22/01/2011

setuju?

DSC_0155
[sumber : tumblr kembatolo]



Assalamualaikum. Entri pendek. Quote tu secara tak langsung memberi makna redha dalam kehidupan dan pasrah dengan setiap aturan Allah yakni takdir. Setiap kejadian ade hikmah yang tersirat bukan? Sape setuju bahawa yang tersirat lebih bermakna dari yang tersurat? Sila angkat kening sebelah kanan masing-masing. Boleh? Hahaha ^^,



Motif entri? Entah la. Kalau aku cakap saje nak eksen ngan gambar tu terima tak? Okay, ekseli bukan nak eksen la wei, nak gebang sikit jee. Haha. Lagi satu, kepada sesape yang dalam perjalanan balik kampung tu, pelis drive elok-elok. Laju takpe asalkan ingat orang tersayang. Kehkehkeh. =P



Assalamualaikum. Bui bui!



p/s - sori entri ciput jek. sbenanye tengah layan lagu. gedik jugak aku ni rupenye.. harharhar
Thank you for reading this entry !

17 comments:

..hizamirahim.. said...

aku tak dapat apa2 surat pon?

*jgn lempang aku

Anonymous said...

setuju setuju. hehe.. i got ur back! =)

man yusoef said...

sunguh berpuitis tuan hamba...haha

Anonymous said...

chop. bui2 tu ape? hahahaha.. waalaikumsalam bui bui.. :D

diana said...

ingat je la ye..
laju tetap laju..kan>?.

Solihin Zubir said...

gila gedix mamat ni.. haha..

kembatolo™ said...

hizami.
aku tak lempang, penyiku je.
boleh? hahaha

kembatolo™ said...

man.
ahaha. nak aku jawab lam bahasa puitis ke man? kang ko jugak tercengang nanti. hakhak

kembatolo™ said...

anonymous.
tu bye2 la.. tulisan baru..
format dbp baru kasik.. hahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
eh eh.. lepas tu nak kena buat ape?
kne dukung eh? haha

kembatolo™ said...

diana.
haah kak. laju mane pon takpe.
asal ingat orang tersayang. hahaha

kembatolo™ said...

solihin zubir.
alohai..~
jangan la kate cenggitu bro, tacing ni..
hakhak..

lini hasnan said...

sejak akhir-akhir ini, kamu sungguh berseni dlm mengeluarkan kata-kata bukan?haha :)

kembatolo™ said...

lini hasnan.
oh~
itu namanye proses perubahan ke arah lebih sopan.
hihihi <-- suke sopan. =P

syarifah radiah ibrahim said...

la baru sedar gedik ke?
haha

kembatolo™ said...

syarifah.
sbenanye skang pon tak sedar lagi..
hahahaha

Ain Zulaikha said...

tak de lah gedik mana.. hehe

as soon as possible..

Related Posts with Thumbnails