20/02/2011

tandas.

Dua beradik baru selesai makan tengah hari.

si abang : lauk tadi kalo masin sikit lagi best kan?

si adik : hekeleh ko ni, nak komplen-komplen pulak. nasib baik ayie rajin masak, kalo tak makan garam jela ko rini. syukur la sikit! huh~

si abang : aku cakap jela, bukan komplen. ni bersyukur la ni. dengar ni, ALHAMDULILLAHHH!!! puas hati? kehkehkeh.



Selang beberapa ketika,

si abang : alamak, perut aku rasa lain macam ah!

si adik : pegi jela jamban, tu pon nak kecoh. hish!



Sedang si abang sibuk mengerah tenaga di dalam tandas, tiba-tiba ;

si adik : woi! cepat la sikit! aku nak masuk pulak nie.

si abang : hahahahahahaha.

***



kalau dah namanye kembar, berak pon kena sama timing jugak eh? harharhar.



DSC_0985
buat je caption sendiri. ok? (v_v)
Thank you for reading this entry !

54 comments:

Wan Zulqhairi said...

Masuk je la dua2 terus.. O_O.. OMG!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kembar harus la berkongsi jamban hakhak

Mama Kembar 3 said...

haa bab tu mmg laa timing lebih kurang sama... my triplets pun camtu, lepas sorang yak yak, mesti diikuti oleh yang seterusnya dan seterusnya... fenat aii jd tukang cuci. nnt depa dah pandai pi toilet sendiri cam korang lega laa... tp kena cari rumah yg ada 3 toilet plak utk elakkan sebarang insiden tercicir hahaha!

Cik Ungu Kamila said...

perghh ! sehati sejiwa kott !

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

kalo ayie masak, kowang makan jeh lah??jelas kau ber2 malas masak kan??=p

hamihemo said...

parah tu..nanti nak kahwin..x kan nak cari isteri kembar gak

CIK CIRA said...

haha...jeles sbb tak de kembar...tak pena ke korang bergaduh???hehe

kitew tekan nuff awk..heee..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa. macam tu pulak ek ?
tapi lyeah dgn akak2 kadang2 mcm tu jugak. sorang masuk toilet, yg lain2 sibuk nak pakai toilet gak tp tu time masing2 makan makanan pedas gile laa. hahaa.

Bazilah said...

rase2 girlfriend pun kena cari kembar jugak kot

adrinaqamarina said...

a'a masuk dua3 laa. haha.

caption nye, : kembar saya ag hensem dari saya laa

starzieti said...

haha ! comel je korg due nih.

laskar rainbow said...

fulamak gambauuuu! mletoppp!

Anonymous said...

nk ltk caption sndri ek....
meh ak bubuh...captionnye,walaopon dlm gmbr 2 korg nmpk tggi,hakikat sbnrnye korg msih lg pa..nun..dal..yak..qaf...hahahahaahhaa
ups..mitak maap...tlebih gelak =D

Nur Amalina binti Yazid said...

asal gambar diorang ni slalu smart2 eh.. jeles btul la.

Eyra. said...

normal for twins kot? kitorang pun camtu jugak ^^

syarifah radiah ibrahim said...

'si abang' tu gelak kejam eh dalam tandas?
haha~

kata kembar, mesti la sama
hahah

Bella Ayub said...

hahahaha..tak senonoh!!

Misshy Innz said...

depan izwan, belakang kau .
betul takk ?

SyahmiFikri said...

haha.. harus la tyming lebih kurang!! uri tak dipisah kan koet tyme tanah!! hahaha

TheChekJah said...

sehati dan sejiwa... alamak lupa la sambungan nye ape...

Afikah Aziz said...

asyik abg je yg kne tegur kt adik ni hak3x...ini menunjukkan adik lbh baik drp abg lalala~~

abeshazwani said...

aiyok....psl berak pun leh mau bikin gaduh ek? hahhhahaha

kiera'sakura said...

syukur aku xde kembar.. hehehe

hiro said...

haha...celake betei..

ishiko said...

deria rasa yang sama tuuu..

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

hahaha kembatolo ;p

kembatolo™ said...

que.
masuk dua2 pon kne tunggu jugak.
lubang satu je kot.. haha

kembatolo™ said...

GKSB.
boleh je konsi tapi taley masuk skali.
emas masing2. hahaha

*takpe ke gne shortform? kiki

kembatolo™ said...

mama kembar.
betol kan kak? dorang punye timing sama. nasib ler akak ader 3 orang. haha

kembatolo™ said...

ungu kamila.
bukan sehatisejiwa la, sehati sejamban. kahkah

kembatolo™ said...

izzati khalid.
eh eh! turn dye masak la wei..
bukan sebab malas. hahaha

kembatolo™ said...

hamihemo.
kalo dah jodoh taley wat ape la kan?
ehem2.. haha

kembatolo™ said...

cik cira.
dah selalu sangat gado. sampai skang ni jemu kot nak gado2 ni.
lagipon,ktrg kan dah meceddd.. hahah

kembatolo™ said...

lyeah.
itu namenye menggedik.. hahaha

kembatolo™ said...

bazilah.
erks! ade calon tak? haha

kembatolo™ said...

qama.
masuk dua2 kang ade pulak yang mati terkejut. hahaha.

caption tidak diterima. haha

kembatolo™ said...

starzieti.
kalo tukar comel ngan kacak boleh tak? kui3

kembatolo™ said...

laskar rainbow.
kawan snap. nasib je kot. haha

kembatolo™ said...

anonymous.
oh ye ke? nampak tinggi eh? memang betol la kalo gitu. kehkehkeh.

gelak banyak gelap hati. hahahaha =P

kembatolo™ said...

nur amalina.
kebetulan je kot. nasib. hehe

kembatolo™ said...

eyra.
hah sudahh..! masuk skali jugak ea? haha

kembatolo™ said...

syarifah.
mane ade kejam, si abang kan sopan. hihi. =)

takkan melepas pon kne sama jugak?
tak perlu kot...~ kekeke

kembatolo™ said...

bella.
ni dah paling sopan lah! hahaha

kembatolo™ said...

inzz.
mane de depan blakang. aiyo~
hahahha

kembatolo™ said...

syahmifikri.
erk. ade lagi ke urinye? hahaha

kembatolo™ said...

chekjah.
sehati dan sejiwa, sejamban dan semelepas. kehkehkeh. orait tak sambung cenggitu? hoho

kembatolo™ said...

afikah.
ish bukanla..
abang mengalah.. saje nak suruh adik tego. haha

kembatolo™ said...

abeshazwani.
bukan gado, berebut jek. ahahaha

kembatolo™ said...

kiera.
ade jugak yang kena sekeh ni. hahhaa

kembatolo™ said...

hiro.
ilek ler.. ikut turn kan? haha

kembatolo™ said...

ishiko.
deria rasa nak melepas? gitu? hahaha

kembatolo™ said...

fatin nabila.
hakhakhak. tolo sikit, juruh banyok.. hoho

diana said...

ala..
nama pun kembar..kan..
tak de salah nye berak bersama2 dalam satu jamban..kira nye macam berduet la..
tengah bayangkan ni..!!
hahahahha

ieqa said...

hahahahahaa.
kami tak same kot.
kalo same pn, die bole yakyak kat KL sane nun, ieqa yakyak je kat toilet kat umah ni.
maybe timing same, tempat je lain-lain. haha

Related Posts with Thumbnails