27/08/2012

Cerita Kembar #10 : Eid Mubarak 2012

Assalamualaikum. Segala puji bagi Allah, selawat dalam salam buat nabi akhir zaman.

Salam Eid Mubarak!

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak aku update setelah agak lama blog ni terbiar. Sibuk, malas, penat, takde idea merupakan sebab aku jarang update sekarang. Pilih salah satu =P.

Orait, sekarang dah blur taktau nak taip apa. Nampak tak ketepuan otak aku sekarang? kahkah (dasar pemalas memang macam ni)


Hmm.. Memandangkan raya baru je lepas, adalah wajar bagi aku untuk share gambar raya. Biasalah, apa tujuan baju raya mak oii mahal nak mati ya rabbi ya karim ya fattahu ya 'alim kalau tidak diambil gambarnya kemudian diupload di laman sosial yang kian memuncak sejak akhir-akhir ini. Amboi berbahasa sungguh tulisan aku.


Photo 1
ni masa shopping baju raya dekat kbmall.

Sebenarnya banyak lagi gambar yang seangkatan dengan ni. Segan pulak nak tayang sini maklumlah ai kan penyegan orangnyaaaa. hikhik =3 (Penyegan haktuih~)

Tapi tapi tapi, siapa yang tegar nak tengok jugak boleh cari instagram ittew. Search izuddinrahim, insyaAllah korang akan muntah dengan jayanya akibat gambar yang menyebabkan ramai nyah undur diri dari arena ke'bapok'an. harharhar 


Photo 2
wajak persis imam muda. eh nak ganti ust don boleh tak? bujang lagi ni. huwaaa *berdarah hidung*

Actually nak brightnesskan lagi gambar ni, tapi kesian nanti muka bangla jadi muka matsaleh siapa nak jawab? Harap lepas ni takde orang mintak nak usrah sekali. Eh boleh je nak usrah, tapi pastikan jantina anda perempuan. Ewah3!! Gedik jugak awak ni eh? 



Photo 3
sila fokus kepada 'angpow'

Sampul raya ni adalah duit raya tunggal pada tahun ni. Walaupun demikian, jumlah duit raya dalam tu jauh lebih banyak dari mereka yang dapat berpuluh sampul raya. hahaha bangga kejap. Terima kasih ayah chik. Love you muah muah muahhh! 


Photo 4
ka-ching! serban hilang! HAHA

Tak sampai 3 jam, serban terbang entah ke mana. Masa ni tengah hari, tak hairan lah orang sebelah dah pacak. Gua masih lagi setia dengan belah tepi skema auww nerdnye ittew~ *pengsan*


Ok done! Gedik sangat dah aku rasa post ni. Maaf andai terkasar bahasa, ampun jika terlanjur bicara, Salam eid mubarak dari kembatolo buat semua. (9 syawal baru reti nak wish, memang dasar jantan lah! HAHAHA) kbai~
Thank you for reading this entry !

6 comments:

Wan Zulqhairi said...

ok. dah cam. kakakakaakak.

Rozuan Ismail said...

ahak, ang pow tunjuk je ke.x nak pass ke sini ke

Syaa Amir said...

SHR MZB :D

Wan Ahmad Izudean said...

lawa baju sek2 demo.

FarhaNezam said...

aww suheetnyer ada kembar HAHAHA!

Selamat hari raya!

shaa bonitaa said...

nok anok kembar jugok lah..comel pulok..heeeee :p

Related Posts with Thumbnails