21/09/2010

entri sedih buat buat.

assamualaikum..

first of all, aku nak tanye korang pasal lagu baru nie.. amacam? best tak? lagu macam orang frust bercinta.. eh ! bukan macam, da memang betol pon.. lagu orang kne tinggal ngan awek.. jadi, aku tujukan lagu nie tuk sesape yang bru saje berpisah ngan awek2 mereka..  dan lagu nie tade kne mngena sikit pon ngan aku.. hoho

haha.. cam siot je ulasan atas tu.. ntah pape aku tulis.. sbenanye entri ni aku tujukan tuk senior aku.. dye bru je abes blaja dan terpaksa meninggalkan bumi mesir.. sedih tu terase la jugak sbb pasni ktrg da taley makan sme2 sambil borak pasal knape-kambing-taley-panjat-pokok-macam-lembu.., da taley masak sme2 walaupon nak-buat-sup-pegi-taruk-daun-kari.., dan ktrg juga da taley berebut nak masuk gambar sampai kamera-tade-sape-nak-pegang.. huih! indah sungguh kenangan kalo diimbas kembali.. kan?

dah dah.. tayah nak emo lelebih.. ko ingat aku ni hape nyah oi?!! haha

aku tetbe terdetik lam ati nak wat entri ni ble bce post yang senior aku wat.. sedih kot entri dye.. ayat2 yg dye gune pon boleh dikelaskan sbg ayat jiwang.. lu jiwang ah der!! ade jugak part yg jambu lam diri lu walaupun lu seorang yg agak kasar.. hakhakhak.. pasal entri lu tu, gua nak tnye skit.. lu ade skill wat gurindam ke hape? =DD

akhir kalam, semoga kau slalu bahagia dan berjaya dalam setiap apa yg kau lakukan lepas nie, duhai sahabat, abdul mun'im..







"perpisahan bukan bermakna berakhirnya sebuah hubungan, ia adalah permulaan dalam kehidupan, agar masing-masing saling merindui" 




*hati da bkenan, tp takot nak cakap..
so cane? nak biarkan je ke?
ahaha.. 

BANG!!! bunuh diri..
XD
Thank you for reading this entry !

16 comments:

I n n z said...

gentle lah der .
pegi jeh ckp kat dia .
kang melepas cene ?
haha xD

kembatolo™ said...

innz.
weh, ko komen pasal ape ni?
tade kne ngan entri kot..
ahaha

I n n z said...

*hati da bkenan, tp takot nak cakap..
so cane? nak biarkan je ke?
ahaha..

BANG!!! bunuh diri..
XD


aku belum rabun lagi oke .
aku nampak .
haha xD

kembatolo™ said...

innz.
ni pehal plak siap copy ag..?
nak perang ke hape? ahaha..

sesaje tulis..
bukan ade mksd pape pon..
wekk!!~

Fatin Aliyya said...

izzduin, baek ko bertindk sblm terlmbt...haha.:)

psl senior ko tue arap2 dia tabah.insya allah.sedih gk bc entry dia.menusuk kalbu smemcm

abangfaizul said...

hidup ni cmtu la din... kerana ALLAH kita ditemukan... Kerana Dia jugalah kita dipisahkan. Semoga pertemuan dan perpisahan ini dalam redhanya jua...

kembatolo™ said...

fatin aliyya.
sebelom terlambat? lambat ag ko expired dye.. haha

tu r pasal..tetbe dye jd jiwang cenggitu..hakhakhak

kembatolo™ said...

abangfaizul.
betol bang.. redha dan pasrah.. tu yg slalu kne wat..=)

munnn said...

tniah utknya sahabat kite kna habis blajor. pahni dapt kja sb bapak dia power.. adik dia ka duk madinah tu

kembatolo™ said...

munn.
hah? adik dye duk madinah? laki ke pompuan? tataw la.. ta penah dgar ponn.. ahaha

syuQ said...

1st skali..lgu ni x best!! hoho

pas bce entri senior ang aka sifu tu..hmm firasat ak brkate die jenis org yg kiut2 gtu ngee~

kembatolo™ said...

syuq.
hah? ta best? yang nyanyi tu lawa kot.. hahaha =P

kiut ke? weekk!!

syuQ said...

firasat ak salu btoi..ang je yg dengki hak2

kembatolo™ said...

syuq.
aku pon slalu bwtol gak..
nak celeng firasat ker? haha..
jom lawan..!! ahakz

ibnubaba_04 said...

haha..tolo pok deng..bo la..koho terharu aku..mai derak tuh umh aku..trubat ckit ati ko saim2 di mesir..de la,mu g mesir,sek2 ni plak kelik..huhu

kembatolo™ said...

muing.
bereh ing.. memey nk g pon umoh mg.. tunggu nati free skit.. wi peta skit deh? haha..

gilow dop sdak oh.. koho tadop ore mesir..=(

Related Posts with Thumbnails