurl said...

sama jugak kan macam photographer yg ambek gambar modelling? lagi-lagi photographer muslim, yang snap gambar modelling half naked, seriously. benda ni hal yang amat serius.

FizaFizz said...

okehh..tanak update..haha :P

laskar pelangi said...

hurmm...

Finaz Jaafar said...

okay paham

Related Posts with Thumbnails