24/04/2010

kami dan bulan madu~

alif. lam. sin. lam. alif. mim. 'ain. lam. yak. kaf. mim.
alif baris atas, sin bersabdu baris atas, lam baris atas, mim baris depan. assalamu.
'ain baris atas, lam baris atas, yak mati, kaf baris depan, mim mati. 'alaikum.
assalamu'alaikum.

baek murid2.. ari ni ustaz nak ajar tajwid dalam lafaz salam ye.. kalo adik2 boley ikut, kat atas tu ustaz da tulis.. baca betul2 ye.. biar kena ngan makhraj huruf taw.. haha. =p

okeyh2..! cukup2..! masa belajar da abes.. sekarang masa membebel lak.. hoho.. saje praktik jadi ustaz.. mane taw kot2 nanti jadi ustaz betol2.. tade lak tersengih2 depan budak2 nanti.. kalo betol2 depan budak tape la.. kalo mengajar depan dak sekolah menengah cane? lagi teruk, sume student pompuan.. hah! cane nak buat? plus pulak aku nih bujang..~ wahaha.. tak dapat aku nak imagine.. mesti tiap2 ari sebelom pegi mengajar wat tekan tubi 1000x, maen dumbbell 1000x, mendagu 100x, sebab nak kasi nampak tough..! mantop kan? hahaha..

da2.. masa membebel da abes.. sekarang aku nak share gambar bulan madu aku ngan kembar sengal.. aku da janji kan? hoho.. korang tengok la eh.. jangan nak gelak2.. tengok macam orang yang tade perasaan.. wat muka 'sedo'.. ngee~

memperkenalkan amar..musyrif terhangat~haha

izwan bersama syauqi*betol ke eja ceni?*haha

nampak baek kan mamat nih?

ni r yang sbenarnye..syial!buli aku tuhs~haha

berDUAan, berSAMAan

cerah (asyraf) dan izuddin (aku)

tade caption~

senyum sorang2..sah sewel!~haha

"bila la aku nak tinggi nih"..hueh3

kucen ni gigit tak kalo aku hulur dekat lagi..?haha~

ironman, berubah!!~

siapakah? mISTERIkah beliau?

....

peace yo..!~ terTONGGENG belakang awek..haha

awek2 kitorang..cun tak?siap pose lagi tu..aiii!~tak TAHAN doe!haha

walaupun warna kulit dan tinggi berbeza, tapi kami tetap serasi..kan2?haha

'menunggu' dengan sabar demi..

aku tompang menunggu jugak..

da abes da.. gambar banyak lagi tapi malas nak tunggu proses meng'uplod'.. 'betak suwey' tenet kat sini.. haha.. mintak diri dulu yep.. assalamualaikum..
Thank you for reading this entry !

4 comments:

miSs nAdia (。◕‿◕。) said...

haishh..cik nadia perhatikan semakin hari semakin kacak + tampan plok kembatolo ni. kembajuruh as well. hahahaha...apekah rhsianye?? cik nadia nk jd nsem gok ni. hahahaha..

kembatolo™ said...

aduish!!adakah ini sesuatu yang ikhlas?haha..tadop ngamal gapo2 pun, amalkan air suam banyak2..insyaAlah..ngaa~

abangfaizul said...

seronoknye berjalan...

kembatolo™ said...

seronok tu memang tapi penat lah..haha..nasib baek makan orang tanggung..ahhaha~

Related Posts with Thumbnails