13/03/2012

Cerita 3 Hari Lepas

Assalamualaikum.


Malas nak cite panjang. Tahap kerajinan terhadap blog ni dah semakin berkurang. Bak kata pepatah, "Sayang bini tinggal-tinggalkan, sayang anak tangan-tangankan". Sayang blog? Tayah update sampai bila-bila. Anyonyonyo~ Resam manusia weh, masa baru je sayang. Bila dah lama mula tunjuk garang. Tapi tapi tapi garang pun tanda sayang tahu? Kalau tak, takkan kau yang anak dara tu balik lewat kena bebel dengan mak sendiri? wkwkwkwkwk


Baik aku terus gtau motif entri ni. Nak melalut panjang pun takde pekdah kalau korang taleh nak detect motif entri. Buang masa baca. Kejap.. Dah aku ni kenapa taip macam kuajo neh? Stendek ah, aku kan gengster. u_u


Entri ni nak amik syarat update. Sungguhpun demikian, aku sebenarnya tak rela tengok blog kacak, taff, dan sopan poyo ni terdampar lesu di dasar bloglist yang paling bawah gara-gara lama tak update. Hamboi hiperbola habis nak terdampar lesu konon blog ni bernyawa ke biol? pheww


Sebagai story untuk entri ni, hari sabtu lepas kitorang g kenduri. Ok cerita tamat. Simple kan? Orang matang memang cite cenggini. Ringkas dan padat! >.<


yang ni cubaan nak amik gambar dalam kete ikut cermin. agak mencabar kata ko! faktor jalan main peranan dalam menghasilkan gambar yang berkualiti ketika dalam kereta. hipotesis, semakin baik keadaan jalan, semakin cun gambar yang berjaya ditangkap. ok skrg siapa boleh jawab kenapa aku beriya sangat tulis caption ni? T__T


 izwan : hoii, amik bagi kacak la weii!
izuddin : eh amik gambar la. senyum kontrol tahan nafas *dalam hati*





Ni perenggan last. Kalau begini baik tayah update. Setakat tayang gambar, belambak orang lain boleh buat. Boo izuddin boo! Sekian terima kasih. harharhar XD


hadiah


takde gambar pengantin, kek pengantin pun kira okkaiii kot. =P


sisa sisi susu. eh?



"selamat pengantin baru buat semua yang baru memulakan langkah ke alam rumahtangga. Semoga kehidupan kalian diredhai dan dirahmati Allah. Barakallahu lakuma, wabaraka 'alaikuma, wajama'a bainakuma fi khair"
Thank you for reading this entry !

12 comments:

kaAka said...

no wonder la rasa lma tak jeguk cnie..tak update rupanya..btw,cantik picture..=D

KaiZeN said...

lepas ni giliran kembar tolol lak naik pelamin...ak bg hadiah lg comel..

FL blogh0use said...

baju sama !

sheila said...

padat, ringkas, mesra, cepat, betul.. :)

ameed nawi said...

bokeh ter~ terbaekkk~

wanie_mn said...

ingatkan tsalah masuk blog pompuan la td. byk nau gambar. HAHAHA. ;D

btw, gmbr yg pertama tu cun!

Rozuan Ismail said...

ru[anya g majlis kahwin.tp gmbr u over plak lebih byk

Alfi Kasran said...

siap letak link blog eh dekat hadiah ;)

Raden said...

lps kenduri ni g mane be? hehe

hazanis said...

huhu pasangan kembr mmg xboleh dipisahkan eh?:)

Wani said...

Trnganga kejap. Ingt photo manipulation, rupa2nya kembar la pulak. Haha! Apapun, nice photos, bro.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kembarr! sweet ah klu kembar, pasti baju sama;)

Related Posts with Thumbnails