10/04/2011

exam mode(konon)

Assalamualaikum. entri pendek dan singkat je. hanya tuk bagitau yang aku ade exam besok. exam tuk paper yang aku bawak dari tahun lepas punye. ala.. kan ritu aku de gtau yang aku sangkut satu paper manakala izwan lak lepas dengan lenggang kangkung. hahaha okay sebenarnya aku dengki tengok dye tak study n aku lak tercongok depan buku n nota2 ni sume. walaupon aku bukannye study sangat pon, berangan+conteng je lebih. kalo sesape tengok kompem dorang pikir aku khusyuk study. lantak ko lah nyah nak pikir ape. hueh3 ! alamak ! ni cane tetiba leh update ni? bukan aku tengah study ke skang? hahahaha. okay dah. nak sambung study(lah sangat). babai. sebelom terlupa, mintak jasa baik korang yang baik hati, yang kacak, yang cun, yang sopan, dan segala jenis yang lagi (sayang pon boleh.. ngaa~) untuk sama2 doakan kejayaan aku, kita, kami, dan mereka yang tengah exam skang. Allahumma najjahna fil imtihan, waja'alna minannajihin wal faaizin fiddunya wal akhirah. amin. assalamualaikum. 


jadual%20takhalluf
ni la jadual aku. aku nye yang kaler merah je. kol 12 pm mesir/ 6 pm mesia. tak paham jadual tu? lain kali aku terangkan. tengah study ni. sibuk ! mane ley ganggu. fokus2 ! hahaha. ok bai !





Thank you for reading this entry !

12 comments:

Ery Farieha said...

ehh exam ko ahad je ke?
pukul 12-2.30 eh?
ahaha rindu pulak nak belajar arab bila tgk tulisan arab neh.

hiro said...

wak molek.

Fatin Aliyya said...

best of luck.focus.study leklok;D

Mama Kembar 3 said...

good luck!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

good luck!
lyeah pn tengah minggu final exam ni.
wuuuu~~~

Rozuan Ismail said...

good luck!!all the best!!

YaNa said...

good luck !!!

Anonymous said...

macam subjek kat uia je...tiru ehhhh...??

Mar said...

gud luck2,..maat taufiq wah najah filimtihan

air kosong said...

sy dah baca BISMILLAH...semoga awak berdua berjaya.....=)

syarifah radiah ibrahim said...

alahai rindu pulak nak belajar arab
huhu~

ma'at taufiq wannajah!

Bella Ayub said...

eh! gudluck 4 ur final..

Related Posts with Thumbnails