23/03/2010

bila nak mula..?

Salam guys,

mode : hepi suam2 kuku kaki,
lagu : aiman - teman biasa,
santapan : susu "nido" bersama oats.

Assalmualaikum,tuk pembaca2 yg mengaku tiada Tuhan yg disembah melainkan Allah,nabi Muhammad S.A.W itu pesuruh Allah.. Dan xlupa jgk selamat sejahtera bg mereka yg non-muslim.. Adil kan?dua2 ada..*bajet ramai yg bce*haha..

Update lagi?hehe.. bese r.. da strt ketagih mende alah ni.. tp jangan risau, aku akan ringkaskan post ni sbb aku hnye nk luangkan stgh jam je utk bermanja dan bergurau senda ngan kemba tolo ni.. Skrg da kol 11.00 mlm, insyaAllah kol 11.30 mlm aku akan benti.. Set!masing2 tgk jam!haha..

Da2..jangan nk start merapu..terus ke tajuk..toing~

Ble nak mula? mula nak ble? nak ble mula? nak mula ble?<-- ubah mengikut kreativiti anda okeyh!^_* sori2..saje memain ngan korang..~ha3. Ape yg nak mula nih?tertanya-tnya x?mesti x kan?wahaha.. giliran aku plak yg kne..dush!~(gedix tahap mintak penumbuk). Aku sbenanye nk gtaw yg aku nye exam da dekat..FINAL exam.. Whoa!seramnnye bunyik.. tp aku masih lagi xstrt study secara bersungguh-sungguh.. Malas, xde mood, sibuk ngan mende2 laen dan jgk hobi aku yang suka bercakap dan berborak ni telah menjadi faktor keMALASan keSTUDYan keBERSUNGGUHan aku ni.. dasat kan? jd,korang jgn r sesekali jadikan bercakap sebagai hobi.. nasihat ikhlas dari aku..hik3. Lagi 1,nape la aku taley jauhkan diri dari fesbuk?byk sgt ke pengasih yg ade dalam 2? Opps!aku silap..bukan pengasih.. ramai aweks..ha3. gatal~.
Akan ku usaha tuk jauhkan diri darimu wahai penggodaku,facebook..*tekad2*. Walaupun aku tahu yg aku takkan terdaya.. tp tape la, taley buat pn, ayat mesti power..muahaha~
InsyaAllah exam aku akan strt bulan depan pd tanggal 14..*kalo xtersalah or xtertunda*. Sama2 doakan tuk diri masing2 sbb aku pn tahu korg sume pn akan mengharungi peperiksaan jugak..kan? sila jujur!!

-seorang sahabat yg sebenar2 sahabat akan mendoakan kesejahteraan sahabatnya yg laen tnpa diketahui oleh sahabatnya sendiri-

5 4 3 2 1..tuut!!time's up..daa..chalow betey!!asslamualaikum..

pesanan-dengan masa yg berbaki sblum exam ni,jadikan hubungan korang dengan Yang Maha Pengatur seakrab yg mungkin..sbbnye?Dia yg menentukan segalanya..usaha anda tidak menjamin apa2..keizinan dariNya yg menentukan segalanya..bykkanlah berdoa, tingkatkanlah amalan serta rapatkanlah hubungan korang dgn Allah.. Allah tidak akan menghampakan doa hambanNya yg meminta padaNya..ingat!jangan putus asa dgn rahmat Allah..bittaufiq wannajah..! Babai~


ape pasai jeling sama saya maa..?!haha

Thank you for reading this entry !

7 comments:

arifah zainal said...

woit...
gudlux lor pok din.....

kembatolo™ said...

tenkiup epah..
gud luck tuk mg gop~

arifah zainal said...

aku xbrehi susu..haha
final aku lmbt lg...
bulan 10..
btw..thanks jugok..^^'

se k3c!k said...

gud lux yee twin,, :)
upps, lupe..salam pkenalan..hehe

kembatolo™ said...

shiaperkah anda se kecik?
btw,tenkiu bebyk..haha

se k3c!k said...

kawan baru kembatolo lah.huhu.
em, my fren ,atiqah yg suggest ur blog.
saje jalan2.
suke dgar lagu kt blog ni.best.

kembatolo™ said...

atiqah?atiqah mne ea?dye knal ke ngan kembatolo nih?haha..kalo shuker,jenguklah selaloo..haha

Related Posts with Thumbnails