20/06/2011

Piala Exco 2011

Perhatian : entry banyak gambar. sila pastikan internet anda dalam keadaan laju lagi kencang. 


Assalamualaikum. alhamdulillah, syukur banyak-banyak sebab masih lagi dikurniakan kesihatan oleh Allah SWT. alhamdulillah.


Seperti mana yang korang baca pada entry lepas, aku ada show off gambar penjaga gol ala-ala KFCM kan? kalau KFCM ada iras yakuza, keeper tersebut pulak ada iras imam muda. boleh? kahkahkah. jadi kali ni aku nak memperkenalkan ahli pasukan beliau pulak.


Ehem. kau tau tak team aku nama apa? pemain terer(lah konon) macam kitorang ni tak perlu kot nak taruk nama gempak-gempak. tak payah nak kasi nama brazil, MU, mahupun real madric bagai. nama cikai pun dah ok asalkan main kena gasak penuh berskill disukai ramai. ye dak? oleh itu, cadangan asal yang diusulkan untuk menamakan team dengan nama NORA ELENA telah dibantah oleh beberapa pihak. gila kau nak letak nama tu. nora elena mana main bola. acara berbasikal boleh la. haha. sekarang nampak tak betapa bahayanya pengaruh drama dalam minda masyarakat? xD


Match ni berlangsung selama 2 hari pada 2 tempat yang berbeza. hari 1st kitorang main di padang pasir manakala hari kedua pulak di padang rumput. kedua-dua tempat memberikan kepuasan yang tersendiri iaitu dapat menghasilkan bahan korekan pada hidung semaksima mungkin dan membantu melukakan lutut serta betis ketika beraksi. terbaik wokk! wakaka.


Sebenarnya aku tak bercadang nak cerita panjang. tak terperasan pulak entry ni dah masuk perenggan kelima. oleh itu, marilah sama-sama kita layan nafsu dengan gambar. sebelum terlupa, aku nak cakap bahawa gambar ni adalah seciput daripada gambar yang aku amik. jadi aku terpaksa pentingkan diri sendiri dengan hanya meletakkan gambar team aku sahaja. sesape tak puas hati, boleh datang jumpa aku, bawak pendrive ke hape, pastu copy gambar and then upload sendiri. ok? bhahaha!


Dimulakan dengan bismillah~


Hari Pertama perlawanan.
Peringkat liga antara kumpulan.


DSC_0209
nora elena muto buruk


DSC_0414
penonton dan juga pemain


DSC_0243
perlawanan pertama, muto buruk vs super rookie


DSC_0297
buat muka penat tuh ingat ada orang nak bagi simpati ke? huh~


 -tiada gambar-
Perlawanan kedua, muto buruk vs power rangers.


DSC_0445
"harap-harap kena bontot kau" - muto buruk vs nogori, perlawanan ketiga.

Hari kedua.
Peringkat kumpulan dan suku akhir.


DSC_0992





DSC_0510
santai~~


DSC_0531
masing-masing senyum sebelum lawan. senyum palsu. >.<


DSC_0521
^_^


DSC_0569
muto buruk vs masarra city. penentuan untuk ke suku akhir


DSC_0605
pemain pertahanan, tuan azrie cuba menghalang kemaraan penyerang masarra city


DSC_0643
rembatan kencang dari sayap kanan, izwan rahim.


DSC_0944
sesi pemanasan badan sebelum perlawanan


DSC_0888
ehem2.


DSC_1002
suku akhir. muto buruk vs kijang


DSC_0063
perbincangan perubahan strategi


DSC_0090
penentuan hingga ke sepakan penalti. tersungkur dengan 4-3


DSC_0157
muka kalah. harharhar


Okay itu je. juara bertahan 2 tahun berturut-turut terpaksa menyerahkan piala kepada pasukan lain pada tahun ni. tahniah kepada pemenang, takziah kepada pengalah. kahkahkah.


DSC_0974
juara bertahan 2 tahun.


DSC_0160
final. juara baru berjersi belang hitam merah.


Sekian. -.-"


Random.
#sehari suntuk nak buat entry ni.
#internet memang suka perdajalkan tuan. argh!

Thank you for reading this entry !

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cuci mate jap

ramai hensem

diana said...

muka kalah..
lepas tu nak nangis buat2 belek enpon..kan???

strawberrycincau said...

olorhhhh.. intenet x gile kencang.... xdpt tngok gmbr2 itu..

Anonymous said...

izuddin pada gambar 1st = yusry kru..

auny aizie said...

bersinar -sinar mata gua baca entry ni

HAHAHHAA

Rozuan Ismail said...

wah,juara 2 tahun berturut-turut tuh.hik hik.

Anonymous said...

sematt sungoh picture2 dlm nie...

sri said...

semua sure belang.. panas terik geheee..

DanieL AdiE said...

blog telh make over.. Pape pon, header mmg TERBAEK!

Related Posts with Thumbnails