12/10/2010

tengok la header ai nie..~


Okay.. sebelum apa-apa, sila sekeh kepala aku sebijik sorang. Apekehei la buat tajuk macam nak mintak pelempang je. Buang tebiat ke hape? Gedix semacam! Makcik jual ikan pun boley menyampah kalau macam ni perangai kau. HAHA.

Fine. Aku berubah jadi behave sikit. 

Assalamualaikum. Maafkan diriku andai tajuk menggelikan anda semua. Sesungguhnya, itu adalah tindakan bawah sedar akibat terlalu gembira kerana telah berjaya menukar header blog ni. Korang nak cakap apa-apa pun aku tak kesah, yang penting hati senang jiwa lapang, dapat pelempang. eh nak betol betol nampak? ahaha.

Fistly, aku nak korang reader semua komen pasal header nie. jangan komen tuan gambar, just komen header je. Boleh? Dan syaratnya ialah tidak boleh kutuk. Hanya pujian yang dibenarkan. Apa?! Pujian? Waklu !! Header ntah apa apa ada hati nak suruh puji. Grr! =_=

Dahhh ! Hentikan monolog kau tu nyah, macam orang gila pulak aku tengok. Kahkahkah. Teruskan dengan eksplen ko pasal header baru kau ni.

Mula mula, gambar kat header tu nampak macam aku malu malu sikit. kan? kalau sesiapa yang pertama kali singgah blog ni, mesti 1st impression dorang akan cakap aku ni pemalu. Wahaha. Betol ! Memang aku ni pemalu. Dan gambar tu menggambarkan kemaluan aku. eh ! tak lucah ke guna ayat tu? Hakhakhak.

Kedua, semua background aku kaler hitam. Nak tahu tak kenapa? sebab aku kesian kat readers aku yang ada penyakit silau. Aku tahu dorang bukak blog aku malam malam. Jadi, kalau aku letak background putih, macam bertambah silau la pulak. Tak salahkan dorang sebab aku sendiri pun kadang kadang sakit mata kalo silau sangat. So, sayangilah mata korang, gunalah warna hitam. Hoho.

Lastly, selain warna hitam, korang akan perasan satu lagi kaler kat blog aku ni. YESS!! Biru. Orang key el panggil kaler turqoise tapi aku lebih selesa panggil kaler biru lembut. Kaler ni feveret aku, dats why aku letak kaler ni. Sekian~ 

Oh ya! Lagu aku tajuk juwita. Ada sesiapa nak komen pasal lagu? Silakan~
Babai !!
Thank you for reading this entry !

26 comments:

Nur Hayaty said...

haha tu la ayat memang nak makan pelempang je,ops...sopan sedikit ya yaty...ok2..nice je header ni...eh..eh..pemalu ye..saya pun...*apakah perlu ku beritahu..adeh...=P

JUWITA...ehem2...dalam hati ada taman ye...=P

I n n z said...

gambar ni tak comey lahh weyhhh .
nak gambar lainnn

Mas Sakura said...

haha sungguh tak boleh blah.. btw, kau nampak cantik. ahaks~ mak suke lu nyah.. XD

kembatolo™ said...

hayaty.
oo..pemalu jugak eh? nak tumpang pelempang ke nie? ahaha..

bukan stakat taman, hutan dara pon ade ni nyah.. kahkah !

kembatolo™ said...

innz.
gambar ni je sesuai..
sopan kan..? haha

kembatolo™ said...

mas.
aku cantik? ohoi! tade perkataan laen ke nak guna? haha..

erks! mak mertua ke? ngee~

sakinah zaini said...

thumbs up 4 d new header..asal x letak gmbr dgn en. kembau..br la meriah ckit..

Anonymous said...

gile tamak..ltak gmba sorng2...
ak simpati ngan we..hohoho~~

elmo blurb said...

seminit 2 minit --- baru header tu nak kuar. sob sob sedihnye tenet selow.

kembatolo™ said...

sakinah.
meriah ke? risau kalo letak dua2, gado lak gmbar tu nanti.. haha =P

kembatolo™ said...

anonymous.
ala.. kat atas ni je sensorang..
kat bawah tu ade dua2.. baju kuning ag you.. hakhakhak

kembatolo™ said...

syifa.
tenet kat u ane la tu.. keshiaaann.. hehe

Anonymous said...

ai ske .. ai ske.. lebih humble n meced.. less is more~! =)

p/s:nanti blanje laa kan dah puji banyak2 nihh.. tak reti2..? haha.. =D

Anonymous said...

lagu supo nok gocoh? tp lyric menten bunga2.. very the izuddin rahim..

kembatolo™ said...

anonymous.
fuiyo! kembang kempis lubang atmosfera ai tahu..? haha..

oh ! nak blanje kne tahu sape.. kan?
hakhakhak

kembatolo™ said...

anonymous.
very the izuddin rahim? siapakah di sana? hahaha..

ati kuntum neyh! hoho

puteriqaizyan said...

ececece..
malu la sgt owk..
huhu :p

Anonymous said...

hahaha.. blanje kasi post banyak2 leh ilang borim sket.. kehkehkeh.. ;p

kecik2 suke bace majalah KUNTUM ke yg brehi berkuntum2 nih..ngaa~

Anonymous said...

buh gamba hok ado pelangi tu la. baru semak siket. ni kosong sangat la. dok comey dok comey! tuka hok len pliz.! ahahah :D
btw, turqoise tu my feberet kale juaa! :DD

kembatolo™ said...

puteriqa.
memang pemalu pon.. wekk~ haha

kembatolo™ said...

anonymous.
halamak ! tulis blog taley selalu.. tade ilham.. hehe

sori yep.. ta penah bace kuntum.. hoho

kembatolo™ said...

anonymous.
gni je la.. simple.. macam tuan dye.. kan? ahaha..

g ngapa nuh !!~

Anonymous said...

dok omey. dok celok org kate. wt gok kaleful skit. bru ceria.. hehe.
meta ag ore ngapa. lek lu metaa! :D

Anonymous said...

meh nk komen...
kalo pnjg berjela2 jangan
salah kan aku
yang suke mengomen nih..

fis of oll..
not bad..
gmbr x sesuai dgn tajuk blog..
agaga..kenapa?
lu pikir la sendiri..

ke dua..
kaler itam...pstu ade kaler biru..
not nice...
kaler itam cntik ngan kaler merah,,
kaler itam cntik ngan kaler kuning..
tp, atas keselesaan mu lah..
tp, sbgai reader blog nih..
aku xsuke..ahahahaha...
bengom...suko2 ati jah..

lg...
kusut masai ah blog ni..
agaga...
dulu orait..simple...
font tulisan kemba tolo tu pun
x cantik nyah...ahaha...

yang ikhlas...
reader blogmu...
:)

kembatolo™ said...

anonymous.
xleh wat kalerful sopmo, puah nati..
kno tukar2 jugak.. ehehe..
ngapa molep deh.. baca, tengok, dengar.. insyaAllah cepat ingat..
=)

kembatolo™ said...

anonymous.
okay ! komen anda sudah dibaca.. lamo kakloh nop baco perabis.. haha..

tenkiu sbb sudi komen..
kalo aku sero perlu tukar plop pahni, aku akan tukar.. sementara ni, tengok jela ape yang ade yob oi!!~ kihkihkih

tenQ again..

Related Posts with Thumbnails