11/01/2011

PMS dan kentut.

Assalamualaikum.



Amaran : Entri ni hanyalah satu luahan perasaan. Sesape yang tidak berminat boleh terus pangkah di bucu kanan sebelah atas sana. Sekian.



Pernah tak korang rasa bersemangat waja nak blogwalking? Lepas tu, tanpa disangka tetibe mood tu dimusnahkan oleh internet connection yang sungguh durjana? dan lahanat? dan jugak cilake? Hasilnya, tak pasal-pasal aku pon turut mengalami PMS! Justeru, semua entri baru korang aku taley baca. Siriyes! Satu kerugian kan sebab tak dapat komen? Arghh! Tension ai nyah!



Sebut pasal tenet ni, memang aku akan hangin satu badan. Dah lebih 2 minggu kot tenet umah aku wat hal. Secara tak langsung, aku terpaksa mengurangkan tahap angin dalam badan melalui sendawa dan jugak kentut. Haha. Apsal gelak woit? Tulis kentut pon gelak ke? Dah aku tulis "haha" mesti la gelak kan? Kepala masuk air betol mamat nie. =P



Kesinambungan dari perenggan diatas, aku cuma nak cakap hari ni perut aku sakit. Memulas, memusing, dan jugak memutar. Semua imbuhan 'me' tu salah kan? Sape cakap?! 'me' tu bukan imbuhan tapi merujuk kepada aku sebab aku yang sakit. Kalo untuk korang, kena tulis yumulas, yumusing, dan yumutar. Paham?! Wakaka.



Penutup, hari ni bertarikh satusatusatusatusatu. Ade hape dengan tarikh ni? Semestinya bukan tarikh aku kawen sebab aku masih teruna. Dah tu? Ehem ehem.  Perlu bagitahu ke? Sbenanye, takde pape pon. Saje nak gtaw hari ni hari selasa. Kahkahkah. Babai, assalamualaikum~



DSC_0053
terai buat muka bengang.



DSC_0048
terai buat muka bengang lagi tapi tak tahu apsal mata macam stim. bengang+stim mungkin? HAHA !



DSC_0054
last2 tak jadi buat muka bengang, buat muka konon kontrol. *boleh bagi penyiku sorang satu dekat mamat ni skang!* HAHA.



p/s - Entri merapu sebab nak hilangkan tension kerana tenet sengal.tak baca pon takpe.

p/s/s - 11/1/11. ai senyum ni yu~ HAHA !
Thank you for reading this entry !

47 comments:

MSS said...

hahah...bengang+stim...tak boleh blah~

Anonymous said...

Malas la nk komen.. hak3.. :p

..hizamirahim.. said...

hey.
takde kerja ek?
haha.

cik wanie in da house said...

dah terbaca doh punnnnnnnn...hahha

Farah said...

Hik . Kelakar oh =P

mia said...

jahanam BM wehh..imbuhan me tu mmg tak bole belah kan..ehkehekheke...

pegi la memeruttt..eh silap..yumerutttt

starzieti said...

gambar kedua tuh macam muke mawi lah..hik2

Pyka Rahmat said...

fuyoo fewit arghhh

Wan Zulqhairi said...

webcam ngn sape tuuuuuuuuuuuuuuu

Cik Ungu Violet said...

hahahaha. PMS jugak rupanya ! XD

|| amira || said...

kebosanan yang tahap gaban .
hohoho

Millomocca Danique said...

hahaha lawak2...
PMS gak ke??? neway dtg follow blog kamoo...

singgh2 la dan follow hik3

kata kila said...

11.1.11

tarikh kau suka tapi buat muka bengang lah kengkonon

kembatolo™ said...

mss.
hahaha. gabungan terbaek tuu.
=P

kembatolo™ said...

anonymous.
malas jugak nak reply~

mekaseh! haha

kembatolo™ said...

hizami.
boring sangat la zami.
ceni pon halal ape?
hahaha..

kembatolo™ said...

cik wanie.
mekaseh!~ hekhek

kembatolo™ said...

farah.
tang mne kelakar?
taley detect ni.. haha

kembatolo™ said...

mia.
kahkahkah.
dewan bahasa saman tak?
=P

kembatolo™ said...

starzieti.
mawi amendenye? muka stim macam tu.. hahaa

kembatolo™ said...

pyka.
fuyoo ngan fewit tu dah paham tuk ape..
tapi yang 'argh' tu kurang jelas la..
ape tujuan? hahahaha

kembatolo™ said...

que.
eyt! mane ade webcam. camera laptop jek.
takde sesape nak wc. huhu

kembatolo™ said...

cik ungu.
erk. haah.
tapi kadang2 jela.
bukan tiap2 bulan. ahhaha

kembatolo™ said...

amira.
takde la sampai gaban lagi.
setakat GAB jek. AN belom lagi. HAHA !

kembatolo™ said...

millo.
kadang2.. ikut mood. haha

mekaseh follow~
insyaAllah

kembatolo™ said...

kila.
apsal ko sorang je perasan eh?
adoi! tak jadi jugak trick aku buat muka bengang.. hahaha

Solihin Zubir said...

arini hari selasa? biar betik? mati2 aku ingat hari raya.. hahha...

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

webcam lappy tu mesti tengah test buat muka bengang kan ? hahaa.

diana said...

nasib baik kamu bagitau hari ni hari selasa..akak memang ingtkan hari ni hari khamis....selalu silap hari..

miya said...

tade keje ke weh? meh banje org make!
hahahah

Eyra. said...

macam ada makna je tarikh tuh? ehem³

kembatolo™ said...

solihin.
ko ni tertelan ubat gegat made in mane sampai leyh tertukar ngan hari raya ni? hahaha

kembatolo™ said...

lyeah.
haah. praktis tapi tak jadi2 pon.. siut betol.. hahaha

kembatolo™ said...

diana.
akak, tak ingat hari tu maknanye maisara nak dapat adik baru.. ha..! cane? hahaha

kembatolo™ said...

miya.
ceit! mne bole blanje lagi. yo maghi belanje ore dulu.. baru buleh nk blanje pulop.. haha

kembatolo™ said...

eyra.
makna dye, tarikh cun. 11111. lima kali satu kan? haha

Halia Kentang @ Annpaan said...

hahaha
tumpng gelak;p

syarifah radiah ibrahim said...

taknak bagi penyiku
pelempang nak?
haha~

kembatolo™ said...

halia kentang.
silakan.. tapi kena sopan sikit...
ni blog teruna. hikhik

kembatolo™ said...

syarifah.
bole je memane pon..
asal guna tangan.. hakhak

molmolla said...

hahahahaha! asal boleh jee

Izatie said...

:))

kembatolo™ said...

molmolla.
boleh amende nie? aiyo~

kembatolo™ said...

izatie.
=D <-- ini senyum nampak gigi. ahakz!

diana said...

haip!!!
nak kena cubit mulut ni....!!

kembatolo™ said...

diana.
aik akak..
ape maen cubit2 nie..
ni doa ni.. hahaha.. =)

ieqa said...

Haihhh kat rumah ni tenet slalu je lost, ke mane menghilangnye tah. Hilang mood nk berblogwalking, sadiss betul! huhu

Related Posts with Thumbnails