23/10/2010

Follower ke 300

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, setinggi tinggi kesyukuran pada Allah SWT kerana masih lagi dipertemukan kita dalam alam maya nie. Selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad SAW.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ

Alhamdulillah, ruangan follower aku dah mencecah angka ratusan tiga. Tiada apa untuk dibanggakan dengan angka tersebut. Cukuplah sekadar ucapan terima kasih kepada korang yang sudi follow. Terima kasih, mekaseh, tenkiu dan segala bagai ucapan lagi untuk korang. Wahaha. *nak tacim boleh?*





Dan alangkah lebih baek jika korang dapat jadikan apa yang baek di blog aku ni sebagai pengajaran manakala yang buruk pulak buat tataw jek. Tak payah ingat langsung pun tape. Orait?

Sempena ngan entri ni, aku dengan sukarela nak share satu video. Nama je video tapi tak nampak apa apa pon. Black video kot ! Tapi korang jangan risau, audio masih lagi wujud. Dan sebagai permintaan dari aku, harap korang jangan komen apa apa pasal video ni nanti. Kenapa? Korang jawab r sendiri. Hahaha

Assalamualaikum.
*pause dulu lagu blog nie okay!*


maap ! audio tak clear sangat

p/s - maen cedok je ni. korang dengar, aku pon dapat pahala jugak. hee~
Thank you for reading this entry !

35 comments:

I n n z said...

wuuu ~ ramai nye .. femes lah abang tuff ni . haha xD

..:akyn:.. said...

wargh.. tahniah yer..
femes tul kembar tolo n juroh nie

kembatolo™ said...

innz.
pilih nak kaki ke tangan?
ahaha

kembatolo™ said...

akyn.
erks~ biase2 jek.. macam orang laen jugak.. hee~

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

yea! hahaha... ;)

kembatolo™ said...

keyrill.
ahaha.. budak2..~

Anonymous said...

tahniah.

*ok nak nangis. huhu.. ingat video ape td..hee.*

Felis PUCCA said...

wah...300...yeeaahhaa...
buat la kenduri..hehe
sedap sore..:)

I n n z said...

oi !
haha ! ayat aku tuhh .

kah kah kah !

kembatolo™ said...

anonymous.
apesal tetne nak nanges neyh? adoi~
ahaha

kembatolo™ said...

anonymous.
memnag nak buat pon, tp skali ngan kenduri kawen jela.. jimat! haha
alhamdulillah~

kembatolo™ said...

innz.
eh ! ayat ko ke? sori pinjam..
wahahaha~

cik QasehThya said...

wahh..tahniah..^_^

*terjah dr blog abg.Ben. :)*

ainzuryn said...

tahniah!!dah pemes ler ni...

Anonymous said...

mane tak nak nanges.. bile belek2 tafsir tgk maksud die part2 last tu..*emo sat* hahaha.. nasib baca tak berlagu2.. kalau tak nanges guling2.. hahahaha..

tekejut gak.. ingat video biase2.. kire lain laa dr biase.. =p

kembatolo™ said...

cik qaseh.
tenkiu tenkiu.. ucap tuk abg ben skali.. haha

kembatolo™ said...

ainzuryn.
tak pemes pon.. suam suam kuku je.. haha

kembatolo™ said...

anonymous.
nanges guling2 pon ade ke? aiya~

kire spesel la video nih? kahkah

Syeeda Sobbihi said...

saya follow kamu yer encik kembatolo :D

Anonymous said...

haa? special.. aa..aa.. boleh ar.. special gak ar, kot.. wahahah!

syuQ said...

apekate ang tuka je music player ang tu ngan video ni

kembatolo™ said...

syeeda.
eh eh.. silakan~ tanpa segan silu dipersilakan dengan hormatnye.. tehee~

kembatolo™ said...

syuq.
tukar music? alala.. segan kot.. haha

Azrul Hisham said...

salam ziarah :)


Jom guling-guling disini,
Azrul Hisham -My Real Life

Anonymous said...

din mu baca ko surah tahaa tu?

kembatolo™ said...

azrul.
insyaAllah~
kalo ade luang.. =)

kembatolo™ said...

anonymous.
dop eh, aku tulum letok sini jah..
bakpo? haha

d_LA said...

follow kemba tolo !

http://nasi-kerabu.blogspot.com

kembatolo™ said...

d la.
mekaseh mekaseh =)

Anonymous said...

din..i can't reach ur formspring..
knape ek???da xleyh nk tny soalan bengong2..huhu..=(

kembatolo™ said...

anonymous.
eh ! sori2.. lupe nak tukar, ritu ade edit sikit.. haha..

da edit balik.. sila la tanye.. hehe~

Anonymous said...

such a nice voice :)
keep it up ya akhi.
May Allah bless u :)

kembatolo™ said...

anonymous.
pergh ! in BI la.. haha..
tenkiu tenkiu~ XD
alhamdulillah

Anonymous said...

yeah, msti dokleh cam anon tu sape td kan? heheh :P BERJAYA! :D

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah, buak2 ek! hahahah... ;P

Related Posts with Thumbnails