08/08/2010

picnic si teruna tanpa dara

assalamualaikum..
salam buat mereka yang mengenali..

setinggi-tinggi kesyukuran buat Yang Maha Pemurah kerana masih lagi memberi kte peluang tuk menghirup udara di bumi nie.. selawat dan salam ke atas junjungan nabi muhammad S.A.W.. amma ba'du..

okeyh.. pertama skali aku nak maklumkan bahawa entri ni mungkin berat tuk korang loading sebab aku akan taruk banyak gambar lam ni.. jadi, ratus ribu juta aku mohon kemaafan kalau kalau ade di antara korang yang line tenetnye tersangatlah laju sehingga jika diibaratkan adalah seperti kura-kura menunggang siput babi.. wakaka.. laju kan ?

seterusnye, entri kali ni tade ketan ngan pape isu.. bukan jugak entri jiwang macam entri yang kat bawah ni.. rase gedix lak tetbe wat entri jiwang cenggitu.. HAHA..

hurm.. sempena ngan cuti kali ni, ktrg telah mengadakan satu aktiviti yang pada asalnya adalah untuk reunion.. akan tetapi, memandangkan ianya tidak mendapat sambutan yang hangat seperti jus jambu asam boi di tengah hari atau pisang goreng di waktu petang, maka aktiviti ini ditukar menjadi aktiviti gathering buat mereka yang menuntut di luar negara sahaja.. da bebudak yang duk mesia tanak join, terpaksa la aku ubah nama.. =_=" nak buat cane kan, korang busy memanjang.. kalo ade yang tak busy pun, mereka akan cuba buat buat busy lantas menjadikan ianya satu alasan untuk menutup kelemahan diri yang sebenarnya sedang kemalasan.. aiseh ! tengah kecik ati ni doe, ! hakhak... nak seribu daya, tanak seribu dalih.. 

aktiviti ktrg tu tade la gempak sangat.. setakat 11 orang je yang join, bese je kot.. tapi da memadai sebab dorang sumer datang dengan kerelaan sendiri.. 

butir butiran adalah sebijik macam kat bawah ;

tempat : hutan lipur lata tembakah
masa : 9.30 pg hingga 2.30 ptg

sebelom terlupa, aku nak gtaw yang tempat ni dekat je ngan umah aku.. kalo ade sesape yang nak pegi sne, aku boley teman.. sekadar jadi guide tu boley kot..hee..~

erks.. ase malas plak nak taip.. korang layan gambar jela eh? tade la cantek pon gambar ni.. hanye cukup tuk buat korang jeles jek.. kua3..


9.30 pg-berkumpul di umah aku



driver akuh ! haha



da sampai, baru je parking.. memasing wat2 sibuk..



Gu Jun Myo ! hakhakhak



10 lam gambar + sorg amik gambar = 11 orang



WHOOAAA !!!



PERGGHHH !!!



kami bukan g*y ! kahkahkah



api oh api~



redi tuk mandi.. yuhuu~ !



berenang la wei ! takot air kot mamat neyh T_T



said



baith



melantak bihun dulu sebelom nasi



asyraf a.k.a lewek



azrie sedang membaham nasi lemak



adi

afif
zubair

ikan gigit kaki.. ape ntah name rawatan tuu? haha




ni saya.. ekeke



gambar hiasan



para makanan berhimpun di sini.. eh?!




rambut belah tengah tidak kelihatan disini.. haha
amin

lu pehal tengok2?



amin koya randy orton.. kahkahkah



jangan tiru aksi ini di rumah.. tiru lam air je boley.. haha.. bebudak ade kencing manis dilarang tengok.. takut takut sakit makin bertambah sebab terkejut.. HAHA !


gaya melompat di malam pertama
gaya bunuh diri mati terus
gaya melibas kucen beranak
gaya pacat kne minyak cap kapak






gaya, mutu, keunggulan hanya di naughtytwin.blogspot.com.. WAKLU !!!

sekian~

p/s - apsal mudah ngat tacim ngan 'kau' eh?
Thank you for reading this entry !

35 comments:

Anonymous said...

eceh..aku arr nie org 1st komen..
uwaaaa...jeles weiii
nk pegi jugakk..huuu
cntik kot
nie nak ajak dak2 nie pegi st class nie..hehe
i loikee lah tmpat uh..ha3

'kau' tu sape?
kdg ase mcm ko dh ehem2..haha

-aku-

besiburuk said...

sek oversea jah nih....tok jayyo setaro nih...mum keno wak gathering smula plok pok din..bo la dok buat reunion tuh..buat gathering sek muzolat,,,haha..baru gempok skit..hahaha

cik panadol said...

wah...nampak super menyeronokkan! jeles...

islamic author said...

p/s - apsal mudah ngat tacim ngan 'kau' eh?

apo mksud nih? tok pehe plok aku. pah tu, ado plok namo aku situ. poning den..

I n n z said...

perghh ~
izwan pose tak boleh bla.
taw la taff.
pukul kang .
kahkahkah !

kembatolo™ said...

anonymous.
jom r kalo nak pegi.. ble?
bia aku ikot skali.. haha..

'kau' tu ko ah ! haha..
ase macam aku da ehem2 ? ehem2 tu amende lak?

kembatolo™ said...

besiburuk.
dop jadi reunion doh ni.. jadi gathering jah.. haha..
nati sep mg kelik kito wat plop.. dop payoh risa jamey.. sek muzollat pun muzollat la.. bia rama.. haha

kembatolo™ said...

cik panadol.
boley tahan la.. jom !~ haha

kembatolo™ said...

islamic author.
aik? namo mg? mno keghi? dop leyh detect ni.. hahaha..

kembatolo™ said...

innz.
aku pon tuff gak wei..
saje tanak posim gitu.. haha

Anonymous said...

ecewahhhh.....selalu ngat tacim ngan 'kau'..??
ko ni da angau ker hape?
taw ah ramai awex suker karn. hi3
ko tacing tue bab ko ader aty ngan 'kau' tu ler.ehem ehem.sakit lak tekak ak ;p

kembatolo™ said...

anonymous.
helo.. aku tak angau oke..
masih berpijak di dunia nyata.. haha

aik? pe ketan lak ramai awex suker? aku tataw pun sal tu.. *blur*
hakhak..

aku mmg da ade aty pon.. ke ko tade ati? sumer org ade ati.. hahaha..
sakit tekak kne telan budu.. bru ok.. kah3

abangfaizul said...

tak adil... nak gi picnic gak la minggu depan... huhu

kembatolo™ said...

abangfaizul.
adil je.. nak g picnic katne bang?
nk join bole? hahaha

Anonymous said...

kalo ko pegi jgak
malu arr aku nk mandi air tejun
haha..nanti aku kaku je dlm air
taley2..
ko taley ikot..hak3

eceh!
mcm x pcye je 'kau' tu aku

emm...
aku mule sedar
susah jgak nk pujuk diri sendiri nie..
huuuuu

Kimmy said...

skali jek penah gi sane.. tu pun time skolah rendah.. ;DD

toowex28 said...

tikat bapo sep mg g??

*singgoh blog mg sedak laye gmba jah...ak mls bbaco etep. best shoot r!! chaiyokk!

**post gmba bsr2 meme comey. p siye ko ore hk tenet lembab..haha

Anonymous said...

cube carik mane ikan paus berenang dlm air terjun? hikhiks..~ ;p

Anonymous said...

cube carik mane ikan paus berenang dlm air terjun? hikhiks..~ ;p

elmo blurb said...

sonoknye !!

kembatolo™ said...

anonymous.
apsal lak malu?
aku bukannye nak intai ko mandi pon..
hahahaha..=P

memang 'kau' tu ko..
caye jelah !

taw tape..
laen kali tayah nak suruh aku pujuk diri sendiri ea..? hakhak.

kembatolo™ said...

kimmy.
ko kne g lak time u nie..
best habes ! hahaha

kembatolo™ said...

toowex28.
aku maen tingkat 5 jah.. haha

mujo jugok mg dop baco.. dop sedak pon aku nulis.. dop reti etep.. haha

nasib r.. mg tenet betak jugok ko? hikhik

kembatolo™ said...

anonymous.
ikan paus ? ade ker? haha

kembatolo™ said...

syifa.
dah tentu ! haha

I n n z said...

nak jugak tuhh .
yelah3 .
ko pun taff gak .

tak senonoh,makan terkangkang .
haha. !

kembatolo™ said...

innz.
mmg aku tuff pon.. hakhak..

kre ok r tu sebab aku duduk..
ade yang makan berdiri..macam ko ! haha

reen_sofee said...

tetiba rasa lapar tgk gamba kau!

kembatolo™ said...

reen_sofee.
kalo lapa makan la wei.. blom pose ag, boley makan siang.. hahaha

I n n z said...

ko pernh tgk aku makan berdiri .
tolong ckit eh .
aku sopan ni.
HAHAHA !

Kimmy said...

hahah.. ta sempat nk gi daa... lepas raye dah nak terbang ke sane balik.. T_T

kembatolo™ said...

innz.
pernah la..mse ko kecik2 dlu.. haha

kembatolo™ said...

kimmy.
aik? awalnye pegi.. klas strt ble?

macik said...

terima kasih... macik terklip apakan daya rindu pada anak ..... terkenang jua.. macik redho insyaalah tahun depe.. jupolah nge dia....salam rindu untuk dia...amin syafie

kembatolo™ said...

macik.
tahun depe dop lamo dop lamo doh macik. pahtu buleh la jupo dio.. nati kito sapa sale macik ko dio..=)

Related Posts with Thumbnails