26/12/2011

Erkk #5 : Update Malam



Aku dah jarang update malam kan? Ya, aku tahu.




Tapi jangan terkejut sebab entri ni tiba-tiba muncul dekat dashboard. Memang aku update pun. Tayah nak pelik  hairan taksub teruja secara melampau. Sebelum ni tak update sebab penat. Siang keje, malam pun keje. (actually bukan keje sangat. tayah tanya keje apa sebab nanti aku akan bagi jawapan yang sangat meng'annoying'kan para pembaca sekalian lalalala). Jadi, balik rumah ofkos takde masa nak online or berjimba-jimba dengan internet. On twitter tu pun sebab nak bagi lebih cepat ngantuk. Macam lah kau tak tahu membaca dapat bantu kau tido. XD


Eh janganlah gedik sangat nak tido sekarang. Habiskan baca entri ni dulu woii =.="


Kau tahu tak aku tengah dalam konflik sekarang? Hoi mana satu ni, tengah ke dalam? Kalau tengah tu kau duduk di antara masalah bermaksud kau ada banyak masalah. Tapi kalau dalam masalah, kau cuma ada satu masalah. Amacam? Terbaik kan BM aku? Calon BM A1 ni der (now guna A+ instead of A1. kemon la, macam budak tadika nak guna '+' ceni. "ticer bagi la A+ kat saya. nanti tambah bintang skali eh? Saya nak 3 bintang". pfft~).


Hahaha tak baik menipu, padahal ayat tadi kau reka je kan? Haa jawab..!


Konflik apa? Jap, kau siapa nak tahu masalah aku? wahaha. Ok boleh pangkah blog ni sekarang kalau geram. Tehee ~


Orait jom serius. Malam-malam ceni aku lebih suka update pasal diri sendiri. Soal hati dan perasaan. Cewahh nak tunjuk jiwang lettew. Ehem memang aku romantik penyayang jiwang stok semua ada macam astro howkeyh. hewhewhew dipersilakan muntah. kah kah kah.


Sebenarnya, aku akui sekarang mood berblog banyak dah hilang. Dah tak rancak macam dulu. Kalau dulu boleh maintain 2 hari satu entri, sekarang ni 3 hari satu entri pun dah tak berani jamin. Bukan takde masa cuma masa takde. Eh kau tulis ayat keling ni kenapa? FINE. Memang aku keling. So? Nak bagi maruku? Silalah, memang tengah lapar ni sekian terima kasih. HAHA !


Ok ni perenggan last. Merepek panjang tapi takde point tak guna jugak. Ni random update je tau. Sebab ada orang mintak tolong suruh aku update, siap merayu lagi. Jadi aku sebagai seorang yang memiliki ciri-ciri lelaki yang gentleman, penyayang, serta mithali, takkanlah aku nak abaikan permintaan orang yang aku sayang. Ye dak? XD kbaii.




Thank you for reading this entry !

14 comments:

Cikya said...

one word.

untuk entry merepek tengah malam.

Perasan.

haha.

Jujur ni. Jangan sentap. lelaki penyayang,mithali payah sentapp...

Syafiq Ahadin said...

gelak sorang2.....

sea_lavender said...

geli hati bca =D
Wow..mood jiwang jgk d layan ye ;p

Rozuan Ismail said...

semalam aku gila blogging. satu hari dekat 5 entri.tapi entry tah pape.haha

Puteri Iqa Izyan said...

kenapalah aku tak pernah ambik tahu kau update ke tak? hurmmm *angkatkeningtertanyatanya*
























































hahahahaha. laaarriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!1

nuruashia ♥ said...

ohooo..ehh awk terrrr,,now org da xgune A1 laa org gune a+ ahhahaha

alfi kasran said...

eh betullah ayat ticer tu haha

Hizami Rahim said...

sian die. muda muda lagi dah sewel. eh?

LittleGurl said...

ok boleh tido dah krohhhhhhhhhhh

Fuza Marquis said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i love the english quote!

sue perbs.. said...

suke bace update2 wlupun benda2 random.. prasan itu biasa.. klu tk prasan bukan kemba tolo name nye.. hehe

Anonymous said...

rasa mcm xbg salam jer..ker ad tp xnmpak!?

aidabeelicious said...

demam ke?

greenveined said...

kah3x..buat je entry slmt malam then pangkah~ terus tido pon ok~ hak3x

Related Posts with Thumbnails