26/10/2011

Gelojoh Biar Bertempat

Assalamualaikum.



Gelojoh? Entri lepas pasal cemburu, ni gelojoh pulak? Mazmumah betul perangai kau kan? Aigoo~



Ok bukan nak cite pasal tabiat makan ke apa. Cuma nak gtau sejenis perangai yang tak baik jika ada tapi akan jadi baik jika digunakan di tempat dan keadaan yang betul. Fuh fuh! Bangga kejap boleh buat ayat camni. kehkehkeh.



Nak dijadikan cite, Ahad lepas bff aku (baca : ayie) baru je sampai dari MESIR. Eh perlu ke aku caps lock? GAHAHA err caps lock lagi eh? -___-" Ok abaikan peliss. Bukan yang tu aku nak cite.  Dia sampai sini pagi ahad lebih kurang jam akupuntaktahu tapi still pagi lah. Aku berani kata pagi sebab cikgu sekolah rendah ada cakap kalau before kol 12 ialah pagi. Bijak tak cikgu aku? haha. Pastu, dikatakan  beliau balik sini pakai baju pink uolls. Masa aku pegi umah dia pun masih pakai baju pink. Huiyohh!! Aku dah ada teman pinky lah woii hepinya dapat membe pinky ni takde la aku kena bahan sorang-sorang lagi lepas ni. kahkahkah.



ini ayie or matyie or tuan azrie. panggil ikut suka. and aku baru perasan ada paha amoi dalam ni. yummy2!! eh? xD



Aku cite benda yang tak perlu. Demm!



Bila dia sampai, aku punya eksaited nak g jumpa tu kemain membuak-buak ibarat lava yang menanti untuk dimuntahkan. Erkk analogi cambangang. Tayah peduli boleh? 



Then, bila sampai umah dia haruslah makan dulu. Perut berkeroncong mintak diisi menandakan waktu makan dah lebih masa. Amboi-amboi, bahasa a1 nampak? Sedu sedan terhinjut-hinjut bahu cikgu bm kalau dia baca. hahaha. Lepas melantak hampir 2 kali tambah, dengan selamber aku ajak dia keluar. 



Biasa? Aku ulang balik. AKU AJAK DIA KELUAR PADAHAL DIA BARU JE SAMPAI. Sekarang dah luar biasa kan? Peliknya, dia pun nak keluar jugak. Jadi kesimpulan, dua-dua gelojoh. Eh tak, tiga-tiga gelojoh sekali ngan izwan. wahaha puas hati aku!!



err apsal nampak lagi eh? sumpah bukan niat aku nak amik gambar belakang tu. haish! kus kus semangat~



Entri dah panjang, dipendekkan, kitorang g kbmall, tapi macam satu mall tu kitorang je ada. Lengang. Terbantut hasrat nak ushar awek baju kurung. grr!



Lagi satu, ayie nak bet makanan sape lagi best. Kau pilih boleh? 



mee ada kuah ada udang ada sayur. ayie punya.



mee ada kuah ada ayam ada sayur. gua punya.


Jadi sekarang makanan sape lebih sedap?



Tayah jawab. Aku tahu aku punya dah menang. Terima kasih kerana mengundi. Babai bebeh!



orang taff mmg makan sikit. jaga sixpack. harharhar



Thank you for reading this entry !

14 comments:

n u r u l f a r h a n a said...

mee ada udang ada sayur lagi sedap. sory ;P

Ana Farhana said...

nasi goreng tomyam kat noodle station sedap ! :)

wani said...

yg udang tu nampak lagi sedap! boooooooooooo XD

Iffah Afeefah said...

Aku nmpak y udg je

paha tu skali tgk xpela

ps:sile tamak. Ade tige2 cri lg bessst

laskar pelangi said...

terliurrrrr la....huk3

JIJI YU said...

x ajok aku

PutriesNoora said...

cantik peha amoi..hhehehe

Dang Intan Duka said...

lain kali ajak rmai2..
xafdal mkn 3 org je..
hihihi


peace

cik yuki said...

ta lpr . . dedua ta sedap ! hahaha

kaAka said...

yesss,mee+kuah+aym+syur best...xsuka mkn udng...emm cm knl ayie nh,rsanya ex-sek ren dlu...

CekbOlat-bOlat said...

gelojoh lah ! HAHA~

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

Eh Kbmall! Haha
Btw caption last, tok leh bla~ HAHHA

Eyra. said...

Lama tak makan kat Noodle Station. Nyum!!

FizaFizz said...

ehemm.kim salam ayie ea? thankz! haha.

Related Posts with Thumbnails